Hur man har par pĂ„ Facebook – Facebook-dejting visas inte pĂ„ min Facebook (exempel)

0 Shares

Facebook överraskar oss mer och mer med nya verktyg som det erbjuder sina anvÀndare. Det lÄter oss inte bara dela med vÄra nÀra och kÀra och ha kul, utan ger oss ocksÄ möjlighet att genomföra mycket mer seriösa aktiviteter.

Ett av de senaste verktygen för sociala nÀtverk Àr Par pÄ Facebook eller dejting som utan tvekan har uppmÀrksammats av tusentals mÀnniskor runt om i vÀrlden. Om du vill veta mer om vad par Àr pÄ Facebook och hur man har dem, fortsÀtt att lÀsa den hÀr artikeln.

Facebook Dating gör det möjligt för sina anvÀndare att trÀffa olika mÀnniskor för att hitta den perfekta partnern. Om du vill vara en del av ett stort antal mÀnniskor som anvÀnder denna Facebook-sektion för att hitta sann kÀrlek men inte vet hur, oroa dig inte eftersom vi enkelt visar dig hÀr hur man har par pÄ facebook och varför det kanske inte visas pÄ din Facebook.

Hur har man par pÄ Facebook?

De flesta tror att det Àr oerhört viktigt att hitta nÄgon att Àlska. Men de kanske inte kan göra det som de förvÀntar sig, pÄ grund av deras hektiska liv eller att de bara inte vet var de ska börja.

Det Àr dÀrför skaparna av det berömda sociala nÀtverket tÀnkte pÄ par pÄ Facebook. Detta nya Facebook-verktyg tillÄter oss trÀffa mÀnniskor frÄn hela vÀrlden som letar efter den perfekta partnern. Om du inte tror oss kan det vara vÀrt att ta del av nÄgra Äsikter om hur Facebook fungerar.

NÀr du ser alla fördelar det erbjuder Àr det helt normalt att du vill njuta av dem och trÀffa mÀnniskor som redan Àr en del av Par pÄ Facebook men hur gör man? Jo, nedan visar vi hur du kan ha Facebook-par pÄ ditt konto och dÀrmed anvÀnda det fritt.

Vilka Àr stegen för att ha par pÄ Facebook?

Det första du behöver göra Àr att logga in pÄ ditt Facebook-konto, antingen frÄn den förinstallerade appen pÄ din mobila enhet eller direkt frÄn den officiella Facebook-sidan. Nu Àr stegen du behöver följa:

  • Klicka pĂ„ popup-menyn som indikeras av tre linjer i det övre hörnet av skĂ€rmen.
  • VĂ€lj ett alternativ i den hĂ€r menyn “Par”, vilket Ă€r karakteristiskt hjĂ€rta ikon. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kommer du in pĂ„ Facebook-par och alla tillgĂ€ngliga alternativ kommer att förklaras för dig.
  • Efter att ha lĂ€st allt som förklaras dĂ€r, klicka “Start”.
  • VĂ€l inne kommer Facebook att göra det klart att all information du lĂ€gger dĂ€r inte kommer att visas pĂ„ din huvudprofil. StĂ€ll in den integritet du vill ha och klicka pĂ„ “NĂ€sta”.
  • Ange vilket kön du identifierar dig med och som du Ă€r intresserad av.
  • VĂ€lj sedan platsen för de personer du vill trĂ€ffa.
  • VĂ€lj sedan din profilbild och eventuella andra detaljer som du vill visa för andra.
  • Klicka för att avsluta “BekrĂ€fta”.

Duktig! Det Àr allt du behöver göra för att aktivera Facebook-par. NÀr det Àr klart kommer Facebook att starta rekommendera personer som kan intressera dig och de som kan vara intresserade av dig.

Varför visas inte facebookdejting pÄ min facebook?

Även om Facebook-dejting vanligtvis kan hittas pĂ„ Facebook-menyn, kan det vara nĂ„got för dig. Om du inte hittar Facebook-dejting och vill veta varför, förklarar vi allt hĂ€r.

En av anledningarna till att du inte kan hitta Par-ikonen pÄ Facebook Àr att du har ingen uppdaterad version Ansökan.

Kom ihÄg att det hÀr verktyget nyligen införlivades i Facebook, sÄ du kan hitta det pÄ den senaste versionen samma applikation. I det hÀr fallet behöver du bara ladda ner den senaste versionen av applikationen.

En annan anledning till att du kanske inte har Facebook-dejting Àr att det inte Àr det Ànnu tillgÀngligt i ditt land. Om det Àr fallet för dig, kolla bara i vilka lÀnder Facebook Dating Àr tillgÀngligt och vÀnta pÄ att den nÄr dig.

Vi uppmuntrar dig att anvÀnda ett anvÀndbart verktyg Facebook-dejting trÀffa mÀnniskor du kanske Àr intresserad av och anvÀnd nÄgra knep för att flirta i den hÀr appen. LÄt ingenting, inte ens ett hektiskt liv, hindra dig frÄn att hitta sann kÀrlek och njuta av den lycka den ger dig.

0 Shares