Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man har Xiaomi Mi Mix Style Curved Screen på vilken Android som helst utan att rota? (Exempel)

Xiaomi Mi Mix väckte uppståndelse vid den tiden, men i synnerhet andra användare ville ha en böjd skärm som den visade på sin modell.

Det är för honom slimmad finish som förutspådde detsamma, vilket fick många att önska sig en mobiltelefon av kinesiskt märke.

Nuförtiden kan du ladda ner och installera iPhone-kamera för Android och till och med konvertera WhatsApp till Android i iPhone-stil med dess emoji, så varför kunde du inte avsluta den här handledningen.

Även om utrustningen är ganska dyr, hade inte alla råd. Men ibland tack vare Android-tekniken och dess funktioner det är möjligt att simulera aspekter av andra telefoner.

Det är enkelt då det finns en applikation som låter användaren leka med skärmstorleken, från denna text får du reda på vilken och hur man gör.

Har Xiaomi Mi Mix Curved Screen med Cornerfly

Först och främst bör det klargöras att du kan få intrycket av en böjd skärm på din plattskärmsmobil eftersom förändringen sker med mobiltelefonens programvara och inte med själva skärmen.

Som nämnts tidigare erbjuder amatörapputvecklare alltid plattformar som simulerar olika funktioner.

Exempel på detta är de berömda “Launcher” eller standardmenyerna, som är de som team använder som standard för att organisera sitt innehåll.

Liksom andra som fyller olika funktioner genererar många ändringar i meddelanden, menystil, ikoner, bakgrund, bland annat.

Det betyder att de är fokuserade på utseendet, så det är inte tokigt att tro att det finns en som kan simulera en Xiaomi Mi Mix-skärm.

Så, som? Den som gör det enkelt att ha det kinesiska bandets böjda skärm heter “Hörnfluga“Och det gör det bland annat möjligt att konfigurera gränsernas stil.

Få Cornerfly

Samma kan erhållas i gratisversionen som “Bonus”Det är den som ska betalas. Men båda fungerar likadant.

Som kan laddas ner i “Google Play Butik”Det vill säga en Android-butik genom att hitta den direkt efter dess namn i sökfältet

Ge tillåtelse till Cornerfly

Därför, efter att ha laddat ner och installerat applikationen, fortsätter vi att trycka på dess ikon för att komma åt den och få den önskade böjda skärmen.

När du går in kommer du att ställa typen av säkerhetsfråga eller ställa in behörighetsprotokoll för att ändra efter behag.

Självklart, Onödigt att säga ja till någonting för att fortsätta ansökanför vilket den kommer att visa oss två acceptabla alternativ.

Om dessa åtkomstbehörigheter inte är aktiverade, för detta ändamål kommer programmet att skicka användaren till denna sektion, där han kan bevilja dem genom att bläddra längst ner och leta efter namnet på applikationen.

När detta är gjort kommer det att återgå till Cornerfly-skärmen och popcorn-knappen eller “Kolla upp”Som kommer att överlämnas för att fortsätta.

Nästa sak är att ge “Nästa”I alla presenterade bilder, och samtidigt, ska utrustningen ha en böjd skärm.

Dessutom, när du är i appen i fråga, låter den dig justera andra saker i förhållande till smartphoneskärmen.

I den kan du ändra aviseringarna som tas emot från den, såväl som uttalet av kurvan, men detta kan fritt ändras endast i den betalda versionen.

Dessutom kan du på varningsskärmen se avsnittet som kommer att lämna användaren slå på och av effekten snabbt.

Detsamma fungerar inte bara på skärmen eller i mobiltelefonens meny, det visas även i andra applikationer som Instagram och Facebook.

Vanliga misstag i Cornerfly

Många användare har uttryckt en delad oro över detta program. Vare sig det är medan du kör i bakgrunden slutar effekten att fungera.

Påstå att en applikation inte kan vara aktiv för länge utan att genast stanna på en mobiltelefon.

Detta kan bero på ett energisparproblem. Tja, det är ingen hemlighet vissa smartphones stoppar bakgrundsapplikationer för att spara ström.

Därför rekommenderas det att kontrollera att det inte finns någon batterioptimering aktiverad eller de program som kör den så att applikationen fortsätter att köras normalt.