Hur man hittar nya kontakter på Telegram [próximos a você]

DE telegram har en fantastisk resurs för dig att hitta personer nära dig eller säljgrupper i ditt område. Så fort du öppnar meddelandeappens sidomeny finns funktionen där och väntar på att du ska använda den.

Det som är bra med den här funktionen är att du kan prata med människor i närheten utan att lämna ut ditt telefonnummer. Du behöver inte heller ange ditt användarnamn. Oroa dig inte om den här funktionen är för svår att använda. Fortsätt läsa för att se hur du kan komma igång så snart som möjligt.

Hur man hittar Telegram-användare i din region

För att börja skaffa nya vänner eller hitta nya gemensamma intressegrupper, öppna Telegram-appen och tryck på menyn med tre rader. När sidomenyn visas trycker du på alternativet nära människor.

Välj personer i närheten på Telegram

Telegram behöver åtkomst från din enhet för att komma åt din plats och använda den här funktionen. När du har tryckt på alternativet Tillåt åtkomst kommer appen att uppmana dig att endast tillåta åtkomst när du använder appen, eller så kan du neka. Bara för att du har tillåtit Telegram-åtkomst betyder det inte att det är synligt för alla direkt.

Välj Tillåt Telegramåtkomst

Efter att ha beviljat Telegram-tillstånd och gått vidare till nästa steg, kommer du att se alla Telegram-användare nära dig visas på deras avstånd från dig. Överst på listan ser du alternativet att göra dig synlig så att alla kan lägga märke till dig.

Svep hela vägen ner så ser du intressanta (eller inte så) grupper nära dig. Det betyder att du kommer att se grupper som skapades nära din plats. Du kan se hur många medlemmar det finns i varje grupp och hur långt bort gruppen skapades från dig. När du går med i en grupp kan du se det sista de nämnde och du bör också se knappen du behöver trycka på för att gå med i gruppen.

Om du inte hittar några grupper du gillar kan du skapa en själv. Tryck på alternativet Skapa en lokal grupp. Bjud in dina vänner till gruppen så att den blir mer populär i andra användares ögon. Du och dina vänner har träffat nya människor, och det blir också säkrare om någon misstänksam försöker göra något för att göra dig förbannad.

Välj för att skapa en lokal Telegram-grupp

Vissa kanske tror att det är en säkerhetsrisk att hitta personer nära Telegram. Du kanske undrar om du verkligen vill att helt främlingar ska veta din plats. Men du kan hitta väldigt intressanta grupper. Hitta personer som delar samma smak som du, oavsett om du spelar, filmer, serier eller till och med om du letar efter något prydnadsföremål att köpa. Om du inte ser problem och avslöjar din plats (om du bor i en bostadsrätt spelar det ingen större roll), nu vet du hur du identifierar andra Telegram-användare. Vad tycker du om funktionen? Låt mig veta dina tankar i kommentarerna nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button