Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man inaktiverar Ok Google på Android-telefoner – snabbt och enkelt

Ok Google är Googles röstsöksystem, denna assistent låter dig använda sökmotorn med frågor eller förfrågningarna vidgades högt. Detta är en bra webbläsarstrategi eftersom användare kan använda den även med händerna fulla. Vi förklarar hur denna assistent fungerar och dess funktioner

Med den här assistenten kan du göra din sökning enklare och snabbare. Ok google Den designades för att svara med röstkommandon. I sin tur är det här verktyget tillgängligt på Google Chrome och Maps uppdaterat till den senaste versionen.

På samma sätt har Google Home mini och Google Home-enheter redan detta verktyg integrerat. Det bör noteras att alla enheter som fungerar med Google Sök och har en inbyggd mikrofon kan ha Google Assistant ok.

Lär dig stegen för att inaktivera OK Google för Android

Först och främst bör det nämnas att för många människor är detta verktyg obekvämt och de letar efter ett sätt att inaktivera det, så nedan kommer vi att förklara stegen för att uppnå det.

Först och främst bör du veta att det är enkelt att avaktivera den här tjänsten, du behöver bara veta vad som är rätt procedur för att uppnå det. Det är inte lätt att hitta inaktiveringsmetoden eftersom inställningarna inte finns i enheten utan i alternativen som Google-appen erbjuder.

Du måste vara med applåda från mobiltelefonen och öppna Google-appen som är installerad på Android-enheten. Du kan enkelt identifiera den eftersom den har tillägget Versaler G.. Då kan du se alternativet “Plus” vilket är det du väljer och kommer att ta dig till “Inställningar”.

Detta alternativ öppnar ett annat fönster där du kan se menyn och måste välja alternativet “Röstsektion”. Det kommer att leda dig till en annan meny där du måste leta efter kommandot relaterat till Ok Google som det är “Voice Match”anses detta vara en kategori av systeminställningar.

Genom att klicka på det här avsnittet ser du alternativen “Aktivera eller inaktivera Ok Google” under denna tid kan du avaktivera alternativet och tjänsten slutar automatiskt fungera på din Android-enhet.

Observera att efter att du har avaktiverat tjänsten Ok Google kommer du inte längre att kunna aktivera enheten med röstkommando när skärmen är avstängd. Därför är det en enkel procedur som kan utföras på kort tid och som kan uppnås genom att följa de nämnda stegen.

Upptäck Ok Google-funktioner

Tjänster på Android-enheter körs huvudsakligen via Google ta med Ok google-tjänst aktiverad utan användarkonfiguration. Av denna anledning lyssnar telefonen alltid på vad den hör.

Samtidigt utvecklas tekniken med stormsteg, varför enheterna har integrerade verktyg som gör livet enklare för användarna. För tack vare detta kan de komma åt de sidor de vill ha genom att bara använda sin röst. Men den här processen är obekväm för många användare så de letar efter ett sätt att inaktivera den.

Anteckna det den här guiden har många användningsområdendu kan ställa olika frågor som: var finns en bra sushirestaurang, hur blir vädret under dagen, bland annat vill du fråga.

Denna guide kan också testas om du ber om det “Ok Google, vad kan du göra?” och det kommer att ansvara för dina förslag, och kommer också att visa dig en lista med dess funktioner.

Kort sagt, att ha dessa verktyg är en fördel eftersom du bara kommer att använda din röst för att skapa de frågor du vill ha. Vi förstår dock att många användare kan tycka att det här alternativet är obekvämt och föredrar att avaktivera det, om du följer dessa rekommendationer korrekt kommer du att kunna uppnå det och därmed kunna söka manuellt.

Slutligen är det värt att notera att Google i allt större utsträckning försöker skapa applikationer som stöder tillägget teknisk utveckling. Men inte nog med det, de hjälper också en person med dagliga uppgifter genom att utföra dem på ett mer dynamiskt, roligt och enkelt sätt.

Du kanske också är intresserad av, hur du aktiverar eller inaktiverar röstsökning i Google Chrome från en dator.