Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man installerar Substratum Theme Engine på Android Oreo [No Root]

Guiden framåt kommer att visa dig hur du installerar Substratum Theme Engine på Android 8.0 Oreo-telefoner och surfplattor med Andromeda. Anpassning är den stora anledningen till att Android-smarttelefonanvändare skryter om, mot andra mobila plattformar som iOS. Android ekosystem tillåter användare att ändra användarupplevelsen enligt deras önskemål. Men tyvärr har Android en viss begränsning och utan ordentlig teknisk kunskap är det svårt att anpassa den. Företag som Samsung, Sony eller Huawei har redan en temamotor som låter dig modifiera användargränssnittet på din enhet i viss utsträckning. Läs vidare för att ta reda på hur du använder Substratum-temamotorn på Android 8.0 Oreo.

Stock Android-användare står fortfarande inför många begränsningar för att ändra OS-gränssnittet. Lyckligtvis finns det goda nyheter för användare som kör den senaste versionen av Android OS. De som kör Android 8.0 Oreo kan nu använda free temamotorn Substratum på sina enheter från Google Play Butik. Substratum är en enhetlig temamotor som låter dig anpassa utseendet och känslan på din enhet.

Installera Substratum Theme Engine på Android Oreo

Substratum Theme Engine – Detaljer:

Den här guiden kommer att ägnas åt att visa dig hur du ställer in Substratum på Android Oreo. För närvarande är själva Substratum-appen free och fungerar på rotade Android Oreo-enheter men om du inte har root kan du behöva ladda ner ett tillägg för appen som heter Andromeda. Andromeda kostar runt 1,99 $ under en begränsad tid och kan laddas ner från Play Store också. Men Samsung Galaxy-användare kanske inte hittar i Play Store eftersom Andromeda inte stöds för Samsung Phone, istället måste ni ladda ner Substratum, som återigen är en app för $1,99.

Installera Substratum Theme Engine på Android Oreo

Nu för att installera Substratum och Andromeda korrekt på din enhet måste du följa guiden framåt. Tyvärr räcker det inte med att ladda ner dessa appar från Play Butik på en enhet som inte har rootats, utan du måste också köra den följande batchfilen.

Så här installerar du Substratum på din Android-telefon:

Att komma ihåg

Komplettera steg-för-steg-instruktioner:

Steg 1 – Ladda ner rätt Andromeda-skript för din dator.

Steg 2 – Installera följande appar från Play Butik på din enhet: Substratum-appen och Andromeda-appen.

Steg 3 – Ladda upp Andromeda Desktop Client (Mac OS) / Script (Linux och Windows). Baserat på din dators operativsystem följer du stegen som förklaras nedan. Tänk också på att du måste följa stegen igen på din enhet om du startar om den. Om du startar om din enhet kommer Andromeda-tjänsten att dödas och kan stoppa Substratum från att fungera.

  • Steg 4a – Windows: Extrahera zip-filen och dubbelklicka på den enda batchfilen i zip-filen. Se till att endast EN enhet är ansluten och tryck på valfri tangent för att fortsätta. Du kommer nu att se skriptet köras i ett kommandotolksfönster och det kommer att starta Substratum.
  • Steg 4b – Mac: Öppna DMG:n och dubbelklicka på Andromeda Client (lila ikon), så kommer den att be dig välja skivavbilden som du just monterade i filläsaren. Klicka på OK och vänta sedan på att din enhet startar Substratum.
  • Steg 4c – Linux: Packa upp arkivet och kör ./start_andromeda.sh. Titta på manuset medan det körs och ha kul sedan.

När du ser att Substratum körs på din enhet är du klar med installationsprocessen. Nästa steg är att börja leta efter vackra teman online och ladda ner några från Google Play Store. Andromeda och Substratum Theme Engine ger dig en helt ny kontroll över användargränssnittet och teman att tillämpa.

Om du stöter på några problem under installationen, vänligen meddela oss i kommentarerna nedan.