Hur man installerar Amazon Prime på TV (med Mytv)

0 Shares

Idag lever vi i streamingens tidsålder, och med så många alternativ har många fortfarande tvivel om hur man installerar Amazon Prime på TV. Så i den här guiden kommer vi att lära oss steg-för-steg hur man konfigurerar, samt enhetskompatibilitet med tjänsten.

I den här artikeln hittar du:

Hur man installerar Amazon Prime på TV med MyTV

Vanligtvis är MyTV webbplatsen du behöver komma åt för att ställa in och anpassa ditt Prime Video-konto till enheten. Så låt oss lära oss lite hur man installerar Amazon Prime på TV med det. Upptäck enhetens appbutik och sök efter Prime Video-appen.

När du hittar den kommer du att se installationsalternativet. Tryck på den med kontrollknappen. Vid det här laget har vi redan passerat stadiet för hur man installerar Amazon Prime på TV. När du öppnar programmet måste du konfigurera det, för att göra detta följer du stegen nedan.

  1. Logga in på ditt Amazon-konto på din mobiltelefon eller på din dator.
  2. Gå sedan till primevideo.com/mytv, som du kommer åt genom att klicka här.
  3. En kod kommer att visas på skärmen, som du kan ange i rutan som visas nedan.
    Ange koden och lär dig hur du installerar amazon prime på TV:n
  4. Klicka sedan på Registrera enhet.

Genom att följa stegen ovan kommer Amazon att känna igen enheten och du kommer att kunna använda Amazon Prime på din TV. Men förutom att lära sig hur man installerar amazon prime på TV, vet många inte vilka enheter som är kompatibla med tjänsten.

Så låt oss se vilka tv-apparater som har appen, och låt oss lära känna några tv-boxar för att lära oss hur man installerar Amazon prime på tv

Vilka tv-apparater är kompatibla med Prime Video

Om vi ​​listade alla kompatibla TV-modeller här, skulle det definitivt vara en oändlig lista. Så låt oss försöka förenkla saker. Vissa nyare TV-modeller från LG, Panasonic, Samsung, Sony, TCL med flera, tillåter möjligheten att installera applikationen.

Låt oss titta på några tips som hjälper dig att identifiera detta. Titta på din TV-kontroll, vissa TV-apparater, den kommer med Prime Video som en genväg på kontrollen. Om genvägen finns i den är det redan uppenbart att TV:n stöder appen.

Ett annat sätt att ta reda på det är genom att titta i din TV:s appbutik. Om den inte har en butik, och du inte kan hitta appen, är det redan en indikation på att det inte finns någon kompatibilitet. Eftersom TV-modeller är ganska stora och olika kan du med dessa tips identifiera tjänstens kompatibilitet på din TV.

Låt oss nu veta nedan vilken TV-box du kan köpa för att titta på Prime Video.

Vilka TV-boxar är kompatibla med Prime Video

1.Mi Box

Mi Box är ett bra alternativ för att titta på prime video

Mi Box är ett enkelt alternativ med Androis TV, som har mycket kompatibilitet. Med det har du inga tvivel om hur du installerar Amazon Prime på TV. Enheten stöder röstsökning, 4K HDR-teknik och bearbetar högupplösta bilder och videor med upp till 60 fps.

Enheten har inbyggd Chromecast, så att du kan spela allt från din Android-telefonskärm, direkt på din TV.

2.Elsys

Brasilianskt alternativ för filmer och serier

Ett brasilianskt alternativ är Elsys, som stöder upp till 4K Ultra HD-upplösning. Enheten är även kompatibel med Prime Video, och erbjuder möjlighet till minnesexpansion med extern HD via USB-kabel.

I lådan finns det fortfarande en USB-port som du kan använda i din vardag, du kan även uppdatera applikationer via Play Butik och göra mjukvaruuppdateringar i enhetens inställningar.

3.Fire Stick Lite

Alternativet som definitivt har prime video

Denna TV Box, det råder ingen tvekan om att den har Prime Video, eftersom Fire Stick Lite är från Amazon själv. Den konkurrerar med många alternativ på marknaden, tack vare sin enkelhet.

Enheten har ett diskret utseende som enkelt passar på din TV. Systemet är flytande och responsen är mycket snabb. Kontrollens svar är omedelbart, och den har även Alexa-stöd, vilket möjliggör interaktion via röstkommandon.

Du kan öppna appen, bara genom att prata. Enheten spelar Full HD-innehåll och det är alltid till rea. Med 8 GB lagringsutrymme kan du koppla in en mängd olika appar, inklusive Netflix, Amazon Prime Video, Telecine Play, Vix, Disney+ och mer.

4.Roku Express

Mindre populär, men med prime video

Vårt sista alternativ på listan är Roku Express, som är ett av de mindre kända alternativen i Brasilien. Det är mycket komplett och lätt att använda.

Systemet är i Pt-BR, och du kan hitta alternativ som Telecine, Runtime, Fine Arts A La Carte, PlutoTV, Apple TV+, HBO Max, DirecTv Go, Disney+, Globoplay, Netflix, Amazon Prime Video, Funimation och mycket mer . Den körs i hög upplösning och har ett mycket överkomligt pris, vilket gör användarna nöjda med användningen.

Berätta nu för oss, lyckades du lära dig hur man installerar Amazon Prime på TV? Hade du några svårigheter? Låt oss veta i kommentarerna.

0 Shares