Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man installerar Xposed Framework på vilken Android-telefon eller surfplatta som helst

Xposed Framework är en app för din telefon som låter dig modifiera din enhet utan att ändra några systemnivåfiler eller flasha några anpassade ROM-skivor på din telefon. Den har ett antal användningsområden, från att spara batteri till att byta batteriikonindikator. I det här inlägget kommer vi att beskriva hur du installerar Xposed Framework på din rotade Android-enhet.

Detta är en extremt enkel mod att installera och använda på din rotade Android-telefon eller surfplatta. De enda krav som krävs för moden är en rotad Android-enhet med Android 3.0 eller senare. Nedan kommer vi att beskriva alla nödvändiga steg för att installera Xposed-ramverket på en sådan enhet. Observera att detta bara är den första av vår Xposed Framework-serie av mods och handledningar som kommer. Så håll utkik och följ oss på Twitter, Facebook och Google+ för nästa inlägg.

Versioner visas och startas om

Varning: Alla anpassade ROM, firmware, officiella programuppdateringar, verktyg, mods eller annan programvara som nämns i handledningen tillhör deras respektive ägare/utvecklare. TeamAndroid.com och dess medarbetare är inte ansvariga om du murar eller på annat sätt skadar din enhet eller förlorar din data.

Allt klart och klart? Bra. Du kan nu fortsätta nedan och ta reda på hur du installerar Xposed Framework.

UPPDATERING (mars 2020): För den senaste Xposed Framework-handledningen för Android 9 och Android 10, läs följande: Hur man laddar ner Xposed Framework för Android 10

Hur man installerar Xposed Framework på en rotad Android-enhet

Innan vi fortsätter till handledningen, observera att den här guiden har delats upp i tre delar: del 1 (endast för Samsung-användare), del 2 och del 3. Du måste gå igenom dem för att Xposed Framework ska installeras på din telefon/surfplatta korrekt.

DEL 1: Inaktivera KNOX – Endast för Samsung-enheter med Android 4.3+

NOTERA: Du behöver bara följa dessa steg om du har KNOX på Samsung-telefoner och surfplattor med Android 4.3 och senare.

Steg 1 – Installera Android Terminal Emulator från Google Play Butik, om du inte redan har gjort det.

Steg 2 – Starta Terminal Emulator.

Steg 3 – Skriv följande utan citattecken: “su pm disable com.sec.knox.seandroid”.

Terminal skärmdump

Steg 4 – Ge den root-åtkomst om du blir ombedd att göra det.

Steg 5 – Stäng sessionen genom att trycka på krysset nära det övre högra hörnet av emulatorn.

Det är allt! Du borde ha inaktiverat KNOX. Låt oss gå vidare till nästa sida för nästa del av denna handledning som endast krävs om du har en Android-telefon med Android 4.3 eller senare.