Hur man hittar eller vet det exakta slutdatumet för Spotify

0 Shares

Spotify blir mer och mer populÀrt bland dem som vill ha en enkel lösning för att lyssna pÄ sina favoritmusikartister. Appen har ocksÄ en gratisversion PremiumlÀge vilket utökar programvarans egenskaper, sÄ du bör veta hur du hittar eller vet det exakta slutdatumet för Spotify.

En av höjdpunkterna med appen Àr att du kan ha ett gratis Spotify-konto. Precis som alla andra tjÀnster med dessa funktioner har vi ocksÄ en betald premiumversion.

Precis som alla andra appar eller tjÀnster har en app sin egen angivet datum för tjÀnsteavbrott. Detta Àr nÄgot anvÀndare bör veta om de vill fortsÀtta betala för mer kompletta versioner av appen.

Varför ska jag veta slutdatumet för Spotify?

Som vi nÀmnde tidigare har Spotify ocksÄ betalversioner som erbjuder utökade alternativ för de mest krÀvande anvÀndarna. Som med alla andra tjÀnster som Àr betalda kommer vi att ha en tidpunkt eller ett datum att ta hÀnsyn till.

Det Àr viktigt att notera datumet stÀngde av Spotify-tjÀnstenFör efter denna period kommer du att förlora, eller snarare inte kunna njuta av, de utökade alternativen som erbjuds av Premium-versionen av applikationen.

Genom att vara medveten om deadline kommer du att kunna förnya tjÀnsten i tid och inte förlora de mÄnga ytterligare alternativen som betalversionerna av applikationen erbjuder dig. Om du inte vet hur du ska behÄlla Spotifys sista datum, oroa dig inte, vi tÀcker det enkel guide som hjÀlper dig i denna process.

Hur man hittar eller vet det exakta slutdatumet för Spotify

Processen för att bestÀmma slutdatumet för Spotify Àr ganska enkel, och du bör veta om det om du anvÀnder Premium-versionen av appen. VÀnligen lÀs guiden nedan noggrant för att veta den sista tiden för ditt Spotify-konto:

  1. Processen kommer att göras via den officiella webbplatsen för appen, dÀrför Àr det första du bör göra GÄ in pÄ Spotifys onlineplattformsom kan nÄs via den officiella Spotify-webbplatsen.
  2. Om du av nÄgon anledning har problem med att logga in visar vi dig hur du loggar in pÄ ditt Spotify-konto med eller utan Facebook, varefter du kan fortsÀtta med den hÀr guiden.
  3. En gÄng pÄ den officiella webbplatsen för applikationen, klicka Tre horisontella linjer finns i det övre högra hörnet av skÀrmen, klicka pÄ Logga in dÀr.
  4. Ange dina anvÀndaruppgifter och logga in pÄ plattformen som vanligt.
  5. En liten avatarformad ikon kommer att dyka upp lÀngst upp pÄ skÀrmen, du kommer att se tre horisontella konfigurationslinjer pÄ höger sida, tryck pÄ detta sÀtt för att komma Ät alternativen relaterade till ditt konto.
  6. Klicka pÄ ett alternativ Konto, du mÄste gÄ ner en bit och hitta avsnittet Spotify PremiumSlutdatumet för vÄr tjÀnst kommer att visas hÀr.
  7. Observera datumet ovan eftersom det Àr hÀr appens Premium-plan kommer att upphöra.

Spotify-versioner

Sammantaget har Spotify frÄn och med idag tvÄ versioner, en Gratis version och med den betalda versionen. Sammanfattningsvis kan vi dra slutsatsen att bÄda versionerna erbjuder:

Gratis version av Spotify

Gratisversionen av Spotify Àr ganska komplett, du kan komma Ät filen stor musikkatalog utan fler begrÀnsningar Àn de annonser som ibland visas pÄ vÄr skÀrm. PÄ samma sÀtt, kom ihÄg att det kan finnas andra begrÀnsningar, i alla fall gratisversionen av applikationen ganska komplett.

Spotify Premium-version

Å andra sidan har vi Premium-versionen av appen som erbjuder oss erfarenhet inga annonserpĂ„ samma sĂ€tt utökas lyssningsmöjligheterna tillĂ„ter nedladdning av musik. Å andra sidan kan du hoppa över lĂ„tar i all oĂ€ndlighet och spela vilket innehĂ„ll du vill.

Utan tvekan Àr Spotify en utmÀrkt app, Àven om du redan Àr trött pÄ den kan du alltid vÀlja de bÀsta gratis alternativa apparna till Spotify, som ofta representerar intressanta förÀndringar som kan fÄnga din uppmÀrksamhet.

0 Shares