Hur man inspekterar element på Android-enheter

Hur man inspekterar element på Android-enheter

Varje webbplats och webbsida du ser i webbläsarna består av tusentals HTML- och CSS-koder. Det kan utgöra små saker på webbsidorna. Koderna är tillgängliga för användare i PC-webbläsarna för enkel åtkomst. Det visas som ett Inspektera-alternativ i högerklicksmenyn. Användaren kan ändra webbsidorna med ändringar i koden, och den kan också användas som ett verktyg för att kopiera text, bilder med mera. Du kan inte hitta inspekteringsalternativet på Android-telefoner. Låt oss se hur man inspekterar element på Android i avsnittet nedan.

Hur man inspekterar element på Android

Det finns två sätt att inspektera elementet på Android. De använder en Android-app och lägger till kod i webbläsaren. Anledningen till att inte tillhandahålla inspektionsalternativet är på grund av den lilla skärmstorleken.

Via Android-appen

Android-appen för åtkomst till HTML-koderna är Inspect and Edit HTML Live-appen, och den är tillgänglig för free ladda ner i Google Play Butik. Den har samma gränssnitt som webbläsaren Google Chrome med inspekterande knappåtkomst.

(1). Slå på din Android telefon och gå till Google Play Butik.

(2). Söka efter Inspektera och redigera HTML Live appen och installera appen.

(3). Starta Inspektera och redigera HTML Live app på smartphonen.

(4). Klicka på Webbläsare och besök den nödvändiga webbplatsen i webbläsaren.

(5). Tryck på Inspektera ikonen högst upp och välj element på webbläsaren.

(6). Titta på koden för det valda elementet och ändra dem.

Använder kod

Det är den enklaste metoden att få tillgång till koderna för webbsidorna. Användaren måste skriva koden i adressfältet och den tillhandahåller källkoden direkt.

(1). Starta Google Chrome webbläsare på smartphonen.

(2). Gå till hemsida på webbläsaren och tryck på webbadress.

(3). Stiga på “visa källa:” före webbadressen och välj .

(4). Visa källkod på webbplatsen och ändra dem vid behov.

Relaterad: Bästa terminalemulatorn för Android

Nu kan du komma åt koden för webbplatserna och markera den del som krävs för att ändra dem. Det har bara en nackdel när man inspekterar elementet på Android-telefonerna är att växla mellan kod- och webbplatsskärmarna.

Om du har problem med stegen ovan, vänligen nämn dem i kommentarsfältet nedan. Följ TechOwns Facebook och Twitter sidor för att veta mer om tekniska artiklar.

Relaterade Artiklar

Back to top button