Hur man gör en krok av en trĂ„d eller ett rep i Minecraft – Crafting Hook

0 Shares

TV-spel fungerade som mycket effektivt medium för att distrahera och underhÄlla dig i mÄnga Är framöver. Tidigare var bara barn fans av videospel, men nyligen har de blivit mer populÀra bland vuxna.

Det finns nu en hel gemenskap av spelare som samlas och dela intryck av dina favoritspel. Det finns mÄnga kategorier av spel som vi kan hitta, en av de mest populÀra Àr genren action och Àventyr.

I den hÀr kategorin kan vi upptÀcka fantastiska vÀrldar som kommer att vara vÀldigt roliga, pÄ samma sÀtt som vi kan fÄ vÀldigt spÀnnande actionupplevelser. Ett av de mest populÀra spelen inom detta omrÄde Àr Minecraft. PÄ grund av Minecrafts popularitet kommer vi i den hÀr artikeln att visa dig vad en repkrok Àr och vad den anvÀnds till i Minecraft.

Vad Àr en repkrok och vad Àr den till för i Minecraft?

Ett av de mest populÀra open-world-spelen bland anvÀndare Àr Minecraft, som slÀpptes officiellt 2009. Sedan dess har det blivit ett av spelen med flest anvÀndare i vÀrlden.

Det Àr i grunden ett spel öppen vÀrldskonstruktiondÀr anvÀndare förbÀttrar sina fÀrdigheter över tid. Det Àr ett spel med vÀldigt enkel grafik, men spelet Àr fantastiskt.

En av de mest slÄende egenskaperna hos Minecraft Àr möjligheten att ansluta online med spelare frÄn hela vÀrlden. Detta Äterspeglade framgÄngen för detta spel eftersom spelare kan komma Ät och skapa episka strider.

I det hÀr spelet kan du skapa fantastiska konstruktioner precis som utföra hantverk, fÀrdigstÀllande tillÀgnad utveckling av verktyg. Förutom att verktyg kan byggas med de material du samlar pÄ dig under spelet, finns det mycket mer som kan göras.

Detta Àr fallet med vapen, fÀllor, trollformler, specifika konstruktioner och mÄnga andra tillbehör, det tjÀnar till att öka möjligheterna för vÄr karaktÀr i spelet. Speciellt i multiplayer Àr dessa tillbehör mest anvÀndbara.

En av de mest anvÀnda och funktionella föremÄlen för hantverk i strider med andra spelare Àr repkrok eller strÀngtrÄd. Vad tjÀnar till att skapa en fÀlla som kan besegra vÄra fiender.

I den hÀr artikeln kommer vi att ta reda pÄ vilka steg vi mÄste ta för att göra en trÄd- eller repkrok i Minecraft.

Steg för att göra en repkrok i Minecraft

Innan du gör en repkrok Àr den absolut nödvÀndig att ha material anges, de Àr nödvÀndiga för att göra strÀngtrÄden. Vi hittar dessa material utspridda i miljön.

För att göra en repkrok i Minecraft mÄste vi samla nÄgra verktyg i förvÀg, de Àr nödvÀndiga för att göra detta objekt. Materialen vi mÄste ha Àr pinne, jÀrn rör och trÀ det kan vara vilken typ av trÀ som helst.

NÀr vi vÀl har dessa verktyg kan vi montera ihop vÄr repkrok. För detta gÄr vi till materialmeny och vi vÀljer det första materialet, jÀrngötet. Vi lÀgger detta i den mellersta rutan pÄ första raden.

Sedan tar vi det andra materialet, en pinne, och placerar det i mitten av lÄdan, det hÀr Àr det i mitten av lÄdan. Nu tar vi det tredje materialet, trÀ, och lÀgger det pÄ det centrala torget i den tredje raden.

SÄledes kommer vi att observera hur 2 repkrokar bildas i lÄdan till höger, det mÄste vi markera den och dra den till verktygsfÀltet. Nu behöver vi bara hitta en horisontell yta som vi kan montera repkroken pÄ.

Detta verktyg fungerar som en fÀlla som kommer att aktiveras nÀr fienden passerar mellan krokarna; för att det ska fungera mÄste vi sÀtta tvÄ krokar parallellt. För att göra mer skada kan vi justera pilar eller lava, för en bÀttre effekt kan vi dölja det med strukturer sÄ att ingen ser det.

SÄ om du följde stegen som förklaras ovan kan du ha skapat ett snöre eller en repkrok i Minecraft.

Du kanske ocksÄ Àr intresserad av Hur uppdaterar jag Minecraft till den senaste versionen pÄ spanska?

0 Shares