Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man installerar appar eller spel som är inkompatibla med din Android-version utan att rota

Har du någonsin undrat hur man installerar appar som inte stöds på din mobila Android-enhet? Så du måste veta att detta är en av de viktigaste frågorna vi har fått på sistone. Det finns faktiskt många som du önskar vet hur man installerar dessa appar som visas som inkompatibla på smartphones som kör Googles operativsystem.

Det första du behöver ta hänsyn till i sådana fall är att det är fullt möjligt att installera inkompatibla applikationer på din mobiltelefon, och vi vill visa dig alla detaljer du behöver ta hänsyn till i den här typen av fall. Faktum är att om du har fått meddelanden som “Appen är inte kompatibel med din enhet” eller “Appen är inte tillgänglig i ditt land”Den här artikeln är för dig.

Installera appar som inte stöds på Android utan root

Installera appens APK: Det bästa och snabbaste sättet att installera inkompatibla Android-appar även om du inte har en rotad smartphone har en direkt korrelation till manuell installation av APK-filen på din enhet. För detta ändamål finns det specialutvecklade webbplatser som Apkmirror.com där du kan hitta de viktigaste applikationerna i världen gratis.

Naturligtvis måste du i sådana fall komma ihåg att du måste gå till Inställningar, Säkerhet för din smartphone och slå på den okända källor eller ursprung, för annars kommer du inte att kunna göra dem. Som ett sista råd, när du äntligen har installerat dem, rekommenderar vi att du inaktiverar dessa alternativ igen om du inte vill att din telefon ska vara i fara.

Installera Market Helper: Om du vill installera Android-appar som inte stöds och du har en rotad enhet öppnas andra alternativ. Du kan till exempel installera Market Helper att göra det bästa av det.

Först och främst måste du faktiskt Ladda ner Market Helper-appen och sedan såklart aktivera Unknown Origins i Android. Även om plattformen är på engelska är den verkligen lätt att förstå och ger dig tillgång till mycket intressant innehåll.

Hur man gör det?

  • Det första är att klicka på “Välj Konto” och lägg till ett Gmail-konto. Klicka sedan “Aktivera“.
  • Ett popup-fönster visas där du måste godkänna appen och acceptera den.
  • Klicka sedan “Välj en enhet” och du kommer att kunna utse nästan vilken terminal som helst Android att fuska” Spela på Google.
  • Du kan sedan välja önskad enhet. I “välj operatör” kan du ändra valt land och operatör.

Ladda ner appar från Aptoide

Slutligen bör du veta att det finns flera butiker alternativa appar som Aptoide, från vilken du kan ladda ner ett stort antal av dem och installera dem på dina enheter utan problem. Naturligtvis rekommenderar vi i sådana fall att du är extremt försiktig när du laddar ner innehåll från webbplatser utanför Google Play Butik.

Några av de viktigaste frågorna som vi försökte lösa steg för steg är specifikt relaterade till: installera appar som inte är kompatibla med Android utan root, installera appar som inte är kompatibla med min Android-version, som gör alla appar kompatibla, installera inkompatibla apk, installera inkompatibla appar för Android 2016, installera inkompatibla appar för Android 2017, gör kompatibla appar för Android 2016 eller så är din enhet inte kompatibel med den här versionen av Play Butik. Om du har andra frågor du vill ställa till oss, vänligen lämna dem i den här artikeln så att vi kan hjälpa dig.

Android är inte kompatibelt med appar utan root

Enheter med operativsystemet Android har ett oändligt antal applikationer och spel som enkelt kan laddas ner och installeras. Det finns dock några som inte är kompatibla mobiltelefon eller surfplatta och du måste ha root.

OCH root eller superanvändare är ett verktyg som låter dig ladda ner nya applikationer, ersätta dem med andra och ta bort de du inte längre behöver. På så sätt kan du ha en version av Android som inte kontrolleras av tillverkaren.

För de mest avancerade användarna Android rooting innebär installation av ROM-skivor eller modifierade versioner av detta operativsystem som Paranoid Android. Men nuförtiden är det nästan inte nödvändigt att utföra denna procedur, eftersom tillverkarna är ansvariga för att hålla uppdateringarna uppdaterade.

Numera kan nästan alla applikationer laddas ner utan att behöva äga en Källa.

Lyckades du installera applikationerna stöds inte på Android med dessa knep?