Hur man gör en YouTube-present med gratis onlineverktyg (exempel)

0 Shares

Det Àr ingen hemlighet för nÄgon att YouTube nu har blivit ett av de stora sociala nÀtverken runt om i vÀrlden. Om du Àr Àgaren eller vill skapa en YouTube-kanal Àr det hÀr inlÀgget perfekt för dig eftersom vi kommer att visa dig hur du skapar giveaways pÄ YouTube med hjÀlp av gratis onlineverktyg.

Kom ihÄg att det finns mÄnga kanaler YoutubeDÀrför, för att öka din popularitet, mÄste du hitta ett sÀtt att förnya dig varje dag. Ett enkelt och effektivt sÀtt att göra detta Àr genom lotterier som fÄngar dina följares uppmÀrksamhet, vilket utan tvekan kommer att locka fler prenumeranter till din kanal.

Av denna anledning kommer vi idag inte bara att nÀmna Fr. gratis verktyg han gav bort gÄvor pÄ YouTube mest, men vi ska ocksÄ berÀtta hur. SÄ, utan vidare, fortsÀtt att lÀsa den hÀr artikeln eftersom vi Àr sÀkra pÄ att du kommer att lansera giveawayen pÄ din YouTube-kanal nÀr du Àr klar.

BĂ€sta gratis YouTube-presentverktyg

Som ni vet ökar det för varje dag tÀvling pÄ YouTubeeftersom fler och fler mÀnniskor har en kanal pÄ den hÀr plattformen varje dag. DÀrför mÄste du hela tiden hantera det för att göra din kanal mer populÀr och följaktligen fÄr du fler YouTube-besök och fler följare.

Ett sÀtt att uppnÄ detta Àr genom gÄvor, eftersom alla gillar att bli vinnare, sÄ att presentera pÄ din kanal kommer att motivera mÀnniskor att följa dig. Det finns mÄnga gratisverktyg för att göra dem, men vi listar de mest populÀra nedan:

  • Coola internetkort, det dĂ€r ett utmĂ€rkt verktyg för att organisera lotterier pĂ„ YouTube kan du belöna dina följare för att de tittar pĂ„ och kommenterar en av dina videor. Med hjĂ€lp av detta verktyg kan du skapa kommentarlotterier och till och med lotterier pĂ„ flera plattformar, uppenbarligen inklusive YouTube och alla andra nĂ€tverk du har.
  • AppSorteos, med denna applikation kan du skapa tĂ€vlingar och kampanjer pĂ„ din YouTube-kanal Ă€r den vĂ€ldigt enkel att anvĂ€nda eftersom den slumpmĂ€ssigt vĂ€ljer den vinnande kommentaren för din video. LĂ€mna ocksĂ„ en lĂ€nk med ett Ă€kthetsintyg sĂ„ att folk kan verifiera sanningshalten i det genomförda lotteriet.
  • Sortea2, liksom de tidigare, Ă€r ett av de mest anvĂ€nda verktygen som inte bara lĂ„ter dig rita utan ocksĂ„ publicera resultaten pĂ„ Internet och pĂ„ andra stĂ€llen. sociala media.
  • Socialman, det hĂ€r verktyget Ă€r lĂ€tt att stĂ€lla in och anpassa sig till ditt sprĂ„k och liksom de andra drar det ut en utlottning om kommentarerna som tas emot för videon.

Som du mÀrkte sÄ Àr du det gratis verktyg De Àr vÀldigt lika varandra, sÄ det Àr upp till dig att bestÀmma vilka du vill anvÀnda nÀr du kör din YouTube-tÀvling.

Steg till en YouTube-tÀvling med gratis onlineverktyg

Nu nÀr du kÀnner till verktygen fri oftast ger de presenter pÄ YouTube, vi kommer att peka ut stegen sÄ att du kan slutföra dem. I det hÀr fallet kommer vi att anvÀnda till exempel coolt bokmÀrkesverktygMen som vi nÀmnde i föregÄende punkt kan du anvÀnda vad du vill.

Kom ihÄg att med nÄgot av de verktyg vi pekar ut kommer du att uppfylla ditt mÄl att göra en hand pÄ YouTube och din kanal kommer att öka sin popularitet. Efter att ha förklarat denna punkt kommer vi att nÀmna de steg du kan ta YouTube-present:

  • Besök din YouTube-kanal som vanligt.
  • Ladda upp videon korrekt till din kanal och förklara först att du kommer att presentera.
  • Informera dina följare om villkoren sĂ„ att de kan delta.
  • Anger det datum dĂ„ lotteri.
  • NĂ€r datumet Ă€r ute importerar du bara dina följares kommentarer till verktyget Cool tabs. Det gör du med en Excel-fil och en CSV-fil.
  • Klicka pĂ„ nĂ€r kommentarerna har importerats “Starta lotteriet” och redo.

Om du följer dessa enkla steg ser du hur slumpmÀssigt sÀtt samma verktyg utser vinnaren av tÀvlingen och publicerar den Àven direkt pÄ din kanal sÄ att alla vet vem som vann. SÄ om du redan har lyckats göra giveaways pÄ YouTube med gratis verktyg, fortsÀtt att lÀsa artiklar pÄ den hÀr bloggen.

0 Shares