Hur man inaktiverar automatisk uppspelning av kapitel pÄ Netflix

0 Shares

I dagens artikel fÄr vi se Hur man inaktiverar automatisk uppspelning av kapitel pÄ NetflixnÄgot bekvÀmt för mÄnga men ganska irriterande för andra.

Netflix erbjuder en stor katalog av filmer, serier, dokumentÀrer, TV-program, stand-ups och en hel del innehÄll för barn. Allt detta till ett extremt överkomligt pris. Den har olika funktioner som gör vÄra liv mycket enklare nÀr vi anvÀnder dess tjÀnster.

En av dessa funktioner Àr rAutomatisk uppspelningvilket Àr vÀldigt anvÀndbart nÀr vi ska göra en maratonserie. Men nÀr vi inte har den tiden ser vi ett avsnitt och gÄr sedan tillbaka till vÄr dag.

Problemet Àr hur vi stÀnger av autoplay? Oroa dig inte för det Àr lÀttare Àn du tror. Dessutom kan du applicera det pÄ din profil utan att behöva störa andra som anvÀnder ditt konto om de vill ha autospel.

I följande handledning kommer vi att se inte bara hur man inaktiverar automatisk uppspelning av avsnitt, utan ocksÄ filen framsteg medan du blÀddrar i katalogen. NÄgot som kan vara ganska irriterande ibland.

Hur man stÀnger av automatisk uppspelning för nÀsta kapitel

I allmÀnhet, nÀr vi börjar titta pÄ en serie med flera kapitel, nÀr vi avslutar ett, börjar nÀsta automatiskt spelas upp. Detta kan vara irriterande för mÄnga, sÀrskilt de som vill se det och sedan tillbringa dagen.

Det finns ett ganska enkelt sÀtt att inaktivera den hÀr funktionen som tillÀmpas pÄ ditt konto. Det betyder att nÀr du stÀnger av den kommer AutoPlay inte att vara tillgÀnglig pÄ nÄgon enhet.

  • Det första du ska göra Ă€r att anvĂ€nda din dators webblĂ€sare och logga in pĂ„ ditt konto.
  • DĂ„ mĂ„ste du gĂ„ till konfigurationen “Profiler och förĂ€ldrakontroller”I den specifika profil som du vill Ă€ndra AutoPlay för.
  • DĂ„ mĂ„ste du gĂ„ till “UppspelningsinstĂ€llningar“.
  • Nu kan du avmarkera “Spela upp nĂ€sta avsnitt av serien automatiskt pĂ„ alla enheter“.
  • För att avsluta, klicka bara pĂ„ “HĂ„ll“.

I vissa fall kan en kontouppdatering krÀvas för att Àndringen ska trÀda i kraft. För att göra detta kan du byta till en annan profil och sedan ange din igen. Du kan ocksÄ logga ut och logga in igen.

Hur man inaktiverar automatisk uppspelning av trailers

Om alla bilspel stör dig eller om du inte gillar dem alls. Du kan ocksÄ inaktivera trailern för varje innehÄll vi ser i menyn, vilket kan vara ganska irriterande i mÄnga fall.

  • För detta behöver du komma Ă„t ditt konto.
  • DĂ„ mĂ„ste vi gĂ„ till konfigurationen “Profiler och förĂ€ldrakontroller“Profilen du vill Ă€ndra.
  • Nu mĂ„ste du gĂ„ till “UppspelningsinstĂ€llningar“.
  • Sedan behöver du bara avaktivera alternativet “Spela trailers automatiskt medan du surfar (pĂ„ alla enheter)“Och redo.

Observera att du i vissa fall kommer att behöva logga ut och in igen för att Àndringarna ska trÀda i kraft, eller sÄ kan du försöka Àndra din profil och sedan gÄ tillbaka till din. PÄ sÄ sÀtt kommer allt att inaktiveras pÄ ditt konto pÄ alla enheter som du kommer att se avsnitt av din favoritserie pÄ.

LikasÄ om du har nÄgra tvivel Hur man inaktiverar automatisk uppspelning av avsnitt och trailers pÄ NetflixDu kan lÀmna det i kommentarsfÀltet som du hittar lite nedan sÄ hjÀlper vi dig med det som behövs. Du kan ocksÄ hitta artiklar om hur du ÄtgÀrdar Netflix-fel pÄ vÄr webbplats.

0 Shares