Hur man gör en pensel eller en animerad borsteffekt synlig i Premiere Pro

0 Shares

Fil animerad penseldragseffekt Det anvÀnds mÄnga gÄnger i videoredigering, mÄnga Premiere Pro-anvÀndare anvÀnder det för att skapa dynamiskt och roligt innehÄll. Detta Àr effekten som detta program ger för att skapa animationer och audiovisuella presentationer.

Att skapa eller anvÀnda en animerad penseldragseffekt, Àven kÀnd som Brush Reveal, Àr en mycket enkel process utgÄva i Premiere Pro. HÀr förklarar vi hur du applicerar denna effekt sÄ att du kan redigera dina videor pÄ bÀsta och enkla sÀtt, fortsÀtt lÀsa.

Hur fÄr jag Brush Reveal eller ett animerat penseldrag i Premiere Pro?

För att anvÀnd den animerade penseldragseffekten i Premiere Pro Vi behöver ha ett komplett material som bestÄr av flera bilder, som kan vara filmer eller bara ett foto, och man kan Àven anvÀnda olika bildformat och det ska ligga till grund.

Men lÄt oss först Brush Reveal-verktyglÀra dig hur du anvÀnder det, och sedan ger vi dig rÄd om vad du bör basera dig pÄ för att göra en bra redigering med den hÀr effekten.

Det första vi kommer att göra Àr ladda ner borsteffekteller borsten du kan hitta i den nedladdade filen om du vill ladda ner den online och vi kommer att introducera den i vÄr sekvens.

Det andra vi ska göra Ă€r att gĂ„ till Effects Finder, som finns lĂ€ngst ner till vĂ€nster pĂ„ vĂ„r skĂ€rm, sĂ„ letar vi efter effekten “InlĂ€gg av matt spĂ„r”. Vi klickar pĂ„ den och applicerar pĂ„ sekvenskanalen.

I det övre vĂ€nstra hörnet flyttar vi effektfönstret och konfigurerar dĂ€r det stĂ„r “Komposit med …”. Och vi kommer att vĂ€lja “Matt luminans”. Sedan kan du lĂ€gga till en slow motion-effekt om du vill ge den en tillfĂ€llig förĂ€ndring.

PĂ„ vilken grund ska jag skapa en animerad penseldragseffekt i Premiere Pro?

NÀr du vÀl förstÄr mekanismen med vilken den animerade penseldragseffekten aktiveras tÀcks resten av processen mycket enkla steg i Premiere Pro.

Som vi sa i föregÄende avsnitt behöver du komplett monteringsmaterial sÄ att du kan lÀgga vissa sekvenser över andra samt kombinera kanaler i Premiere Pro för mer omfattande redigering.

I det hÀr materialet kommer vi att försöka komponera det vi vill och dÄ kan det vara en bild som du kommer behöva fokusera pÄ Premiere Pro-kalkylbladet samt vara flera bilder eller text du vill anvÀnda.

Dessutom kan du anvÀnda ett klipp eller en video som bas och arbetet som ska göras i Premier Pro kommer bara att vara redigering, tillÀgg eller skapande Brush Reveal effekt vi pratar om.

I denna mening Àr du fri att anvÀnda material som verkar för dig och tjÀna dina redaktionella intressen, och du Àr fri att bestÀmma om andra resultat. lÀgga till dig att arbeta i Premiere Pro.

I det senare fallet menar vi att du kan göra vilka Àndringar du vill med ditt föredragna audiovisuella material, genom att Àndra fÀrgen pÄ videon eller genom att anvÀnda fÀrgtoner som hjÀlper till med stil och estetik.

Vad Àr anvÀndningen av Brush Reveal eller ett animerat penseldrag i Premiere Pro?

Att skapa en Brush Reveal-effekt i Premiere Pro Àr ett intressant Àmne sÀtt att redigera varje personBaserat pÄ dina intressen och mÄl kommer de att avgöra lÀmpligheten för detta verktyg.

Kanske till av Premiere Pro ogillar denna typ av effekt av nÄgon personlig anledning eller för att den inte passar hans arbete.

Men det finns ocksÄ anvÀndare som vill dra nytta av en sÄdan effekt och lÀra sig hantera den. Och dessa ocksÄ de kommer att ha sina skÀl; De kan göra förklarande videor och anvÀnda denna effekt för att gÄ frÄn ett ark till ett annat.

För du kanske ocksÄ tycker att du gillar att redigera animerade effekter i allmÀnhet och har roligt att köra dem i dina redigeringar, som att göra en animerad sprÀngning i Premiere Pro och liknande.

Men sanningen Àr att denna effekt kan tjÀna mÄnga syften, Jag gÄr till de förklarande videorna andra, nÀr det syftar till att göra ett landskap eller ett turistobjekt offentligt. Du kan prova det och du kommer att se vad det Àr till för.

0 Shares