Hur man infogar text i en video med Camtasia Studio – snabbt och enkelt (exempel)

Videoredigering är den process genom vilken en redigerare använder en eller flera filer videoklippfoton, bilder, musik eller andra ljudfiler för att skapa audiovisuellt material med hjälp av program som Camtasia Studio för att reproduceras på en mängd olika digitala eller analoga medier; det är ett flitigt använt program inom detta område. Se hur du gör det text till video med Camtasia Studio.

Ta reda på vad Camtasia Studio är och hur du lägger in text i din video

Camtasia Studio

Först och främst är Camtasia Studio ett paket eller en grupp av program som utvecklades av TechSmith, ursprungligen för gör det enkelt att skapa videohandledningar (videotutorials) och screencast-presentationer med hjälp av en plug-in för att spela in direkt från Microsoft PowerPoint, även om detta också kan göras på andra sätt.

Fram till nyligen bestod Camtasia Studio huvudsakligen av två verktyg: Camtasia Recorder (för skärmdump och ljud) och redaktör för Camtasia Studio (för att hantera flera klipp på ett spår); dess senaste version från 2020 integrerar dem i ett program som heter Camtasia.

Hur mycket kostar det och vilka är kraven för Camtasia Studio 2020?

Camtasia Studio är ett program som du kan använda på obestämd tid genom att betala en licens, men för alla som är intresserade av att testa det och veta hur det fungerar kan du Förstår installera den och använd den fritt under en period av 30 dagar (men med en vattenstämpel i alla dina videor).

Om du bestämmer dig för att köpa den efter provperioden kommer priset på Camtasia Studio w 2020-versionen kostar $249,00 (exklusive skatter) plus valfritt 49,75 $ för årligt underhåll som garanterar support dygnet runt per post eller telefon; betalning för detta program kommer att vara engångsavgift och för hela livet.

För Windows

 • Microsoft Windows 10uppdatering 1607 «Jubileumsuppdatering» eller senare.
 • Intel Core i3 2,8 Ghz-processor 6:e generationen med två processorkärnor.
 • 8 GB RAM.
 • 4 GB utrymme tillgängligt.
 • Mått 1366 x 768 skärm eller högre.
 • Microsoft .NET 4.7.2 eller senare.
 • Nvidia GeForce grafikkort serie 10 eller senare.
 • USB eller annat extern mikrofon spela in din röst.

För Mac

 • Mac med processor Intel Core i5 med 4 kärnor CPU.
 • MacOS 10.13 eller senare.
 • 4 GB RAM.
 • 4 GB utrymme På skivan.
 • Kräver PowerPoint 20162019 för Mac.

Steg för att lägga in text i video med Camtasia Studio

Det första är att hålla vårt projekt öppet, annars måste vi trycka på knappen “Importera media” i huvudverktygsfältet; snart klicka på knappen “Upplysningar”. i uppgiftslistan ser vi omedelbart att alternativen visas i den övre vänstra rutan, och där det står “Shape” listar vi det genom att klicka på rullningen.

En ikon visas under “Special” med bokstaven T. när du hänvisar till en “Text”, klicka på den. Och längst ner, där tidslinjen finns, kommer vi att se ett nytt lager eller väg som representerar vår text; Som standard kommer den att placeras i början av tidslinjen, men vi kan flytta den till den plats vi vill ha.

I den övre panelen ser vi filen grå låda där vi skriver texten som kommer att visas i filmen så enkelt och snabbt!; Överst ser du ett verktygsfält med ikoner som Microsoft Word för att definiera dess storlek, teckensnitt, färg, justering om vi vill att det ska vara understruket, böjt eller fetstilt etc.

I alternativen “Tona in” och “Tona ut” kan vi också lägga den tid som behövs för att texten ska visas och försvinna, vilket som standard är 1 sekund; resultat vi kan se det på förhandsvisningsskärmen placerad på höger sida av skärmen när du klickar på Play-knappen i form av en liggande triangel.

Camtasia Studio detta är ett intressant alternativ om du vill ge dig ut på videoredigering, dess gränssnitt är inte särskilt komplicerat; även dess extra kostnad inkluderar exklusiv utbildning för att förbättra färdigheter med Camtasia-certifiering.

Relaterade Artiklar

Back to top button