Hur man hårdåterställer och låser upp låsta Sony Xperia D2004 och C2104

Idag presenterar vi en handledning för låsa upp Sony Xperia, som hjälper dig om du behöver låsa upp din telefon, låsa upp den eller ta bort stöldanmälan. Med tricket vi presenterar för dig kan du låsa upp ett stort antal Sony Xperia-modeller.

Idag köps de flesta mobiltelefoner gratis, även via telefonbolag. Men det finns fortfarande vissa mobiltelefoner som är tilldelade vissa operatörer som är viktiga avblockera den om du vill använda dem med din operatörs SIM-kort annan telefon än originalet.

För inte så länge sedan kunde upplåsning av en mobiltelefon ha varit en rejäl odyssé, men som tur är har allt förändrats på senare år och att låsa upp enheter har blivit enklare och enklare. Mobiloperatörer kan inte debitera oss något belopp för ge oss upplåsningskoden.

Om din operatör av någon anledning tillhandahåller inte upplåsningskoden eller så har du tappat bort dentack vare dagens handledning kommer du att kunna låsa upp din Sony Xperia på bara några minuter på ett enkelt sätt och dessutom helt gratis och säkert.

Hur kan jag snabbt låsa upp Sony Xperia d2004 mobiltelefon?

  • Det första vi behöver göra är öppna det numeriska tangentbordet och slå * # 06 #. Då visar cellen oss numret (IMEI) som vi måste skriva ner för att inte glömma det.
  • Vi kommer åt unlockriver.com-webbplatsen från datorn. I det högra området på skärmen ser du en fyrkant som indikerar: “Börja här”. Vi fyller i undersökningsfälten med data från vår Sony Xperia-telefon och trycker på “Låsa upp”.
  • På landet “Välj operatör” Identifiera det ursprungliga företaget som telefonen tillhörde när den lämnade fabriken.
  • Om några minuter (detta kan ta 10 till 15 minuter) kommer vi att få ett e-postmeddelande från upplåsnings kod. Det vi ska göra är att sätta i ett SIM-kort som inte är från det ursprungliga företaget och ange koden som kom till oss via e-post.
  • Telefonen har släppts och vi kan nu använda den med SIM-kortet hos vilken telefonoperatör som helst.

Hur låser jag upp mobiltelefonen Sony Xperia d2004

Om du har en Sony Xperia D2004, då vet du säkert att detta är en av de mest kända enheterna som nyligen har utvecklats av Sony-folk. På grund av detta har miljontals användare fokuserat på sina förvärv vid olika tidpunkter.

Det första vi måste påpeka i detta avseende är att när det kommer till Sony Xperia D2004 måste vi ta hänsyn till detta Det finns många fuskkoder för detta spel tillgängliga online.

Börja med grunderna, d.v.s. ta bort upplåsningsmönstret ifall vi glömmer det. Naturligtvis, tyvärr, är det enda sättet att låsa upp din Sony Xperia D2004 att använda en hård återställning eller en fabriksåterställning, så du får reda på alla detaljer nedan.

Hur man hårdåterställer på en Sony Xperia d2004-enhet

Tja, det kommer att bli nödvändigt att hårdåterställa Sony Xperia D2004 på det snabbaste och enklaste sättet från och med vår Sony Xperia D2004 och stäng av den helt som vanligt.

När du har gjort detta rekommenderar vi att du trycker på volym upp-knappen + strömknappen tills du öppnar återställningsläget. När enheten går in i detta läge kan du bläddra igenom menyn med hjälp av volymknapparna tills du hittar alternativet “Torka data / Fabriksåterställning” som intresserar dig.

När vi har slutfört alla ovanstående stegmåste du trycka på strömbrytaren för att gå in i alternativet och sedan hårdåterställa på Sony Xperia E1 D2004 genom att starta proceduren så snart som möjligt.

När du är klar måste du trycka på strömknappen igen på “Starta om systemet nu” för att starta om det. Efter några minuter kommer proceduren att slutföras och enheten måste startas om vilket har fördelen.

På så sätt kan du låsa upp Sony Xperia C2104 med ditt Gmail-konto

Det bästa sättet att låsa upp din Sony-telefon är förstås att använda Gmail-kontot du använde för att konfigurera din telefon för första gången med den. telefonen kan låsas upp utan problem och snabbt.

På så sätt kommer du inte att förlora någon viktig data eller något, eftersom du får all information du behöver för normal telefonåtkomst till ditt Google-e-postkonto som du tidigare länkat till din enhet, av en av anledningarna som: det är så viktigt att komma ihåg vilket konto vi använder.

Om du har glömt Gmail-kontot du använde eller om du helt enkelt inte har tillgång till det längre, är det uppenbart att vi har ett litet problem eftersom vi inte har något annat val än att ta till hård återställning eller fabriksåterställning. detta innebär att du måste offra all din datafoton, videor, kontakter etc. Om du inte säkerhetskopierar dem.

Vad den berömda hårda återställningen i princip gör är att radera allt i lämna telefonen som om du precis köpt denmed standardappar, foton, inställningar och allt som kommer från fabriken har vi precis köpt enheten.

Detta är det enda sättet att låsa upp ett bortglömt mönster på din Sony Xperia C2104 om du glömt ditt Gmail-lösenord eller konto som vi nämnde tidigare, vi vet att detta inte är en perfekt lösning eftersom ingen gillar att tappa sina bilder i första taget. men detta är det enda genomförbara alternativet som finns, annars kan du inte låsa upp Sony-mönstret.

Relaterade Artiklar

Back to top button