Hur man har två WhatsApp-konton på samma mobiltelefon? – Android eller iPhone

Dubbla applikationer har blivit ett oersättligt alternativ för den som vill hantera två olika konton på samma enhet; utan att logga ut från någon av dem. Det finns många enheter som har förmågan att klona applikationer, även om många andra inte gör det. I alla fall måste en specifik procedur följas för att ha två applikationskonton på samma telefon.

Hur kontrollerar du om din telefon är kompatibel med dubbla appar?

Vissa enheter har förmågan att duplicera program eller skapa klonade program. Med det enda kravet att enheten har två SIM-kortplatser. De flesta versioner av Android tillåter dubbla applikationer, men iOS tillåter inte att dubbla applikationer används inbyggt.

På Samsung

I det specifika fallet med Samsung-enheter, om den inte är särskilt gammal, har den inbyggt förmågan att använda dubbla applikationer. I Samsungs mobiltelefongränssnitt kallas dessa applikationer för “Dual Messaging”.

För att kontrollera om din enhet har den här funktionen måste du gå till avsnittet “Inställningar” och gå till avsnittet “Avancerade inställningar”. I menyn i det här sista avsnittet måste du hitta och ange “Dual Messaging”. Där kommer du att kunna se listan över applikationer som du har installerat och som är lämpliga för dualiteten.

Med en annan Android

Ett sätt att kontrollera om din Android-enhet har förmågan att hantera två applikationer, det beror på märket på den, förutom sin version. Det enda elementet som ändras radikalt är dock sektionsnamnet, vilket gör att du kan duplicera applikationen.

  • Huawei och HONOR: Tvillingappar.
  • OnePlus: Parallella applikationer.
  • Realme och OPPO: Applikationskloning.
  • Xiaomi: dubbla applikationer.

För att utföra denna kontroll måste du gå till menyn “Inställningar” på din enhet. Där använder du sökverktyget för att hitta avsnittet om att skapa dubbla appar. Du måste ange ett av namnen ovan som en guide.

Efter att ha gått in i avsnittet kommer en lista att visas som motsvarar de installerade applikationerna som är lämpliga för dualitet.

Vad kan du göra om din telefon inte har alternativet Dubbla appar?

Alla mobila enheter har inte förmågan att duplicera vissa applikationer inbyggda i användargränssnittet. Vissa applikationer utvecklade av tredje part tillåter dock dubblering av applikationer utan olägenhet.

Parallellt utrymme

Denna applikation är en av de mest effektiva när det gäller att generera dubbletter av applikationer och erbjuder också ett lättanvänt gränssnitt. När du har installerat appen på din enhet anger du bara den och välj bland de tillgängliga dupliceringsapplikationerna. Sedan kan du lägga till en genväg till varje applikation som du har klonat på din enhets skrivbord.

Å andra sidan, tänk på att Parallel Space inte kommer att starta funktionen för dubbletter av appar när du slår på din mobil. Du måste ange var och en av dubblettapplikationerna manuellt för att ta emot meddelanden. Parallel Space-appen är ett av alternativen för att ha två WhatsApp-konton på din iPhone eftersom den är lokaliserad tillgänglig för både iOS- och Android-enheter.

Dubbla Multi Space-konton

Den här appen är ett annat alternativ om du vill ha dubbla appar och behöver en extern app. Dual Accounts Multi Space är en gratis plattform, endast tillgängligt för Android-enheter. Användargränssnittet är mycket enkelt eftersom genom att gå in i Dual Accounts Multi Space-applikationen får du en lista över tillgängliga applikationer som du kan duplicera.

Välj bara “+”-symbolen bredvid den önskade applikationen så kommer den att klonas. Du kan sedan använda appen som vanligt efter att ha loggat in eller angett dina kontouppgifter för att logga in.

Hur registreras det andra numret i WhatsApp?

Efter att ha aktiverat den dubbla applikationen i enhetsinställningarna eller i tredje parts applikation för att utföra kloning; Du måste ha ett annat aktivt telefonnummer. Eftersom din enhet kommer att känna igen varje applikation oberoende av sig själv.

Det första steget är att gå in i den klonade applikationen, som skiljer sig från originalet med en liten ikon i logotypen. Där borta du måste acceptera villkorensamt integritetspolicyn för WhatsApp-plattformen. Efter det måste du registrera ditt dubbla SIM-nummer som du inte använder i en annan app.

När du får meddelandet som innehåller bekräftelsekoden anger du det i lämpligt avsnitt i det klonade programmet och du är klar. Du kan starta konversationer, se statusar och lägga upp dem på din andra WhatsApp. Anteckna det meddelanden från båda ansökningarna kommer att tas emot lika på samma enhet; du måste lära dig att särskilja dem själv.

Vilka andra appar tillåter ett dubbelkonto på samma mobiltelefon?

I synnerhet erbjuder varje enhet unik applikationskompatibilitet och är lämplig för dualitet. Det finns dock applikationer som kan dupliceras oavsett vilken enhet som används.

Facebook

Facebooks sociala nätverk stöder duplicering på alla enheter där det är installerat. Kloning av Facebook-appar täcker dig hantera två olika konton samtidigtutan att behöva logga in på plattformen först.

Twitter

Även Twitters sociala nätverksplattform stöder dubbla applikationer. Om du markerar rutan för att klona den här appen kan du ha två Twitter-konton öppna samtidigt.

Tick ​​tack

Om du klona TikTok-appen kan du ha två konton öppna på samma enhet, oavsett om det är Android eller iPhone. Vilket gör att du kan njuta av videoplattformen i två olika profiler samtidigt.

Relaterade Artiklar

Back to top button