Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man installerar Xposed Framework på Android Oreo

Här är en komplett guide om hur du kan installera systemlöst Xposed-ramverk på din enhet som kör Android Oreo. Xposed är känt för sina anpassningsmöjligheter och den uppsjö av moduler som utvecklare har gjort för det. Dock hade stödet för Xposed på senare tid släpat efter. Men lyckligtvis har rovo89 – utvecklare av Xposed – uppdaterat ramverket för att nu stödja Android Oreo. Du kan enkelt konfigurera och installera systemlöst Xposed-ramverk på din enhet som kör den nya Android Oreo-revisionen med den detaljerade guiden framåt.

Som nämnts är Xposed bara ett ramverk och i sig är det ganska värdelöst. De verkliga funktionerna visas när du installerar en modul som använder Xposed och då kan du verkligen förstå den. Eftersom Android Oreo-kompatibilitet är ny, arbetar utvecklare fortfarande på att få gamla moduler att fungera med den tillsammans med att släppa nya. Den kompletta instruktionsuppsättningen för att installera Xposed-ramverket på Android Oreo ges direkt.

Installera Systemless Xposed Framework

Xposed Framework för Android Oreo – Detaljer:

Android har varit föremål för anpassning och modifieringar från tredje part sedan starten. Xposed-ramverket, utvecklat av XDA-medlemmen rovo89, använder root för att låsa upp en modifieringsnivå som inte setts tidigare. Xposed låter dig ändra systemslutfiler och egenskaper genom att använda root. Vissa människor har en missuppfattning om att installera Xposed-ramverket utan root, vilket är felaktigt. Xposed förlitar sig på root för att fungera och använder den för att komma åt och ändra systemfiler. Moduler är tillgängliga efter installationen och du kan hantera dem via Xposed-appen.

Så här installerar du Systemless Xposed Framework för Android Oreo:

Här är en komplett steg för steg handledning om hur du laddar ner systemlöst Xposed Framework och installerar det på din enhet och hanterar det med Magisk Manager.

Krav:

  • Xposed Framework rotar INTE din telefon, men den behöver root-åtkomst för att fungera korrekt.
  • Du bör ha Magisk installerat tillsammans med Magisk Manager.

Steg 1 – Öppna Magisk Manager-appen.

Steg 2 – Klicka på det utökade menyalternativet (ikonen för 3 horisontella linjer längst upp till vänster).

Steg 3 – Navigera till avsnittet Nedladdningar.

Steg 4 – Från avsnittet Nedladdningar, ladda ner Xposed Installer.

Steg 5 – När du trycker på Xposed Installer, se till att du väljer rätt API för din Android-revision.

  • API 26 för Android 8.0 Oreo
  • API 27 för Android 8.1 Oreo

Steg 6 – Vänta tills installationen är klar och starta om enheten.

Det var allt! Du bör nu ha en fungerande installation av Xposed-ramverket på din Android Oreo-enhet. Lycka till med att utforska nya moduler!