Hur man installerar Spotify++ på iOS med TopStore-appen

0 Shares

Spotify har vunnit miljontals hjärtan över tid för sina explicita tjänster inom streaming av musik. Varje musikälskare skulle ha hört talas om den här applikationen och kan ha streamat låtar på den minst en gång i sitt liv. Genom detta vet vi alla att applikationen även om den är perfekt för att streama låtar har vissa begränsningar.

För att övervinna detta har tredjepartsutvecklare utvecklat en annan version av Spotify som heter Spotify++. Det är en premiumversion av samma app, tillgänglig för free på iOS. Så om du vill utforska några fantastiska funktioner i Spotify med alla premium- och begränsade funktioner aktiverade, är Spotify++ ditt val.

Låt oss se vilka funktioner som kommer med Spotify++.

Funktioner i Spotify++

Du kan komma åt några premiumfunktioner i Spotify++ som:

 • Inga annonser under streaming: Det är vanligt att lyssna på annonser mellan din ensamma tid med musik. Detta fördröjer upplevelsen av att streama musik och minskar så småningom intresset. Med premiumversionen av Spotify kommer du inte att påverka med några problem.
 • Obegränsad med låtar och streamingupplevelse: Med premiumversionen av Spotify kan du enkelt komma åt obegränsade låtar. Var tydlig med din identitet när du är på väg.
 • Obegränsade nedladdningar: Nedladdningsalternativet i Spotify++ låter dig ta din favoritlåt offline. Så att även om du inte har något alternativ för internet, kan du fortfarande streama låtarna.

Är inte dessa funktioner fantastiska? Vi vet att du kanske har känt att dessa funktioner släpar efter i den normala versionen. Men med den här premiumversionen kan du helt enkelt övergå den eftersläpande upplevelsen till något som inte får dig att känna dig krångel.

Hur laddar man ner Spotify++ på iOS med TopStore-appen?

Du kan inte direkt installera Spotify++-appen på din iOS med App Store. För att ladda ner applikationen behöver du en tredjeparts AppStore som heter TopStore app.

 • Gå till din webbläsare och “TopStore App Download Page” för att ladda ner den från den ursprungliga webbplatsen. Du kan ladda ner det direkt på din iOS-enhet.
 • Nu, efter att applikationen är installerad, gå till inställningar > Allmän och ändra applikationens profil till ‘betrodd‘.
 • Öppna TopStore-appen och sök efter Spotify++ på den. Du hittar applikationen tillsammans med beskrivningen som kommer att förvåna dig.
 • Klicka på den och sedan klicka på ‘get’.
 • Efter att ha klickat på “skaffa” kommer TopStore-appen att börja ladda ner Spotify++.
 • När Spotify++ är installerat, följ steg 2 för att ändra profilen för Spotify++ till “trusted”.
 • Öppna nu appen för att streama din favoritlåt när du är på språng.

Så, var det inte lätt att installera premiumversionen av Spotify? Låt oss se hur vi kan använda det.

Hur använder jag Spotify++ på din iOS-enhet?

Spotify++ kan enkelt användas på samma sätt som den vanliga versionen. Öppna starten och sök efter dina favoritlåtar, tryck på play-knappen och du är med i den musikaliska världen. Alla funktioner i premiumversionen följer med appen, och du behöver inte göra något för att aktivera den.

Slutligen, för att ladda ner låtar, gå till låtsektionen, klicka på ladda ner. Få åtkomst till den här nedladdade historiken från inställningarna och njut av oavbrutna funktioner hela tiden.

Vanliga frågor

 1. Vad är Spotify++ på iOS-enhet?

Spotify++ är en premium med applikation som tillåter alla begränsade funktioner i applikationen. Så att varje låt kan installeras för free och många fler funktioner kan aktiveras.

 • Är det säkert att använda Spotify++ på iOS-enhet?

Ja, det är säkert att använda Spotify++ på en iOS-enhet, du behöver inte oroa dig för någonting eftersom denna premiumversion bara möjliggör vissa begränsade funktioner.

 • Behöver jag jail break min enhet för att installera Spotify++ på iOS?

Nej, du behöver inte jailbreaka din iOS-enhet för att installera Spotify++. Du kan helt enkelt installera den med hjälp av tredjepartsapplikationer som TopStore App. Följ vår guide ovan för att enkelt göra det.

Slutsats

Det verkar som att du är redo att gräva upp all din musikstämning idag. Så varför vänta? Ladda ner premiumversionen av Spotify som heter Spotify++ med TopStore. Följ vår guide ovan och dela din feedback i kommentarsektionen nedan. Om du har några frågor, vänligen meddela oss. Vi hjälper dig gärna.

0 Shares