Hur man inaktiverar eller ignorerar Epsons meddelande om slut pÄ blÀck

0 Shares

Datorn och skrivaren kommunicerar effektivt genom programvaran pÄ CD:n som de Àr installerade och konfigurerade med. Genom detta lilla program berÀttar skrivaren bland annat för datorn vad det Àr för blÀcknivÄ och nÀr det Àr pÄ vÀg att ta slut. Av denna anledning gav vi dig den hÀr artikeln som kommer att informera dig om det Hur man inaktiverar eller kringgÄr Epsons varningsmeddelande om lÄg blÀcknivÄ.

Denna programvara Àr tydligen oförstörbar och om du fyller pÄ dina blÀckpatroner för att ÄteranvÀnda dem istÀllet för att sÀtta in nya. Skrivaren visar ett meddelande som indikerar att blÀcket Àr slut. Men det hÀr meddelandet, tro det eller ej, Àr vÀldigt lÀtt att stÀnga av och det Àr bara en frÄga om nÄgra minuter att acceptera pÄfyllning kompletterat med blÀck.

För att göra denna procedur kommer du inte att ha nÄgra problem och det spelar ingen roll vilket operativsystem du anvÀnder pÄ din dator. Som vi kommer att visa dig vad du bör göra om ditt system Àr Mac eller Windows. Eftersom stegen Àr olika för varje version, hÀnder samma sak nÀr du försöker fixa ett inaktivt skrivarfel i Windows 10.

Hur man inaktiverar eller kringgÄr Epsons varning för lÄg blÀcknivÄ

För att starta vÄr handledning som kommer att förklara Hur man inaktiverar eller kringgÄr Epsons varningsmeddelande om lÄg blÀcknivÄ. Vi börjar med en dator med ett Windows-operativsystem. Första steget Àr att gÄ fram till skrivaren och placera patronen som har fyllts med blÀck, kom alltid ihÄg originalpatronerna, nu gÄr vi till datorn.

DÀr klickar vi pÄ Windows-knappen som finns i det vÀnstra hörnet och alternativmenyn visas och vÀljer Kontrollpanelen. Nu kommer ett fönster upp pÄ din skÀrm med olika alternativ för hÄrdvarukonfiguration. I vÄrt fall kommer vi att vÀlja genom att dubbelklicka pÄ alternativet Skrivare o Skrivare och fax.

Nu kommer ett nytt fönster upp dÀr vi hÄller muspekaren över skrivarikonen och högerklickar. Denna ÄtgÀrd kommer att generera en fil Alternativmeny och vi kommer att vÀlja alternativet InstÀllningar. Du kommer nu att se nÄgra flikar och vi kommer att vÀlja UnderhÄll, nÀsta steg Àr att vÀlja Hastighet och Framsteg.

Efter att ha gjort detta hittar vi ett alternativ StÀng av monitorn Epson blÀckstatus som kommer att ha en kryssruta bredvid sig. NÀsta steg Àr att klicka pÄ den hÀr rutan för att vÀlja det hÀr alternativet och sedan klicka pÄ OK. Klicka sedan pÄ det öppna fönstret igen för att slutföra skrivarinstallationen.

Inaktivera eller hoppa över Epsons meddelande om att din Mac har lite blÀck

LÄt oss ocksÄ börja med att sÀtta i patronen du just fyllde med blÀck i skrivaren och sedan öppna dokumentet du sparat pÄ din dator. NÀsta steg Àr att klicka pÄ Filer och sedan vÀlja Skriv ut. Ett fönster visas pÄ skÀrmen och du mÄste vÀlja Epso skrivaren i menyn högst upp.

DÄ kommer en meny upp och du behöver klicka pÄ fliken Kopior & sidor, hÀr mÄste du leta efter alternativet Disable Epson Ink Status Monitor. Bredvid den hittar du en knapp, klicka pÄ den för att vÀlja denoch klicka sedan pÄ Spara som. Sedan mÄste du ange ett namn i den nya konfigurationen.

Du mÄste klicka pÄ alternativet för att avsluta HÄll DÀrför avaktiveras Epson-meddelandet som anger att det inte finns nÄgot blÀck kvar. Du kanske vill veta hur man skriver ut dokument utan svart blÀck. SÄ hÀr lÀrde vi dig vad du ska göra pÄ Windows och Mac. inaktivera eller kringgÄ Epson-meddelandet om att blÀcket har tagit slut.

0 Shares