Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man hittar de bästa Discord-servrarna att gå med i

Discord är en applikation/tjänst som främst används av spelare. En grupp människor kan chatta, spela spel eller utföra andra aktiviteter med den här appen. För sent, discord används inte bara av spelare utan också av många andra samhällen. Den stöder livestreaming av spelsessioner och har möjlighet att röst- eller videochatta med dina vänner. Discord har flera servrar med olika personer, kanaler, regler och ämnen. Det är viktigt att hitta de bästa discord-servrarna. Vi kan också starta vår egen discord-server för free lätt. Du kan gå med i eller skapa en discord-server med ämnet du är intresserad av eller föredrar. Discord är tillgängligt för både smartphones och stationära datorer.

Hur man hittar de bästa servrarna på Discord

Det finns flera tillgängliga sätt att hitta de bästa Discord-servrarna. Några av dem diskuteras här.

Discord Server Directory

Vi kan hitta den bästa Discord-servern med hjälp av Discord-serverkatalogen. Klicka på kompassikonen för att besöka Discord-serverkatalogen i appen. Olika Discord-servrar kommer att visas på startsidan för discord-serverkatalogen. Du kan gå med i alla visade servrar genom att klicka på den eller välja den från kategorierna som visas i det vänstra hörnet. Vissa populära servrar kan ha tusentals medlemmar på sig. Du kan också använda sökfältet för att söka efter en specifik server eller grupp. Du kan ta reda på mer om en viss server och dess regler innan du går med i dem.

Disboard webbplats

Disboard-webbplatsen har kategoriserat olika discord-servrar baserat på ämne, gemenskap och andra faktorer. Därför kan vi söka efter discord-servrarna med hjälp av webbplatsen. Huvudsidan visar kategorier och populära taggar där vi också kan söka efter en viss server med hjälp av sökfältet. Du kan också klicka på ett ämne för att veta mer om det. Det inkluderar recensioner och betyg, antalet personer online, regler och beskrivningen av servern. Dessutom kan du se en flagga som indikerar serverspråket, och NSFW-ikonen anger att servern endast är för vuxna.

Discord.me

Discord.me är en annan populär Discord-serversökare. Du kan använda sökfältet på den här webbplatsen för att hitta en discord-server eller använda rullgardinsmenyn för kategorier för att välja önskad discord-server genom att klicka på den. När du klickar på servern kommer den att leda dig till Discord-inbjudningssidan för att komma åt servern. Du kan också gå med i en slumpmässig discord-server genom att klicka på Slumpmässig alternativet på vänster sida. Innan du går med i en server kommer den att informera om ämnet, antalet medlemmar på servern, regler etc.

Andra sätt att hitta de bästa Discord-servrarna

[1] Du kan hitta de bästa discord-servrarna genom att titta på servrarna som drivs av dina favoritwebbplatser eller influencers.

[2] Livestreamingplattformar som Twitch har också discord-servrar. Med hjälp av det kan du upptäcka människor som hänger sig åt samma spel som du är intresserad av.

[3] Att surfa runt på de servrar du ofta besöker kan också hjälpa dig att hitta den bästa communityn som är relevant för dina intressen.

[4] Du kan också gå med i en server genom en inbjudan som du fått via Mail, Twitter eller andra sociala medieplattformar.

[5] Du kan också söka efter spelservrar med hjälp av Reddit-webbplatsen.

Hur man hittar en privat Discord-server

Du kan gå med i någons server genom att acceptera en inbjudan från dem. I likhet med offentliga servrar finns det också många andra privata discord-servrar. Inbjudan till dessa privata servrar skickas via olika sociala medier som Twitter, Facebook, etc. Privata servrar kan be dig att läsa reglerna för servern innan du går med i dem. Sedan, genom att acceptera reglerna och bjuda in, kan du gå med i deras Discord-server. Deltagargränsen för en privat server är 50-500 medlemmar.

Techowns tips – Enkel guide för att titta på filmer på Discord med dina vänner.

Slutsats

Discord är en enorm plattform där du kan hitta massor av servrar. Varje plattform har olika personer, regler och ämnen. Därför är det viktigt att välja en server som är relevant för dina intressen. Som nämnts ovan finns det flera sätt och tredjepartswebbplatser att hitta en Discord-server som vi väljer. Vi kan använda dessa resurser för att ansluta till en server. Vi kan också göra en Google-sökning efter den serverkategori vi vill gå med i.

Någon fråga eller feedback relaterade till denna handledning? Använd kommentarsektionen för att nämna dem. Du kan även följa vår Facebook och Twitter sidor för att posta dina frågor.