Hur man hittar Wi-Fi med den nya Facebook-funktionen på min telefon

Ny funktion Facebook som gör att vi kan ansluta till WIFI-nätverket det är i vår närhet. Av denna anledning frågar jag ofta hur kan jag hitta Wi-Fi med den nya Facebook-funktionen på min mobil? Du bör veta att detta är något riktigt enkelt och du behöver bara uppdatera din app.

Företag uppdaterar ständigt sina appar för att lägga till nya funktioner. Så här kan de stanna på marknaden mycket längre. Facebook vet detta och har alltid varit känt för att förnya sig i sina produkter. Så nu kan du till och med publicera med förhandsprogrammering så att du inte ens behöver vara närvarande.

Hur får man tillgång till WIFI-nätverket via Facebook?

För att använd det här verktygetdu bör veta att du måste ha internet över ett mobilnät. Eftersom platsen för vår enhet används för sökningen. Det här nya verktyget fungerar väldigt enkelt. Efter aktivering börjar den att lokalisera internetnätverk som är nära oss.

Så de kommer att visa oss så mycket offentliga nätverk som kaféer och butiker. Förutom att visa oss hur långt vi är från nätverket och hur vi kan ta oss till det för att försöka ansluta. Du kan söka från vilken operatör som helst så det spelar ingen roll om du använder ett 4G- eller 3G-nätverk, den enda skillnaden ligger i hur snabbt det fungerar.

Gå först till appen och vänta på att den ska laddas klart. Efter det måste du gå till avsnittet för att ange inställningarna. Som vanligtvis är till höger, väl här måste vi scrolla till slutet av listan och sök efter tillgång för att hitta WIFI. Om vi ​​klickar på den märker vi att den bara ger oss möjligheten att aktivera.

Senare vad vi kommer att göra är att aktivera denoch därmed kommer vår position att börja trianguleras. Tack vare detta kommer tjänsten att vara aktiv och problemfri. Om du inte ser den här genvägen någonstans, har du inte den senaste versionen av Facebook. Så du måste uppdatera den för att kunna använda det här verktyget.

Hur kan detta verktyg vara användbart för mig?

Sammantaget har smartphones många funktioner. Bland dem är möjligheten att ansluta till Internet via WIFI. Men om vi är långt hemifrån kan det vara svårt att hitta ett nätverk att ansluta till. Dessutom vår telefonlur den har inte tillräckligt med ström för att ta emot nätverk på långa avstånd.

Motiverat av detta har detta verktyg implementerats som gör att vi kan lokalisera närliggande nätverk med hjälp av vår plats. På så sätt kan du ansluta till internet utan att ens vara hemma hos oss.

En av de negativa punkter som detta verktyg kan ha. Du måste alltid känna till vår plats. Så om vi har ingen telefon på översta hyllanvi kommer att märka att batteriet laddas ur mycket snabbare.

Detta kan vara en stor nackdel för många då det är viktigare att mobilen är påslagen, i sådana fall kan vi alltid växelvis slå på och av platsen, på detta sätt vi kommer bara att använda tjänsten när vi vill.

Hur kan jag dra nytta av detta nya Facebook-verktyg?

Det bästa sättet att använda detta nya verktyg är att marknadsföra ditt eget företag. För om du gör din WIFI tillgänglig för denna applikation, Dina potentiella kunder kommer att nå fabrikenså det kommer att fungera som en slags indirekt reklam.

För att komma åt detta, du behöver bara skapa ett konto på ett socialt nätverk. Det bästa är att det är ditt företagsnamn så att de kan se det snabbt när de söker. Om du vill gå med behöver du bara ditt konto och din telefon eller dator för att kunna ställa in ditt nätverk som gratis.

Om du inte vill anstränga dig du kan starta om routern, på detta sätt kommer du att lämnas utan lösenord och du får tillgång till det helt gratis. På så sätt kommer den att kännas igen av appen och börja marknadsföra dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button