Hur man gör mobiltapeter på Canva i några få steg

Vet du hur du skapar din egen mobiltapet? Du kan enkelt göra detta med Canva, se hur nedan

Vi har redan tittat på flera sätt att hitta den perfekta mobiltapeten för dig. Du har dock redan sökt i flera hemsidor, appar och hittar inte det du söker. Så skapa det själv, Canva ger denna möjlighet, på ett enkelt och snabbt sätt. Låt oss lära oss hur du gör detta i genomgången nedan.

Hur skapar man en mobil bakgrundsbild på Canva?

  1. Installera appen på din mobil (Android / iOS)
  2. När du går in i appen behöver du registrera dig, det kan du göra med ditt Google-, Facebook- eller Apple-konto. Om du redan har registrerat dig, logga bara in.
  3. När du har loggat in på kontot, tryck på plusikon (+).tryck mest på för att skapa den mobila tapeten på canvas
  4. Välj sedan alternativet från listan med alternativ Mobil bakgrundsbild.välj det alternativ som visas
  5. När du väljer din bild blir det mallen. Efter det kommer du att kunna välja redigeringsverktygen nedan, allt från bakgrundsbilder till ikoner och andra saker du kan lägga till.välj mallen härnäst
  6. Att byta element är enkelt, välj dem med ett enkelt tryck och gör alla nödvändiga ändringar. Sedan är det bara att byta från element till element.alternativen för redigering är flera
  7. Utöver mallen kan du lägga till nya element, objekt och texter.
  8. Slutligen, klicka bara på pilen i det övre högra hörnet och ladda ner den för att använda på din mobiltelefon.Slutför klicka på uppåtpilen

Med dessa enkla steg kommer du att kunna skapa din egen bakgrundsbild på både Android och iOS. Allt detta utan svårighet och hela vägen.

Slutsats

Vi hoppas att du med den här snabba steg-för-steg-guiden kan skapa din mobiltapet på Canva med ditt ansikte. Hade du några frågor eller stötte du på några svårigheter? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.

Relaterade Artiklar

Back to top button