Hur man installerar Amazon Prime Video pÄ Xiaomi Mi Box (exempel)

0 Shares

Med skapandet av överföringsplattformar via streaming dÀr serier, videor och filmer kan nÄs har antalet personer som vill ha dem pÄ sina enheter ökat.

Det Àr vÀldigt enkelt att hyra filmer pÄ Amazon Prime Video nuförtiden.

Av denna anledning har mÄnga av dessa applikationer lyckats locka ett stort antal kunder, inklusive denna Amazon Prime Video, endast smartphone, TV Box med operativsystem Android TV, som Xiaomi Mi Box.

Som vi har sett har anvÀndarnas behov av att söka underhÄllning lett till stora plattformar pÄ webben för att skapa applikationer som kommer att tillfredsstÀlla dessa kunder. Visst finns det mÄnga att vÀlja pÄ, men vi kommer att se ett specifikt fall dÀr det hÀnder nÄgot speciellt, det viktigaste blir att lösa problemet.

För nÀrvarande finns det applikationer som inte Àr kompatibla med nÄgon enhetdÀrför mÄste du veta hur du fÄr den hÀr appen, detta Àr fallet med Amazon Prime-videon som vi installerar pÄ Xiaomi Mi Box.

Bara Amazon Prime Àr inte kompatibel med Xiaomi Mi Box, nu ska vi se vad vi mÄste göra för att se den hÀr appen pÄ min OS-enhet Android.

Vi kommer att ta reda pÄ hur det finns tre sÀtt att gÄ in i denna Amazon Prime-app för att komma Ät den med Xiaomi MI Box, det Àr vÀldigt enkelt, lÀtt att göra. Mer information om Xiaomi-produkter finns pÄ den officiella webbplatsen.

Metoder för att titta pÄ Amazon Prime Video frÄn Xiaomi Mi Box

Metod 1

Denna metod utförs med att datorn ser till att de Àr anslutna till densamma Wi-Fi-nÀtverkbÄde mobiltelefon och Xiaomi Mi Box.

MÄste anslut till din dator med Amazon Primes webbplats av Google Chrome. Sedan gÄr vi till menyn för att hitta filmen, serien, dokumentet du vill se, tryck pÄ play för att spela upp den.

Nu mĂ„ste vi hitta pĂ„ skĂ€rmen i det övre högra hörnet dĂ€r vi ska fĂ„ tre poĂ€ng, vi trycker dĂ€r och sedan öppnas en meny dĂ€r vi letar efter den som sĂ€ger: “Hand down” Tryck pĂ„ den sĂ„ öppnas ett fönster med en lista över enheter som Ă€r kompatibla med överföringen.

Vi hittar enheten som vi vill sÀnda pÄ, i det hÀr fallet en fil Xiaomi Mi Boxkommer den omedelbart att börja sÀndas för visning pÄ vÄr TV.

Om du vill veta var du kan ladda ner Amazon Prime Video för PC eller telefon, blÀddra gÀrna i föregÄende lÀnk.

Metod 2

Ett annat alternativ för att lösa detta problem Àr att installera programmet frÄn eller inofficiella butiker Det heter Sidolastning. Naturligtvis Àr detta mycket fördelaktigt nÀr vissa applikationer inte Àr tillgÀngliga dÀr vi bor eller inte Àr kompatibla med vÄr Android-mobiltelefon. Vi mÄste ocksÄ se till att de kommer frÄn pÄlitliga kÀllor.

Vad vi gör Àr att hitta en filutforskare, ladda ner den och installera den i Xiaomi Mi BoxVem som helst fungerar sÄ lÀnge det Àr kompatibelt med Android.

Sedan laddar vi ner installationspaketet i Apk-format frÄn webblÀsaren Chrome, kopierar det sedan till flashenheten och öppnar det frÄn den redan installerade filutforskaren. NÀr du gör det mÄste du installera paketet Krom. Efter att ha installerat Google Chrome hittar vi Amazon Prime-adressen och laddar den.

Metod 3

Vi kan ocksÄ sÀga att du kan söka efter Amazon Prime videoappar pÄ inofficiella platser du gör detta genom att söka pÄ Googledet finns en som heter Aptoiddess funktion Àr densamma som beskrivits ovan.

Eftersom vi kunde se om Amazon Prime kan installeras pĂ„ Xiaomi Mi Box Ă€r dessa praktiska förslag och Ă€ven lĂ€tta att följa. Om vi ​​följer stegen som beskrivs hĂ€r för att göra det, kommer du att uppnĂ„ det.

Amazon Prime Video till andra enheter

Med dessa tips kan du se det pÄ din Xiaomi Mi Box, men dessa lysande metoder kan anvÀnd den till en annan TV-box och Àven med andra enheter.

Det ÄterstÄr bara att gÄ till Xiaomi Mi Box, ansluta till ditt Amazon Prime Video-konto och njuta av serierna, filmerna, dokumenten och mÄnga andra attraktioner som denna tjÀnst erbjuder strömning.

Du kanske Àr intresserad av att lÀsa följande artikel om hur du visar och installerar Amazon Prime Video pÄ Smart TV.

0 Shares