Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man hackar en smartphone på mindre än 5 minuter med en pålitlig spionapp

Misstänker du att din make är otrogen mot dig? Det finns några tecken som kan hjälpa såsom ovanligt beteende, oförklarlig frånvaro och frekvent bråk. Men det bästa sättet att verkligen få bevis är att använda en fotospioneringsapp på sin telefon. Tänk om han eller hon hittar den?

Pålitliga spionappar lämnar absolut inga bevis på ditt måls telefon. Detta innebär att när de väl har installerats och konfigurerats på rätt sätt kommer de aldrig att veta att det finns där!

Vad är Mobilimeet?

Mobilimeet är det mest pålitliga spionprogrammet på marknaden. Den har flera funktioner som är detaljerade på sin webbplats. När du har installerat den har du tillgång till alla foton och videor tagna med telefonen. Du kan se alla skickade eller mottagna SMS-meddelanden samt lyssna via mikrofonen som är ansluten till din måltelefon.

Mobilimeet erbjuder live kundsupport för alla våra kunder som vill ha ytterligare hjälp med att installera spionappar för iOS- och Android-enheter. Mobilimeet tillhandahåller även handledningsvideor, personliga installationsguider och e-posthjälp med alla frågor du kan ha. De kommer till och med att hjälpa dig om ditt måls telefon uppdateras till en ny version av iOS eller Android.

Vad krävs för att hacka en smartphone med spionprogramvara?

Nu när du har valt din föredragna spionprogramvara finns det några steg att följa innan du kan börja hacka din smartphone på distans.

För det första måste telefonen vara jailbreakad eller rotad. Detta krävs för att spionappar ska fungera effektivt på en iOS- eller Android-enhet. Om telefonen inte är jailbroken eller rotad kommer du inte att kunna installera din valda spionapp för att börja övervaka deras enhet.

Mobilimeet ger en guide om hur du enkelt rotar en smartphone med bara ett klick på en knapp. Du behöver detta för att ladda ner nätverkstrafiken från Android-telefonen, men det fungerar även för iOS-enheter, förutom att du inte kan få WhatsApp-meddelanden från dem.

Hur man installerar Mobilimeet på smartphone

När telefonen är jailbroken/rootad måste du ladda ner en app som kan övervaka deras aktivitet på den här specifika enheten. Det finns många typer av appar som du kan använda för att spionera på din flickväns smartphones, men Mobilimeet gör det extremt enkelt för både iOS- och Android-enheter.

Mobilimeet fungerar genom att använda ett virtuellt privat nätverk (VPN) för att övervaka enheten istället för att bara använda en IP-adress. Det är därför det fungerar även på iOS-enheter.

Steg 1 – Gå till mobilimeet på enheten du vill övervaka;

Steg 2 – Ladda ner appen genom att trycka på en av tre knappar beroende på om de har en jailbroken/rootad enhet eller inte;

Steg 3 – När appen är installerad, öppna den och klicka på “Start” för att börja övervaka dem!

Det är allt som finns för att installera den här appen! Det kommer automatiskt att börja fungera efter installationen, så du behöver inte göra något annat.

Slutgiltiga tankar

Mobilimeet är en utmärkt app för att övervaka barn, makar eller anställda på enheter de använder ofta. Installera Mobilimeet idag och börja övervaka dem direkt!