Hur man Jailbreak Apple iPad 3 på iOS 5.1.1

*I videon använder vi en iPhone 4 för att demonstrera proceduren, proceduren är identisk med sättet att göra det för iPad 3 också.

Kanske har du läst vårt nya här -avsnitt? Kanske har du sett en väns iPad som var jailbroken och bestämde dig för att du också ville ha den typen av frihet? Låt oss i alla fall visa dig hur du jailbreak din iPad 3 med den senaste firmware när du skriver detta; iOS 5.1.1 använder programmet Absinthe jailbreaking.

I. Innan du börjar

1. Detta kommer att ogiltigförklara din garanti, MEN bara så länge du håller den jailbroken, om du avbryter den, återställs din garanti.

II. Uppdatering till iOS 5.1.1

1. Du måste ha iOS 5.1.1 -versionen av iOS för att detta ska fungera. För att kontrollera vilken version du använder, tryck bara på Inställningar> Allmänt> Om och rulla ner till Version och det ska stå 5.1.1 bredvid den.

2. Om det står något mindre än det (dvs. 4.0.3, 5.0.1, 5.0, etc.) måste du uppdatera till iOS 5.1.1 innan du fortsätter. Om det står något högre än det (dvs. 6.0, 6.1, etc.), gå till vår iOS How To -sektion och leta efter hur du gör för din version.

3. För att uppdatera, anslut din enhet via USB -kabel till din dator, öppna iTunes, välj din iPad under enheter till vänster och välj sedan Uppdatera under bilden på din enhet, under “Version”.

4. När din enhet har uppdaterats kan vi fortsätta.

III. Jailbreak iPad

1. Ladda ner programmet Absinthe jailbreaking för ditt specifika datoroperativsystem och spara det på din dator.

Absinthe Jailbreaking Program för Windows

Absinthe Jailbreaking Program för Mac

Absinthe Jailbreaking Program för Linux

2. När du har sparat den på din dator packar du upp den om du använder Windows.

3. Dubbelklicka sedan på antingen .exe (för Windows), .dmg (för Mac) eller .tar.bz2 (för Linux) och starta programmet.

4. När programmet öppnas, anslut din enhet via USB -kabel. Om iTunes öppnas stänger du det.

5. Välj Jailbreak -knappen i Absinthe -programmet.

6. Vänta tills den är klar, det tar ett tag så ha tålamod.

7. När du ser Cydia -ikonen på enhetens skärm är du klar och kan koppla bort från USB -kabeln!

IV. (Valfritt) Felsökning om programmet inte fungerar

1. Om du får ett fel vid upprättandet av ett databasanslutningsfel, klicka på Inställningar på telefonen och tryck sedan på VPN, du får ett fel men sedan startar det om och du kan kontrollera startskärmen och Cydia ska nu vara synlig. I så fall är du klar.

2. Kontrollera AbsintheJailbreak.com för mer hjälp med felsökning.

Om detta förfarande hjälpte dig, vänligen ta en sekund att klicka på donationslänken i programmet eller besök AbsintheJailbreak.com och donera till utvecklarna av programmet för allt deras hårda arbete och fantastiska program!

Om du tyckte om det här, kan du överväga att dela det

Relaterade Artiklar

Back to top button