Hur man har två olika profiler i Wallapop, är det möjligt?

0 Shares

Du är här för att du vill ha en bättre organisation av produktförsäljningen För att uppnå detta kommer det att vara till stor hjälp att ha två olika profiler, varav en kan du till exempel sälja mat och den andra kan sälja kläder.

Men innan vi förklarar hur du kan ha två profiler i Wallapop, Vill du ha mer försäljning på Wallapop? Mer försäljning betyder mer pengar, och vi vet att alla gillar det. Här är några bra tips för att göra dina föremål till försäljning oemotståndliga.

Tips för att öka din försäljning på Wallapop

Wallapop har gett miljontals människor möjligheten att ha en annan inkomstkälla, vi pratar om att sälja begagnade saker, det är utan tvekan för många har det hjälpt mycket.

Men säkert du hade att göra med en vara som av någon anledning inte säljsTiden går och du har inte ens ett meddelande från den berörda personen. Vad gör du för fel Var tydlig nu genom att följa dessa enkla tips.

 • Det är viktigt att bilderna du lägger upp är mycket detaljerade, Försök att göra bilderna tydliga och få produkten att se väldigt bra ut, Det bästa du kan göra är att ta ett papper eller ett vitt tyg och placera det i bakgrunden för att få motivet att sticka ut mer.
 • Lägg samma produkt mer än en gång alltid med en annan och detaljerad beskrivning, lägg inte saker som “det här är nästan nytt utan mycket användning” låt bilderna tala för dig, du behöver inte göra det varje dag, du kan göra det i slutet av veckan .
 • Insistera inte När du har en “intresserad” person kanske dessa personer bara är intresserade av din produkt och inte vill köpa, andra kommer bara att tröttna på att insistera, så de har bara den kontakt som behövs.
 • Priser, i Wallapops sökmotor kan du skriva in namnet på varan du vill sälja så att andra användares priser visas och du kan ge ungefärliga priser, kom ihåg det eftersom det är en begagnad köp- och säljplattform priset bör inte heller ligga i närheten av priset på produkten, om den var ny.

Vi hoppas att du kan sälja alla dina produkter snabbt med dessa tips, nu kan vi förklara hur du kan ha två profiler i Wallapop för att få en bättre säljorganisation.

Hur man har två olika profiler i Wallapop

Har två profiler det är väldigt viktigt att ha två olika e-postmeddelandenOm inte, kommer du inte att kunna ha en annan profil i den här appen, med det i åtanke följer du bara dessa enkla steg:

 1. Få åtkomst till Wallapop från din mobila enhet
 2. Gå sedan till applikationsmenyn i det övre högra hörnet.
 3. I den visade listan med alternativ klickar du på “min profil” och hittar sedan alternativet “Stäng session”
 4. Nu, istället för att ange ditt fullständiga namn och lösenord, klickar du på “Registrera” och följer stegen du följde när du skapade ditt konto, förutom att när du anger din e-postadress måste den vara en annan.

Men du kommer säkert att inse att det är lite irriterande att behöva stänga ett avsnitt varje gång du vill se ett annat. Vad kan du göra? Läs vidare.

Har två olika profiler på Wallapop

Det enklaste alternativet är att öppna ett konto på en mobil enhet och det andra på en dator. För att göra detta, följ stegen nedan:

 1. I din dators webbläsareskriv “Wallapop” och gå till dess officiella hemsida
 2. I det övre högra hörnet ser du en grön knapp “Registrera eller logga in”, klicka på den
 3. Du kommer att klicka på “Registrera”
 4. Ange bara profilinformationen du skapade tidigare och du har redan en öppen session på din dator

Men om du vill ha båda profilerna på din mobila enhet för att alltid ha dem till hands och strikt hantera dem, du kan välja följande alternativ.

Du kan duplicera applikationen med «Parallel Space». Ladda bara ner applikationen från Play Store, redan installerad, välj Wallapop som applikationen du vill duplicera och voila, du kommer att ha två ikoner av samma applikation på skärmen, skillnaden är att du i varje har två olika profiler.

0 Shares