Hur man inte tappar öppna flikar när man startar om Google Chrome

Har du någonsin behövt starta om din webbläsare och vet inte hur du inte ska tappa öppna flikar? Här är två olika metoder för att hjälpa dig

Du har förmodligen redan varit tvungen att starta om din Google Chrome på grund av något problem. Ibland involverar dessa situationer uppgraderingar, tilläggsinstallationer eller andra fall. Men vet du hur man inte tappar öppna flikar när du gör detta? Låt oss se hur du kan lösa dessa två problem snabbt och enkelt.

Hur man inte tappar öppna flikar i Chrome

lär dig hur du inte tappar flikarna öppnade i krom

Processen för att göra detta är mycket enkel, den involverar bara två steg:

  1. Klicka på adressfältet i Google Chrome.
  2. ange kommandot chrome://starta om och tryck Stiga på.

När du trycker på enter stängs din webbläsare automatiskt och öppnas. Och när du kommer tillbaka kommer du att märka att guiderna är exakt likadana. Detta är något väldigt enkelt att göra som sett, men inte alla känner till det här kommandot.

att fästa flikarna är en lösning

Kom ihåg att det fungerar att tillämpa uppdateringar, fixa problem och lägga till tillägg. Så glöm aldrig dessa kommandon som kan hjälpa dig. Men förutom det så finns det en annan sak du kan göra, låt oss se.

En annan lösning för att inte tappa guiderna

En metod som också kan hjälpa dig är att bifoga guiderna. När du gör det kan du starta om Chrome normalt och när du öppnar den igen kommer allt att vara normalt. För att göra detta, gå till flikarna du vill fästa, tryck på höger knapp och välj alternativet Fixera.

använd dessa tips i ditt dagliga liv

På så sätt blir allt säkert och du behöver inte oroa dig. Två olika men väldigt användbara och enkla metoder som kan hjälpa dig i din vardag.

avslutande

Vi hoppas att dessa två tips har hjälpt dig att hantera dessa situationer där du behöver stänga och öppna din webbläsare. Har du några frågor? Hittade du några fel i stegen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.

Relaterade Artiklar

Back to top button