Hur man hittar bÀsta vÀnner pÄ HouseParty (exempel)

0 Shares

De flesta Àlskar att ha vÀnner, nÄgon som de kan dela sin sorg eller glÀdje med. Du kan ha de bÀsta vÀnnerna online och hÀr visar vi dig hur du fÄr bÀsta vÀnner genom att ladda ner HouseParty-appen. VÀnskap Àr vÀldigt viktigt för mÀnniskor, att försöka hitta mÀnniskor som kanske har samma intressen Àr nÄgot av vÀrde för alla.

Det Àr relativt lÀtt att ha vÀnner pÄ HousePartyeftersom det extraherar kontakter frÄn sociala appar, eller sÄ kan du chatta med slumpmÀssiga eller slumpmÀssiga personer pÄ HouseParty. Dessutom informerar den hÀr applikationen dig vem av dina kontakter som anvÀnder tjÀnsten och lÄter dig bjuda in dem.

FramgÄngen med appen Àr att den Àr vÀldigt enkel att installera och följa nÄgra enkla steg, och pÄ mindre Àn fem minuter chattar du redan med familj och vÀnner. PÄ grund av den enkelhet som det fungerar med Àr avsedd att anvÀndas bland familj och vÀnner.

HouseParty Àr ett alternativ för att hÄlla kontakten

HouseParty Àr en applikation för ringa gruppvideosamtal med bÄde familj och vÀnner. Denna applikation kan anvÀndas pÄ telefon och datorer; du kan chatta med upp till Ätta personer i en gruppkonversation. Denna app kan hjÀlpa dig att kÀnna dig nÀra dina nÀra och kÀra. Dessutom kan du arrangera eller festa pÄ HouseParty, med dina bÀsta vÀnner eller med vem du vill.

NÀr HouseParty Àr installerat lÄter ikonerna högst upp pÄ skÀrmen dig umgÄs. Om du kan se en smiley-ikon kommer den hÀr ikonen att hjÀlpa dig Hitta vÀnner.

En lista med kontakter du har pÄ din telefon kommer att visas, du kan se de som du redan har HouseParty installerat pÄ dina enheter. Du kan blÀddra i den visade listan och klicka pÄ knappen som sÀger LÀgg till för att lÀgga till önskad kontakt.

Om du vill lÀgga till en specifik person kan du be om anvÀndarnamnet de anvÀnder i appen; Du kan skriva detta i avsnittet dÀr det stÄr LÀgg till vÀnner. NÀr du har lagt till den hÀr kontakten kan du Följ personer som redan Àr dina vÀnner pÄ HouseParty.

Det finns en cirkelformad ikon i den övre delen i mitten som Äterigen visar vÀnners förslag att lÀgga till. Du har tillgÄng till inkorg och du kan se om de skrev ett meddelande till dig. Ikonen + lÄter oss söka efter en kontakt genom att ange dess anvÀndarnamn.

Om du trycker pÄ nÄgra av dessa vÀnner och sedan trycker pÄ knappen Bjud in till rummet, blir du inbjuden att gÄ med den vÀnnen för ett videosamtal. NÀr du har gjort detta kan du lÀgga till flera vÀnner för att skapa ett gruppvideosamtal.

HousePartys bÀsta vÀnner

Du kanske tror att dina bÀsta vÀnner pÄ HouseParty Àr produkten av en konstig algoritm som appen anvÀnder för att avgöra vilka dina bÀsta vÀnner Àr. Men lÄngt ifrÄn Àr det det mycket enkla sÀttet som appen avgör vilka dina bÀsta vÀnner Àr; och de Àr vem mer pratar du med.

För att veta vilka dina bÀsta vÀnner Àr, tryck bara pÄ deras namn i appen och se vilka de Àr. Det Àr enkelt och enkelt om du vill ha nÄgra bÀsta vÀnner pÄ appen du mÄste anvÀnda den och prata med dem. Du kan ocksÄ se nÄgon annans bÀsta vÀnner pÄ HouseParty och lÀgga till dem om du vill.

Dessutom erbjuder applikationen Àven spel som du kan spela med familj och vÀnner pÄ distans. NÀr du har startat konversationen kan du bjuda in dina vÀnner att spela. HouseParty erbjuder fyra spel: Heads up, Trivial, Chips och Guac och Quick-Draw.

Detta Àr ett annat sÀtt förvandla dina kontakter till bÀsta vÀnner. Vi har förklarat vad du behöver göra för att ha vÀnner i appen och Àven hur de kan bli bÀsta vÀnner. Besök vÄr hemsida för att lÀra dig mer intressanta saker.

0 Shares