Hur man installerar och tittar på Food Network på Firestick

Hur man installerar och tittar på Food Network på Firestick

Food Network är en amerikansk streamingapp som låter dig streama 1000-tals matrecept från populära kockar och matlagningsexperter. Logga in med din TV-leverantör och streama on-demand-video och live-TV av dina favoriträtter. Det ger dig möjlighet att spola tillbaka, pausa, hoppa över och titta. Det låter dig också se avsnittet efter en dag med tv-premiär. Du kan se populära program som The great food truck race, The Kitchen, The Pioneer women, och så vidare. Food Network erbjuder undertexter för innehåll, och appen är tillgänglig på streamingenheter som Roku, Android TV, Apple TV och mer. Den här artikeln diskuterar stegen för att installera, aktivera och strömma Food Network på Firestick.

Hur man streamar Food Network på Firestick

[1] Slå på Firestick och gå till Sök alternativet under Hitta meny.

[2] Skriv och sök efter Food Network Kök.

[3] Välj appen Food Network i listan med sökresultat.

[4] Klicka på Skaffa sig eller Ladda ner menyn för att installera den på Firestick.

[5] När du har installerat, klicka Öppna för att starta appen.

[6] En aktiveringskod kommer att visas på din skärm.

[7] Besök Food Networks webbplats från valfri webbläsare på din smartphone eller PC.

[8] Ange koden som visas på din TV-skärm och klicka Aktivera.

[9] Välj din TV-leverantör och skriv in logga in referenser.

[10] Slutligen kan du strömma innehållet från Food Network-appen på din Firestick-enhet.

Alternativa sätt att streama Food Network på Firestick

Förutom att installera appen kan du också streama innehållet i Food Network utan att använda kabeln. Här har vi listat några streamingtjänster som du kan ladda ner från Amazon App Store för att streama Food Network.

YouTube TV

YouTube TV är en av de bästa live-tv-streamingplattformarna som låter dig strömma 85+ live-tv-kanaler på din Firestick, inklusive Food Network-kanalen. Det kostar 64,99 USD/månad och erbjuder obegränsad moln-DVR-lagring och kan streama på upp till 3 enheter samtidigt. Du kan också titta på ABC, CBS, ESPN, HGTV, FOX, NBC och fler kanaler tillsammans med Food Network-kanalen.

Installationsguide: YouTube TV på Firestick

fubo TV

fuboTV är live-TV-streaming som erbjuder 80+ kanaler, inklusive Food Network Live TV-kanaler. Tillsammans med detta kan du också streama A&E, AMC, Bravo, Comedy Central, CNBC, MSNBC, Fox Sports och mer. Grundprenumerationskostnaderna börjar från $59,99 till $84,99. Det ger 1000 timmars DVR-molnlagring och kan titta på tio skärmar åt gången.

Installationsguide: fuboTV på Firestick

Philo

Philo är den bästa kanalen att titta på Food Network på grund av dess utmärkta kvalitet till en låg prenumerationskostnad. Den erbjuder 60+ live-TV-kanaler, inklusive A&E, AMC, BBC America, Comedy Central, Discovery Channel, HGTV och mer. Abonnemanget kostar bara $25/månad och kommer med obegränsad moln-DVR-lagring. Det erbjuder också en 7-dagars free rättegång.

Installationsguide: Philo på Firestick

Antingen kan du använda något av de ovan nämnda sätten för att strömma Food Network på Firestick. Som Food Network inte är det freebehöver du ett abonnemang från en betal-TV-tjänst för att streama det på Firestick.

Hojta ut alla dina tankar och feedback i kommentarsfältet. Följ även vår Facebook och Twitter sidor för att hålla kontakten med våra tutorials.

Relaterade Artiklar

Back to top button