Hur man hittar och ÄterstÀller raderade filer pÄ Mac OS med Disk Drill 3 (exempel)

0 Shares

Ibland kan det hÀnda att vi tar bort viktiga filer frÄn vÄr dator pÄ grund av ett fel; Men det behöver inte vara en anledning till oro eftersom vi har en lösning; i det hÀr inlÀgget fÄr du lÀra dig hur du gör hitta och ÄterstÀlla raderade filer pÄ Mac OS med Disk Drill 3.

Vad Àr Disk Drill 3?

Det hÀr Àr en av de bÀsta programvara för filÄterstÀllning pÄ Mac- och iOS-datorer; samt hÄrddiskar anslutna till en Mac- eller Windows-dator. Den har olika utforskande tekniker för att erbjuda rÀtt lösning för dina behov. Relaterat till den hÀr artikeln kanske du ocksÄ Àr intresserad av att veta hur jag startar min Mac frÄn en startbar extern USB?

Ta reda pÄ hur du hittar och ÄterstÀller raderade filer pÄ Mac OS med Disk Drill 3

För att hitta och ÄterstÀlla raderade filer pÄ Mac OS med Disk Drill 3, följ bara dessa steg:

Ladda ner Disk Drill 3

Summan av kardemumman Àr att du laddar ner Disk Drill 3 helt gratis frÄn din webblÀsare; det enda kravet Àr att datorn Àr Mac OS X 10.8.5 eller senare. Efter nedladdning, öppna filplatsen och dubbelklicka pÄ den; sedan mÄste du dra den filen till applikationsmappen och den Àr redo att börja anvÀnda den.

Starta Disk Drill 3

NÀsta steg Àr att köra Disk Drill 3, vilket betyder tillÄt skanna din dator; i det hÀr fallet öppnas ett popup-fönster nÀr du öppnar appen för första gÄngen.

DĂ€r du mĂ„ste kontrollera alternativen som ger tillstĂ„nd att utföra arbetet, för detta kan du be om ett administratörslösenord; VĂ€lj bara “nej” i alternativet “uppdateringsutgĂ„va”, om de raderade filerna inte hittas; senare ja du kan uppgradera till PRO-version.

VĂ€lj den disk som ska skannas

I Disk Drills huvudmeny har du en komplett lista över enheter anslutna till din dator; sĂ„ du mĂ„ste vĂ€lja den enhet dĂ€r du vill Ă„terstĂ€lla de raderade filerna och vĂ€lja filen alternativet “Ă„terstĂ€lla”; SĂ„ hĂ€r kommer Disk Drill att börja undersöka de tillgĂ€ngliga Ă„terstĂ€llningsalternativen som vi nĂ€mner nedan:

  • NĂ€r det gĂ€ller att Ă„terstĂ€lla skyddad data: Om du installerade Disk Drill 3 innan du raderade filerna, har du ytterligare ett alternativ som inkluderar dataskydd via Recovery Vault eller Guaranteed Recovery.
  • Dessa Ă€r kraftfulla filĂ„terstĂ€llningsverktyg som ger dig en bĂ€ttre chans att Ă„terstĂ€lla.
  • Snabbskanning: Detta alternativ lĂ„ter dig utföra en snabb analys om du inte har aktiverat dataskydd tidigare; Denna analys anvĂ€nds huvudsakligen för att Ă„terstĂ€lla filer, inklusive namn och metadata; fungerar med NTFS, FAT och HFS / HFS filsystem.
  • Djup analys: Detta Ă€r en annan metod i hĂ€ndelse av att en snabb analys misslyckas och Ă€r mer effektiv. Den söker igenom hela enheten, analysen kan ta upp till flera timmar.
  • Nackdelen Ă€r denna analys inkluderar inte hĂ€mtning av metadata, vilket betyder att det ursprungliga filnamnet inte Ă„terstĂ€lls; Du hittar dem bara namngivna enligt filtypen; till exempel .jpg-format för foton.
  • Fördelen Ă€r att du kan anvĂ€nda förhandsgranskningen för att kĂ€nna till innehĂ„llet i den Ă„terstĂ€llda filen och vĂ€lja den önskade.

VÀljer filer att ÄterstÀlla

I slutet sökmetoderdu kommer att se en lista över hittade filer; du kan sortera dem efter namn, i fallet med de som lagrar dem, och kanske kan du filtrera efter datum eller filtyp; sÄ att du kan hitta filer snabbare och enklare.

Du kan till och med bara söka efter filer filer som tagits bort under de senaste veckorna eller dagarna. NÀr du hittar filen, vÀlj kontrollera att den inte Àr skadad och om den kan ÄterstÀllas; markera sedan rutan bredvid namnet.

Sista steget: ÄterhÀmtning

Slutligen mĂ„ste du vĂ€lja den plats dĂ€r du vill spara filerna som du tidigare har kontrollerat för Ă„terstĂ€llning; tryck nu pĂ„ alternativet “ta igen sig”, Vid det hĂ€r laget mĂ„ste du uppgradera till PRO-versionen av Disk Drill; SĂ„ledes kommer du att kunna Ă„terstĂ€lla raderade filer pĂ„ Mac OS med Disk Drill 3. Observera att filen i vissa fall kan ha raderats utan att ha skickats till papperskorgen, i vilket fall processen kan vara lite annorlunda.

0 Shares