Hur man håller iPhone 8 Glass Back Safe

0 Shares

Den nya iPhone 8-glasryggen är inte så spännande för alla som levde med ett trasigt iPhone 4-glas bak i mer än en dag. Medan du kan ersätta iPhone 8-skärmen för $ 29 med AppleCare + finns det ingen $ 29-fix för ett trasigt iPhone 8-glas. Så här kan du hålla tillbaka iPhone 8-glaset säkert.

Även om Apple hävdar att detta är det mest hållbara glaset du kan få på en telefon, är risken för repor och till och med splittring ett verkligt hot. Oavsett vad du gör, lämna inte skyddsfilmen på baksidan av iPhone 8 som levereras på den och hoppas att den kommer att skydda din telefon. Det är tänkt att kasseras, inte för att skydda din telefon varje dag.

Framsidan av iPhone 8 kan repa från nycklarna i en ficka, och baksidan är sannolikt lika sårbar. Tack och lov har vi lärt oss att det finns ett plastabsorberande lager som hjälper till att skydda glaset från att krossas när det tappas.

Medan iPhone 8 inte kommer att böjas, kommer du sannolikt att vilja skydda baksidan av iPhone 8-glaset från repor. Det finns tre sätt att göra detta utan att bryta banken, och två kommer inte att lägga till mycket tjocklek på din iPhone alls.

Rensa iPhone 8 Wrap

En tydlig iPhone 8-hud från Slickwraps skyddar baksidan av din iPhone och båda alternativen inkluderar ett skärmskydd. Slickwraps iPhone 8 Naked Wrap kostar 18,95 USD och innehåller ett skärmskydd i härdat glas. Du kan välja mellan glans eller matt yta. Detta är ett prisvärt sätt att skydda tillbaka iPhone 8-glaset utan att lägga till tjockleken eller ändra utseendet på din iPhone 8.

iPhone 8 Skins

Slickwraps är din plats för hjältar, skurkar och coola material.

Du kan välja bland de bästa iPhone 8-skalen för att skydda glasets baksida på din iPhone 8 och ändra färg och struktur dramatiskt – allt utan att lägga till tjocklek eller ett fodral.

Skinit, dbrand och Slickwraps erbjuder alla ett brett utbud av alternativ för att täcka baksidan av din iPhone 8, och om du också vill skydda fronten. Det finns coola texturer, massor av färgalternativ och märkesskinn från Disney, MLB, NFL, MLS, NBA och många högskolor.

iPhone 8 Fodral

Det mest uppenbara sättet att skydda tillbaka iPhone 8-glaset är med ett fodral. Detta lägger till bulk, men det kommer också att skydda ryggen från droppar bättre än en hudburk och bättre än Apples inbyggda skydd.

Vi har sammanställt de bästa iPhone 8-fodral som hjälper dig att hitta ett som passar dina behov, stil och med alla funktioner du vill ha.

21 bästa iPhone 8-fodral du kan köpa

Speck Presidio Ultra iPhone 8 Fodral

Speck Presidio Ultra iPhone 8 Fodral

Generellt när du måste välja ett iPhone 8-fodral måste du välja mellan stil och hållbarhet eller tjocklek och skydd. Speck gjorde redan ett bra jobb med att leverera tillräckligt med skydd och mycket stil, och den nya Presidio Ultra för iPhone 8 tar detta till en annan nivå.

Detta är ett iPhone 8-fodral med flera delar som gör att du alltid kan bära ett Speck Slim Presidio-skal på din telefon. Detta tunna fodral har en upphöjd ram och ett stort skydd och enkla klickbara knappar. Det finns en stor öppning för laddning och åtkomst till högtalarna.

När du behöver mer skydd – som när du tränar, går utomhus eller är mer aktiv – kan du trycka på inkludera Impactium Ultra Bumper. Detta lägger till ytterligare ett lager av stötskydd mot droppar, extra skärmskydd på framsidan av din iPhone 8 och håller också damm och skräp ur laddningsporten.

Det är ett smalt iPhone 8-fodral hela tiden och ett robust iPhone 8-fodral när du behöver det, utan att det behövs två fodral. Det finns till och med ett hölster för att säkra det till dig eller för att användas som kickstand.

0 Shares