Hur man hittar en persons e-postadress i Outlook efter datum (exempel)

0 Shares

Du mÄste snabbt söka efter filen i ditt Outlook-konto e-post att du tog emot eller skickade personen pÄ det angivna datumet; men du vet inte hur du hittar det hÀr e-postmeddelandet i ditt konto. I det hÀr inlÀgget kommer vi att lÀra dig steg för steg hur du söker efter e-postmeddelanden frÄn en person pÄ en domÀn Perspektiv efter datum?

Hur man hittar en persons e-post i Outlook efter datum

NÄgot att tÀnka pÄ sÄ att det Àr lÀtt att söka efter mejlet senare, man kan anpassa mejlen och pÄ sÄ sÀtt hitta dem snabbt. Men om det inte Àr det kan du söka efter persons e-post i Outlook efter datum, hÀr visar vi dig stegen att följa.

 1. Logga in pÄ ditt Outlook-konto frÄn din favoritwebblÀsare (Opera, Firefox, Google Chrome).
 2. PĂ„ startsidan för ditt Outlook-konto hittar du rutan “Sök” i det blĂ„ fĂ€ltet högst upp i det hĂ€r fönstret.
 3. Till höger om rutan “Sök” kommer du att se en pilspets som pekar nedĂ„t med namnet “Filter”, klicka pĂ„ den pilen för olika sökalternativ.
 4. Ett fönster kommer direkt upp dÀr du hittar flera alternativ som du kan fylla i för att göra din sökning snabbare och enklare.
 5. Det första du ser i det hĂ€r fĂ€ltet Ă€r ett alternativ “Titta in”dĂ€r kan du vĂ€lja om du vill söka i din post i bland annat “Alla mappar”, “Inkorg”, “Skickade försĂ€ndelser” (det Ă€r nödvĂ€ndigt att vĂ€lja ett alternativ, sĂ„ vĂ€lj det som matchar din sökning).
 6. andra “MED”I det hĂ€r alternativet mĂ„ste du ange namnet pĂ„ personen eller e-postadressen som du fick e-postmeddelandet frĂ„n. Du mĂ„ste fylla i det hĂ€r alternativet om du letar efter ett e-postmeddelande frĂ„n en person.
 7. Tredje “För”I det hĂ€r alternativet mĂ„ste du ange namnet pĂ„ personen eller e-postadressen till mottagaren som du skickade e-postmeddelandet till. AnvĂ€nd det hĂ€r alternativet om du letar efter ett e-postmeddelande som du skickat till en specifik person.
 8. För det fjĂ€rde, “Ämne”, om du kommer ihĂ„g titeln eller Ă€mnet för e-postmeddelandet du letar efter, skriv det fungerar ocksĂ„ för att skriva ner de tvĂ„ orden som ingĂ„r i Ă€mnet.
 9. För det femte, “Sökord”, i det hĂ€r alternativet kan du ange tvĂ„ eller flera ord frĂ„n brödtexten i e-postmeddelandet.
 10. SjĂ€tte “Datum”vĂ€lj startdatum och slutdatum du vill söka efter e-post. Om datumet som behövs Ă€r en dag; dĂ„ mĂ„ste du sĂ€tta samma datum pĂ„ start- och slutdatum; till exempel 20 april 2020 till 20 april 2020.
 11. Äntligen mĂ„ste du klicka pĂ„ knappen «Sök» för att börja söka efter den e-post du vill ha.
 12. DÄ ser du alla mejl som uppfyller de krav du stÀller i sökrutorna.

NĂ€r du fyller i fĂ€lten i fĂ€ltet “Filter” ska du komma ihĂ„g att om du letar efter ett e-postmeddelande som du skickat till en person ska du ange personens namn eller e-postadress i fĂ€ltet “Till” och om du letar efter ett e-postmeddelande du fĂ„tt, fyll i fĂ€ltet “FrĂ„n”, ett av dessa tvĂ„ fĂ€lt Ă€r obligatoriskt att söka rĂ€tt.

De alternativ som inte Ă€r obligatoriska för att fylla i fĂ€ltet “Filter” Ă€r “CC”, “Ämne”, “Sökord”. Dessa fĂ€lt hjĂ€lper bara till att begrĂ€nsa dina sökalternativ.

Obs: Du kan gÄ till den automatiska bekrÀftelsen pÄ mottagandet av meddelandet, det vill sÀga du kommer att kunna se vilken dag den andra personen tog emot meddelandet.

Fördelar med att skapa ett konto i Microsoft Outlook

Microsoft Outlook Àr utan tvekan ett utmÀrkt sÀtt att skicka e-postmeddelanden sÀkert och enkelt. Med den kan du ÄterstÀlla permanent raderad e-post och dÀrmed ÄterstÀlla vÀlbehövlig e-post. HÀr visar vi andra fördelar med att ha ett Outlook-konto.

 • Outlook Ă€r snabbt och lĂ€ttanvĂ€nt programsom gör att du enkelt kan skicka och ta emot dokument.
 • Den har utmĂ€rkta sĂ€kerhetsfunktioner för att skydda ditt konto frĂ„n bedragare eller misstĂ€nkta lĂ€nkar.
 • Du kan anvĂ€nda Microsoft Outlook frĂ„n filen bĂ€rbar enhet; Om du synkroniserar din e-post med din mobila enhet kommer du att kunna fĂ„ varningar för nĂ€sta möten du har.
 • Microsoft Outlook har Skype-funktionalitet, snabbmeddelanden och videokonferenser.
 • Fil förvaringsutrymmet Ă€r mycket stortsĂ„ att du kan spara ett stort antal dokument och filer.
 • Detta program lĂ„ter dig organisera möten och evenemang; eftersom den har en kalender och mötesagenda.
 • Om du vill kan du anpassa utseendet pĂ„ grĂ€nssnittet.
 • Microsoft Outlook fungerar regelbundet uppdateringar till programmet för att hĂ„lla det uppdaterat och dĂ€rmed ge bĂ€ttre prestanda.

Genom att kÀnna till och anvÀnda Microsoft Outlook-tips och tricks kommer du att inse att detta verktyg kommer att bli oumbÀrligt för företag eftersom det erbjuder stora fördelar och Àr mycket lÀtt att anvÀnda.

0 Shares