Hur man hittar min iPhone med hjälp av webb och app [4 Methods]

Oavsett om du har tappat bort din iPhone eller om någon har stulit den är det möjligt att hitta det i båda fallen. För detta måste du använda Hitta min iPhone-tjänst eller app. Med detta kan du spåra din sfinslipat med iCloud eller Hitta min iPhone-app från datorn eller från iOS-enheten. Hitta min iPhone av Apple är en exklusiv funktion som kommer inbyggd på enheter med iOS 9 eller senare. De som inte har uppgraderat enheten kan få den gratis från App Store. När du aktiverar det kan du hitta förlorade, saknas eller stulna telefonen var som helst. Den här funktionen spårar din förlorade iPhone från ett avlägset avstånd utan några problem. Om du inte vet hur du hittar en förlorad telefon kan du bättre använda funktionen Hitta min iPhone.

Hur hittar jag min iPhone?

Lär känna proceduren för att aktivera Hitta min iPhone-funktion och hur du använder den direkt i det här avsnittet nedan.

Hur aktiverar jag Hitta min iPhone?

Om du har en iPhone eller iPad handlar det här avsnittet om hur du aktiverar hitta min iPhone.

(1) Starta på din iOS-enhet inställningar app från appavsnittet.

(2) Knacka på din Apple-ID finns högst upp.

(3) Välj iCloud för att gå vidare.

(4) Välja Hitta min iPhone alternativ.

(5) Klicka på för att slå på den.

Dricks! De som ifrågasätter hur man inaktiverar hittar min telefonfunktion kan följa samma procedur och klicka på strömbrytaren igen för att stänga av den.

Notera: Vi rekommenderar att du stänger av den bara när du ska sälja din iPhone eller skicka den för reparation.

Hur använder jag Hitta min iPhone på webben?

Om du vill veta hur du hittar en förlorad telefon från webben, kommer avsnittet nedan att guida dig med den.

(1) Gå till https://www.icloud.com med webbläsaren.

(2) Ange dina inloggningsuppgifter för att logga in på ditt iCloud-konto.

(3) Välj från huvudmenyn Hitta iPhone.

(4) Om du uppmanas, ange din Apple-ID och lösenord.

(5) Välj Alla enheter uppifrån och välj sedan enhetsnamnet.

(6) Zooma in och ut på kartan för att spåra exakt.

(7) Välj sedan mellan alternativ som Spela upp ljud, förlorat läge, och radera.

Hur använder jag Hitta min iPhone på iPhone?

Om du vill använda hitta min iPhone på iPhone, följ sedan stegen nedan.

(1) Starta på din iPhone Hitta min iPhone-app.

(2) Logga in på din iCloud konto med iCloud ID.

(3) Välj den enhetens namn som du vill spåra.

(4) Välj Insatser från botten för att välja mellan Spela upp ljud, Förlorat läge och Radera.

Hur får jag din iPhone med Apple Watch?

Du kan också använda Apple Watch för att hitta din iPhone. Båda enheterna ska paras ihop med varandra. Med Apple Watch kan du enkelt hitta telefonen också.

FYI!

  • Spela ljud kommer slå på ljud på din iPhone även om den är i tyst läge.
  • I det förlorade läget uppmanas du att göra det Fyll i ett telefonnummer och det kommer att visas på iPhone. Om någon hittar iPhone kan de ringa det numret för att överlämna det till enheten till dig.
  • Välj Radera, om du hittade din iPhone att gå vilse, är det verkligen viktigt att radera allt innehåll du har på det.

Hur hittar jag en förlorad iPhone utan att hitta min iPhone?

Om du inte har en iOS-enhet och tjänsten Hitta min telefon kan du använda appen på din väns telefon eller iPad för att spåra din enhet. Gästenheten måste uppdateras med iOS 13 eller senare. Allt du behöver göra är att logga ut deras konto och logga in på ditt konto. Klicka på Me-sektionen och välj Välj Hjälp en vän. iCloud öppnas och du bör ange dina inloggningsuppgifter för iCloud-kontot. Välj den enhet som du har tappat bort och välj Spela upp ljud, förlorat läge eller radera iPhone.

Det finns några andra möjliga sätt på vilka du kan hitta den förlorade telefonen utan den här appen. Du kommer att kunna hitta din iPhone om du har något av följande.

  • Föräldrakontrollappar (FamiSafe)
  • Spårningsappar (mSpy)
  • Google karta

Vårt yttrande

Genom att använda någon av ovanstående metoder kan du enkelt hitta din telefon. Hitta min telefon är en av iOS som gör att du enkelt kan få din stulna eller förlorade telefon. Du behöver bara logga in med ditt Apple-ID och lösenord på andra enheter för att hitta din telefon.

Står du inför några problem? Berätta om det i kommentarfältet. Håll kontakten med oss ​​på Twitter och Facebook för fler uppdateringar.

Relaterade Artiklar

Back to top button