Hur man infogar, placerar och justerar bakgrunden på en bild till min Prezi-presentation

Det finns många strategier information lockar fler människor och en av dem är bilder, det handlar inte bara om att ge så enkel information utan om att visa vad man vill med bilder för ett större utbud.

Om du vill att din idé ska sticka ut och din idé ljusare är ett av de bästa sätten att gå igenom den bildspel med bilder med en bra färgpalett.

Visuellt innehåll har blivit avantgardet och det är därför det finns appar som hjälper människor de behöver skapa bra visuellt innehålldet är alltid en bra idé att använda dessa appar.

På samma sätt har applikationer blivit väldigt viktiga på ett professionellt eller personligt plan, vill vi ha roligt kan vi göra det genom att ladda ner musik, spel och filmapplikationer, men det handlar om att arbeta eller hjälpa till från sociala nätverk, det finns flera applikationer som hjälper oss att skapa innehåll.

I den här artikeln kommer vi att fokusera på Prezi och ditt alternativ för infoga, ställ in och anpassa bakgrunden för en bild i en presentation. Läs alla detaljer.

Fantastiska presentationer!

Det är viktigt att våra presentationer har en intressant accent, att de är mer engagerande och innehåller det nödvändiga innehållet. Så överdriv inte, lägg bara in kort och exakt text och lämpliga färger, Din presentation kommer att bli fantastisk.

Vissa applikationer De erbjuder oss färdiga mallar där det låter dig skriva vad du vill i textrutorna och även låter dig ändra deras färger. Dessutom kan du också öka hastigheten på dessa applikationer genom att utföra väntande uppdateringar.

Dessa kraftfulla verktyg tillåter oss också använda dem gratis online och inkluderar även animerade presentationer eller fördesignade logotyper. Om du börjar i entreprenörsvärlden om du vill ge ett forum skulle detta också vara mycket användbart så länge det ger bra bildkvalitet.

Vad är Prezi?

Bland så många Prezi-appar det drar sig inte för att vara det perfekta verktygetOm du vill ha onlinepresentationer är detta Prezi, om du vill lämna efter dig tråkiga presentationer som inte engagerar ger den här appen möjligheten att skapa oändliga bilder.

Skillnaden med denna möjlighet är att Prezi är en plattform som, även om den inte är en professionell designer inom området, låter dig skapa sådana presentationer Och att ha fördelen av att veta hur många interaktioner din presentation fick, om den redan har en viss tid, kommer den att indikera hur många besök den har haft.

I den här applikationen kan du göra en professionell presentation gratis. Likaså denna plattform även tillgänglig för mobiltelefoner.

Närhelst vi samtycker till användningen av dessa applikationer eller onlineplattformar vi måste se över deras samlingar för att vara en bra allierad i det vi vill göra, och om det är en Prezi måste du veta att du behöver en bra internetuppkoppling.

I samband med, detta verktyg är fullt av många verktyg Detta kommer att vara till stor hjälp när det kommer till presentationer, om du någonsin undrat om det är ett bra alternativ, bekräftar vi att det är det.

Hur man infogar, ställer in och matchar en bildbakgrund till min Prezi-presentation

Vi vill alltid anpassa oss efter vår stil eller ge en annan accent till våra bilder eller presentationer, eller bara ändra storlek på dem, förvandla dem på något sätt, vi vill inte alltid ha ett fördesignat projekt som erbjuds av plattformarna.

Presentationer har blivit ett av de bästa sätten förklara ämnet på ett mer dynamiskt sättDärför är det absolut nödvändigt att lära sig att använda samlingen av föremål, bilder och former som Prezi förser dig med.

Om du vill tillämpa någon strategi kan detta vara det sätt en bra bakgrundsbild. För att komma åt den här sektionen måste du leta efter anpassningsalternativen och i fältet till höger som öppnas kommer du att ge möjlighet till specialerbjudanden och sedan öppnas temaguidens fönster och alternativet vi kommer att ta är guiden.

Vi fortsätter att leta efter alternativet Load och det är där du hittar den fond du vill placera du behöver överväga bildens upplösning Följ reglerna för Prezi och att den är av god kvalitet, för att spara den klickar du på Klar och du kommer att vara klar, det här alternativet kan användas för att anpassa bakgrunden eller bara för att infoga en annan bakgrund.

Relaterade Artiklar

Back to top button