Hur man har tvÄ WhatsApp-konton pÄ samma iPhone med olika nummer

0 Shares

Whatsapp Àr en applikation som har bevisat sig pÄ alla marknaderoch detta beror pÄ det förtroende som anvÀndarna har för det. End-to-end-kryptering lÄter dig föra privata konversationer med snabbmeddelandetjÀnsten utan kostnad. Detta gÀller Àven video- och röstsamtalstjÀnster som inte krÀver extra avgifter.

Nu varje dag fler litade pÄ den hÀr appenvars tillförlitlighet Àr oövertrÀffad. Denna app kan laddas ner för Android via Google Playstore och för Apple-enheter via Appstore för kompatibla enheter.

Att vara ett socialt nÀtverk med sÄ hög integritetsnivÄ, gott folk kan konfigurera flera variabler NÀr det gÀller integritet och anvÀndning av applikationen kan du begrÀnsa visualiseringen av egenskaperna hos vÄr profil som gÄr frÄn provfotot till namnet som visas för mÀnniskor.

PÄ samma sÀtt gör appen olika typer av konfigurationsom inkluderar anvÀndning av applikationen pÄ plattformar som Windows och Mac.

Detta kan uppnÄs genom att ladda ner programmet till kompatibla datorer eller genom att anvÀnda portalen WhatsApp webben. Det Àr en mycket omfattande sida som till och med har en tillÀgg som lÄter dig anvÀnda vanliga WhatsApp och WhatsApp Business pÄ flera datorer.

Vilka applikationsvarianter finns det?

WhatsApp-utvecklare tillÄtna ny typ av specialkontosom gör det möjligt för entreprenörer att marknadsföra sina företag genom detta sociala nÀtverk. WhatApp finns med i den nya WhatsApp Business-presentationen. Det möjliggör ett antal ÄtgÀrder som skiljer det frÄn ett vanligt konto.

Detta beror pÄ att anvÀndare kan gÄ med vissa bilder visas automatiskt nÀr profilen Àr markerad. MÄnga startups anvÀnder dessa funktioner för att publicera allt frÄn menyer till inventeringar, allt för att underlÀtta kommunikationen mellan mÀnniskor.

Den hÀr appen detta kan vara lite komplicerat anvÀnda för Àldre anvÀndare som vÄra farbröder och farförÀldrar, sÄ det Àr viktigt att veta hur man stÀller in WhatsApp för Àldre mÀnniskor för att aktivera vissa funktioner som stor text, text-till-tal och textlÀsare.

Kan du ha ett vanligt WhatsApp- och WhatsApp Business-konto pÄ samma enhet?

Svaret Àr ja. AnvÀndare har möjlighet att anvÀnda samma telefonnummer för att marknadsföra sitt företag. Detta beror pÄ att du kan anvÀnda speciella lÀnkar till den specifika delen av din profil som du vill marknadsföra.

Det Àr dock mer ÀndamÄlsenligt att om du ska ge ett telefonnummer till allmÀnheten Àr det bÀttre att göra det Skydda din integritet och anvÀnd det nya telefonnumret du behöver för att begÀra för ditt företag.

ÄndĂ„ tack vare kapaciteten hos flera telefoner som gör att du kan anvĂ€nda den idag flera SIM-kort samtidigtmĂ€nniskor kan pĂ„ ett tillförlitligt sĂ€tt skilja sitt privatliv frĂ„n sitt yrkesliv.

Tack vare detta har WhatsApp funnits flera gÄnger hyllas som en av de bÀsta kommunikationsplattformarna tillgÀnglig idag. Du bör ocksÄ veta att du kan anvÀnda WhatsApp med samma nummer pÄ tvÄ olika telefoner.

Hur man har tvÄ vanliga WhatsApp-konton pÄ samma iPhone XR, 11 och XS med olika nummer?

Tidigare var detta en metod som endast var tillgÀnglig för Apple-enheter som kommer att ha systemupplÄsning eller jailbreak. De bryter dock alltid garantiavtalet och rekommenderas inte.

Dock, en ny teknik har dykt upp som gör att du kan anvÀnda tvÄ WhatsApp-konton skiljer sig pÄ samma iPhone utan att tillgripa skadliga appar för integritet och mobil.

Nu, tack vare möjligheten att ha tvÄ SIM-kort i facket i iPhones, du kan enkelt duplicera appen med Social DuplicatorKÀllorna för denna applikation Àr dock inte officiella, sÄ du mÄste vara försiktig nÀr du laddar ner den.

Efter att ha gjort detta mÄste du komma Ät enhetskonfiguration och lita pÄ appen. Nu kan du aktivera den andra applikationen och konfigurera den med ett annat mobilnummer.

0 Shares