Hur man hittar personer på Yahoo! Messenger på spanska med lätthet

En av de äldsta och bästa e-postmeddelandena kallas Yahoo! och det finns många användare som använder det för alla uppgifter de behöver e-post. Detta gör att du kan göra många saker, och att lära dig hur du använder det är mycket viktigt om du vill få ut det mesta av det. Om du har haft problem med att komma åt ditt konto nyligen, här är några tips för att logga in på mitt Yahoo-konto på spanska

En av sakerna du kan göra är sök efter personer på Yahoo! Vill du veta mer om Yahoo! Och du vet också hur du kan hitta människor på samma plattform? Då har du kommit till rätt ställe då den här artikeln är specialgjord för att svara på dessa frågor.

Vad är Yahoo! Budbärare?

Denna Messenger-tjänst används för olika uppgifter relaterade till att skicka och ta emot e-post. Dräng! Den erbjuder en mängd funktioner som en egen sökmotor som gör det enkelt att hitta e-postadresser bara genom att skriva några Nyckelord och du kan till och med vidarebefordra flera e-postmeddelanden samtidigt.

Men det är inte allt, det ger dig också möjlighet att bifoga olika filer och dokument som du kan skicka till andra personer.

Dessutom kommer denna plattform också att tillåta dig att socialt interagera med andra användare av denna plattform i realtid. Du kommer att ha denna möjlighet skapa en användarprofil där du kan dela några av dina personuppgifter.

Om du har den klassiska versionen har du en kontaktlista till hands, du kan till och med se den med stil Windows Live Messengerdär du kommer att kunna lägga till valda personer eller spara en kontaktlista. Du kommer till och med att kunna se deras meddelanden i din inkorg först.

Hur man hittar personer på Yahoo! Budbärare?

Det är ganska enkelt att göra detta, följ bara stegen vi ger dig nedan för brevet och du kommer att se att du kommer att kunna hitta vem du vill på nolltid

Steg 1

Det första du bör göra är att logga in på Yahoo! Messenger och gå till fliken Kontakter högst upp Messenger verktygsfält. Nu måste du välja Lägg till kontakt för att kunna söka efter personen du vill chatta med med hjälp av deras e-postadress.

Steg 2

När du har lagt till e-postadressen till personen du vill söka efter måste du trycka på knappen Nästa. Du kommer att se hur du gör detta senare Dräng! Sök i dina konton för att se om personen du letar efter använder Yahoo! Budbärare.

Steg 3

Nu måste du ansöka om att bli en auktoriserad användare. Var personen du söker är inte aktiv på Yahoo! budbärareoch sedan Yahoo! Skicka ett meddelande till honom med en inbjudningslänk för att låta honom veta att du vill att han ska gå med i Yahoo!

Om du inte känner till e-postadressen till personen du vill kommunicera med, inga problem eftersom Yahoo! det tillåter sök efter dem med namn och vi visar dig hur.

Hitta någon på Yahoo! utan e-post.

Steg 1

Det första du bör göra är att minimera ditt Yahoo! Messenger så att du kan söka efter användare med namn. Observera att du också kan ändra den personliga informationen för din Yahoo!
För att söka efter en person måste du öppna en webbläsare och gå till nästa sida.

Steg 2

Du borde komma åt ditt Yahoo! ProfilerFör att göra detta anger du bara samma information från Yahoo! Messenger och klicka sedan på Hitta personer för att söka efter namnet på personen du vill kommunicera med.

Steg 3

Du måste ange namnet på den person du söker efter. Du har också möjlighet att förfina dina sökningar genom att begränsa dem till vissa stater eller postnummer.

När du har hittat personen du letar efter måste du klicka på Lägg till som anslutning. Detta kommer att skicka ett mail till personen för att låta dem veta att du vill att de ska acceptera dig som en av sina kontakter.

Relaterade Artiklar

Back to top button