Hur man grupperar flikar i webbläsaren Google Chrome

Hur man grupperar flikar i webbläsaren Google Chrome

Att ha för många flikar i din webbläsare kan se rörigt ut, och det är ibland svårt att arbeta med. När du grupperar flikarna kommer de att se organiserade ut och det är lätt att komma åt. Användare kan gruppera flikar baserat på deras prioritet, uppgifter eller andra faktorer. Det kommer att hjälpa dem att enkelt komma åt dessa flikar när som helst. På samma sätt är den färgkodade märkningsfunktionen också användarvänlig. Låt oss kontrollera stegen för att gruppera flikar i Chrome.

Steg för att gruppera flikar i Chrome

[1] Öppna Krom webbläsare på din PC.

[2] När du har flera flikar att arbeta med högerklickar du på den flik du vill gruppera och etikettera.

[3] Klicka på Lägg till flik i ny grupp.

[4] Ett nytt fönster kommer att dyka upp. Ge en namn till din flikgrupp och välj en Färg för gruppen.

[5] Den nyskapade Grupp märka visas på flikfältet i den färg du valt.

[6] För att lägga till fler flikar i samma grupp, högerklicka på valfri flik >> välj Lägg till flik i gruppen >> välj gruppen du skapade. Alternativt kan du dra fliken till gruppen.

[7] Tryck nu på gruppnamnet och alla valda flikar försvinner från flikfältet. Du kan expandera alla försvunna flikar när som helst genom att klicka på gruppnamnet.

Relaterad – Hur man blockerar webbplatser i webbläsaren Chrome

Steg för att ta bort gruppflikar i Chrome

[1] Om du vill ta bort en viss flik från gruppen högerklickar du på den och väljer Ta bort från grupp.

[2] För att ta bort alla flikar från gruppen och hålla dem öppna i Chrome, högerklicka på Grupp Märka och välj Dela upp gruppen.

[3] För att ta bort alla flikar från gruppen utan att öppna den i Chrome, högerklicka på Grupp märka och välj Stänga grupp.

Relaterad – Hur man uppdaterar webbläsaren Google Chrome på Windows 10

Vanliga vanliga frågor

[1] Hur fäster jag en flik till vänster i Chrome?

Högerklicka på fliken och välj Stift flik alternativ. Fliken flyttas automatiskt till det vänstra hörnet av flikfältet. För att lossa, högerklicka på den fästa fliken och välj Lossa flik. Fliken kommer att expandera.

[2] Kan fästade flikar grupperas?

Nej. Fästa flikar kan inte grupperas. Om du försöker lägga till en fäst flik i en grupp kommer den automatiskt att lossas efter att den lagts till.

Relaterade Artiklar

Back to top button