Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man klipper och ändrar storlek på en bild i Photoshop (exempel) | Se hur det är gjort

När vi använder bilder och behöver modifiera dem är det bästa programmet som kommer att tänka på för att göra någon form av modifiering “Photoshop”. Många tycker dock att det är krångligt att arbeta med eftersom det verkar väldigt komplicerat och de tror att det bara är för designproffs.

Men även om du kan arbeta professionellt med programmet kan du enkelt lära dig att använda det utan att vara designer.

Lär dig hur du gör detta i den här artikeln beskära och ändra storlek på en bild i Photoshop med tanke på att för att enkelt redigera bilder måste du lära dig att använda verktygen som denna applikation erbjuder.

Ett mycket användbart verktyg som du bör känna till väl eftersom det hjälper dig att lösa många redigeringsproblem är “Crop”. Lär dig hur du beskär en bild med Photoshops grundläggande alternativ, skala och ändra storlek på bilder efter deras innehåll.

Först visar vi dig hur du gör detta beskära bilden med de grundläggande alternativen för programmet är hur man ändrar dess dimension. Detta undviker att bilden har vita kanter eller ser oproportionerlig ut.

Hur beskär jag en bild med Photoshop Basic Options?

För att beskära en bild i Photoshop online måste du öppna programmet, öppna bilden du vill redigera och leta reda på «Trim«. På så sätt kommer du att kunna välja det område du vill ta bort från bilden för att bara se det du vill ha. Du kan också göra detta med “C”-tangenten på engelska (cut) och cut, du väljer ditt föredragna sätt att komma åt verktyget.

Sedan högst upp i verktygsfältet ser du ett fönster där du kan ändra det ursprungliga bildförhållandett.ex. en kvadrat i förhållandet 1:1; eller 4: 5. Du kan också manuellt ta bort överflödiga pixlar från kanterna genom att hålla i kanten på beskärningen och flytta markören som du vill.

Kom alltid ihåg att när du är klar med beskärningen måste du spara alla ändringar du gör i bilden.

Hur beskär och skalar jag en bild baserat på dess innehåll?

Alternativ beskära och skala bilden baserat på dess innehåll detta är särskilt användbart när du vill rotera en bild men inte vill ha vita kanter.

För att göra detta, välj alternativet “Beskär”, välj sedan “Proportion” i verktygsfältet och välj alternativet “enligt innehåll”, välj sedan bilden och tryck på markören för att rotera bilden efter behov.

Du kommer att se att det finns vita kanter på originalbildens position, men oroa dig inte, den kommer automatiskt att beskäras och perfekt. Å andra sidan kan du ändra bildförhållandet på bilden beroende på innehållet, undvik vita ramar när du lägger till pixlar i bilden.

Detta är samma som stegen som beskrivs ovan, men istället för att rotera bilden gör vi det skala bilden utöver originalstorleken.

Hur beskär jag två bilder till samma storlek?

För att beskära två bilder till samma storlek måste du öppna de två bilderna på skrivbordet sida vid sida och placera samma visningsprocent på båda. Välj sedan alternativet “Crop” och välj “Crop” från rullgardinsmenyn.Mått«, Om du sedan klickar på den andra bilden väljs samma storlek som huvudbilden.

Om du vill kan du flytta bilden som du vill, placera den där du tittar och när du har vad du vill, klippa den och klicka på acceptera och det är allt. De kommer båda att ha samma storlek och samma form, så du ändrade storleken på bilden.

Du har redan lärt dig hur du gör detta beskära och räta ut en bild i Photoshop på ett mycket enkelt och grafiskt sätt. Du behöver bara träna på att modifiera bilderna för smidighet och ta mer avancerade steg i att använda “Photoshop”.

Vår blogg hjälper dig i den här riktningen genom att erbjuda ett brett utbud av intressanta ämnen, inklusive hur man redigerar en bild på Android och mycket mer.