Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man installerar AR-klistermärken på Samsung Galaxy S9 / Galaxy S9+

Du kan nu ladda ner AR-klistermärken på Galaxy S9 och Galaxy S9 Plus-telefoner. Dessa AR-klistermärken drivs av Googles ARCore-plattform och har nyligen porterats till Samsung Galaxy S9-telefonerna. Vi har även skrivit en komplett guide nedan om hur man installerar AR Stickers på Samsung-telefonerna. Dessa AR-drivna klistermärken är riktigt roliga att leka och spela in videor med. Eftersom de har porterats för Samsung Galaxy S9, hoppas vi att någon portar Google Camera och AR Stickers till fler Samsung-telefoner också.

Det har gått några månader sedan Samsung Galaxy S9 och S9 Plus släpptes. Samsung Galaxy S9-serien är bara en mindre uppgradering från tidigare, samma skärm precis som tidigare Galaxy S flaggskepp. Designen är densamma. De stora förändringarna i Galaxy S9 är AR Emojis och de förbättrade kamerasensorerna. För att inte tala om den nya processorn. Det gjordes inga stora förändringar på telefonen eftersom den ser likadan ut som Galaxy Note 8 och Galaxy S8. De fantastiska funktionerna som inte är nya för Sony-användare är 960FPS Super Slow motion-kamera som spelar in i 720p. Så detta är ett plus för Samsung-användare.

Den här guiden kommer att berätta hur du laddar ner och använder AR-klistermärken till din Samsung Galaxy S9-smarttelefon. Du kan enkelt installera AR-klistermärken på Galaxy S9 med denna enkla guide. Dessa AR-klistermärken är Augmented Reality-klistermärken som kan användas i videor eller bilder i realtid.

AR-klistermärken på Galaxy S9

Google har släppt många AR-klistermärken för sina Nexus och Pixel Android-smarttelefoner. Deras en av de mest igenkännliga AR-klistermärkena är Storm Trooper-klistermärket från den berömda Star Wars-serien. Dessa AR-klistermärken var exklusiva för endast Google Pixel-telefoner från början när de släpptes. Men nu har AR Sticker-funktionen porterats till några av de icke-Google-enheter och tack vare det kan du också använda dessa AR Stickers på din Samsung Galaxy S9-smarttelefon. Det fina är att du inte behöver rota telefonen för att installera AR-klistermärken.

Ladda ner AR-klistermärken för Galaxy S9 / Galaxy S9+

För att använda AR Sticker-funktionen på din enhet måste du ladda ner följande tre filer:

Installera AR-klistermärken på Galaxy S9 / Galaxy S9 Plus

När du har laddat ner ovan nämnda APK-filer kan du fortsätta med installationsstegen för att få AR Stickers som kör din Samsung Galaxy S9:

  1. Första steget är att kopiera alla tre filer du laddat ner från ovan till din telefon.
  2. Gå till valfri filhanterare och navigera till mappen där du har laddat ner filerna.
  3. Klicka bara på APK-filerna en efter en för att installera dem.
    OBS: Eftersom du installerar filer manuellt kan du få ett meddelande och en varning för att installera filer från okända källor. Om du inte är säker på detta, läs vår dedikerade guide: Hur du aktiverar alternativet “Okända källor” i Android.
  4. När alla tre filerna har installerats, gå till telefonens applåda och öppna den nyligen installerade Google Kamera-appen.
  5. Du kan nu använda AR-klistermärken på din Galaxy S9 / S9+ genom att använda Google Camera-appen.

Om du har problem med installationen, kommentera nedan. Berätta också om din upplevelse av AR-klistermärken på din Samsung Galaxy S9 eller Galaxy S9+.