Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man installerar Gcam eller Google Camera för Xiaomi Redmi Note – mycket enkelt (exempel)

Välkommen! Om du nyligen köpte en Xiaomi-enhet, men kapaciteten kamera det övertygar dig inte alls så oroa dig inte för här har vi lösningen.

Senare kommer vi att prata i detalj om en app som heter Google Camera, som utan tvekan låter dig ta perfekta bilder och spela in högupplösta videor. Läs vidare för att ta reda på det hur man installerar Gcam på Xiaomi redmi Gör det!

Vad är Google Kamera?

Google Camera eller även kallad Gcam är den officiella fotoappen Som namnet antyder utvecklades den av Google och är endast tillgänglig för Android-enheter. I grund och botten ersätter den här appen kameran som kommer med Android som standard.

Faktum är att den har en del imponerande programvara som avsevärt förbättrar kvaliteten på foton och videor som tagits med Android-telefoner. Därför föredrar många användare att använda denna applikation istället för den standardinstallerade kameran. Å andra sidan är det inte ett problem att förbättra kvaliteten på bilder på Android eftersom det finns knep för att utföra denna åtgärd.

När det gäller fördelarna med denna app måste vi nämna att den tillåter oss att ta 360 bilder för att njuta av uppslukande vyer. Du kan också använda en oskärpa effekt på SLR-bilder med ett grunt skärpedjup som är perfekt för alla fotoentusiaster.

Å andra sidan har denna applikation ett intuitivt och enkelt gränssnitt som gör att vi kan få bra bilder utan att behöva välja ett stort antal filter. Därför inbjuder vi dig att inte missa detta tillfälle och ta en titt på Gcam för att se hur kommer att avsevärt förbättra kvaliteten på dina foton och videor.

Steg för att installera Gcam på Xiaomi Redmi Note

Sedan, i det här nya avsnittet, kommer vi att förklara i detalj alla steg du behöver följa för att installera Gcam på din Xiaomi Redmi Note. Som du kan se, detta processen är ganska enkel och det tar inte lång tid. Du behöver bara följa instruktionerna nedan till punkt och pricka för att undvika besvär.

  • Det första du bör göra är att installera Google Play på din Xiaomi Redmi Note, för detta måste du söka på pålitliga webbplatser som erbjuder apk för tusentals appar.
  • När du har laddat ner den här tjänsten, sök i webbläsaren Google Camera eller Gcam.
  • Efter att ha laddat ner Google Cam på Redmi Note kommer systemet att be dig om tillåtelse att installera appen från filhanteraren.
  • Tryck bara på alternativet «Acceptera»För att starta installationsprocessen på några sekunder.
  • Efter några minuter kommer du att installera Google Cam på din Redmi Note-mobil. Men innan du kan använda den måste du konfigurera denna applikation att göra det bästa av det.

Gcam installationsprocess

När ansökan Google Kamera, Vi behöver fortfarande ställa in den för att kunna ta spektakulära bilder och spela in högupplösta videor. Du kan också ställa in appar i Androids delningsmeny, till exempel Gcam. Men du bör inte oroa dig eftersom vi i det här avsnittet kommer att förklara kort och grundligt hur du ställer in Gcam på din Xiaomi Redmi Note-mobil.

  • För att komma igång måste du gå in i appen och välja alternativet “Mer” för att gå till Googles kamerainställningar.
  • När du har öppnat inställningarna har du möjlighet att justera upplösningen, ta bort kameraljud eller lägga till ett rutnät.
  • Även i avsnittet för avancerade inställningar kan du justera HDR+-kontroller och videostabilisering för att kunna spela in professionella 4K-filmer lätt. Du kan inte bara spela in högupplösta videor, utan med Gcam kan du också ta RAW-bilder med Redmi Note 7.
  • Tack vare alla dessa inställningar kan du glömma kameran som är installerad som standard i telefonen, från och med nu kommer Google-kameran att vara din bästa allierade när du spelar in videor eller spektakulära foton.

Vi är klara för idag! I det här inlägget kan du hitta lösningen på applikationsfelet som inte är installerat på din Android. Om informationen i det här inlägget har varit användbar för dig, tveka inte Dela det med dina kontakter för att ge dem en chans perfekt applikation Vi ses i nästa omgång!