Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man installerar och streamar Hulu på PS4 [PlayStation 4]

Hulu är en unik streamingtjänst med TV-kanaler och on-demand-innehåll. Det erbjuder 85+ live-TV-kanaler som ABC, CNN, Comedy Central, Food Network, Discovery, FOX, HGTV, TLC, TNT, mer. Streamingtjänsten tillhandahåller även Premium-TV-kanaler: Cinemax, HBO Max, Showtime, STARZ. Hulu-appen är tillgänglig på Android TV, Chromecast, Fire TV, Roku, Apple TV, PlayStation, Samsung Smart TV, LG TV, Vizio Smart Cast TV, Xbox, mer. Du kan installera Hulu-appen för free på PS4 med proceduren nedan.

Hulu streamingtjänst erbjuder massor av on-demand-filmer, serier, TV-program för streaming. Den strömmar TV-kanalerna på två enheter samtidigt. Streamingtjänsten erbjuder 50 timmars moln-DVR-lagring för att spara TV-strömningen för att titta offline. Den har också Hulu Originals, klassiska filmer, TV-program och dokumentärer för streaming. Appen tillhandahåller nedladdningsmöjlighet för att ladda ner innehållet och streama senare.

Hulu-prenumeration

Hulu har två typer av abonnemang och ett separat abonnemang för on-demand-innehåll, kombinerat live-tv och on-demand-innehåll. Den har tre typer av tillägg: Sport, Underhållning, Spanska TV-kanaler. Du måste betala extra avgifter för att köpa tilläggen, premium-TV-kanaler, tillsammans med ett grundabonnemang. Du kan avbryta Hulu-prenumerationen när som helst utan problem.

Typ av prenumeration En gång i månaden Årlig Free Rättegång
Hulu 6,99 USD 69,99 USD 30 dagar
Hulu (annons-free) 12,99 USD 30 dagar
Hulu + Live TV 64,99 USD 7 dagar
Hulu (annons-free) + Live-TV 70,99 USD 7 dagar

Hur man installerar Hulu på PS4

(1). Starta PlayStation 4 spelkonsol och logga in på ditt konto.

(2). Välj PlayStation Store för att öppna och klicka Sök.

(3). Typ Hulu i sökningen och välj appen från förslag.

(4). Välj Ladda ner för att installera Hulu-appen på PS4.

Hur man aktiverar Hulu på PS4

(1). Starta Hulu-appen på PlayStation 4 och välj Logga in.

(2). Det ger en Aktiveringskod på TV-skärmen.

(3). Besök Hulu aktivering Webbplats på datorn/smarttelefonen med valfri webbläsare.

(4). Logga in med din Hulu-prenumerationsuppgifter.

(5). Gå in i Aktiveringskod för att aktivera appen och välja TV-kanal för streaming.

Hulu-appen ger fullständig underhållning genom TV-kanaler och on-demand-innehåll för en familj. Den tillhandahåller en TV-guide för att visa schemat för TV-kanalerna. Du kan ansluta upp till 6 användare per prenumeration genom att tillhandahålla personligt streamingutrymme.

Relaterad: Hur man tittar på Hulu på Nintendo Switch.

Om du har några tvivel om stegen ovan, nämn dem i kommentarsfältet. Följ TechOwns Facebook och Twitter sidor för att få uppdateringar för våra framtida teknikrelaterade guider.