Hur man gör en banköverföring via Internet frĂ„n ett konto till ett annat frĂ„n min mobiltelefon – nödvĂ€ndig data

0 Shares

Banköverföringar Àr finansiella transaktioner som verkligen Àr nödvÀndiga i livet, det vill sÀga sÄdana som gör det möjligt för oss skicka pengar fram och tillbakaoavsett avstÄndet mellan tvÄ personer eller var de befinner sig i vÀrlden; bli ett sÀkert och pÄlitligt sÀtt att skicka pengar.

Att göra en överföring Ă€r en enkel process och det tar inte mer Ă€n 5 minuter du kan göra det frĂ„n din enhet det fĂ„r dig att kĂ€nna dig mer bekvĂ€m, precis som din mobiltelefon; pĂ„ rĂ€tt plats och tid. Överföringar Ă€r inte svĂ„rt, följ bara en rad enkla steg.

Vad du bör veta innan du gör en banköverföring frÄn ett konto till ett annat

Observera att det finns ett oÀndligt antal banker; Banken du anvÀnder kommer att vÀljas av bÄde du och mottagaren, och det finns olika typer av överföringar, inklusive: Inrikes överföringarÀr de som producerats i samma territorium.

SEPA-överföringar, görs i euro, mellan konton i olika lĂ€nder som hör till omrĂ„det (36 europeiska lĂ€nder), medan landet tillhör SEPA kommer överföringen att ske utan problem. Å andra sidan kommer internationella överföringar utanför SEPA att krĂ€va mycket mer data för att kunna göra det.

Det Àr viktigt att veta nÀr kommer dina pengarNÄgra av deadlines Àr: Normala, Àr de som vanligtvis tar en arbetsdag (motsvarande land eller SEPA), Àven internationella kan ta 2 till 5 arbetsdagar.

BrÄdskande Àr de som görs av Bank of Spain (det Àr Europeiska centralbanken) som tar emot pengar pÄ 2 timmar. Slutligen kommer de direkta att skickas inom 10 sekunder.

Hur man gör en onlinebanköverföring frÄn ett konto till ett annat frÄn en mobiltelefon

Att göra överföringar frÄn din mobiltelefon kommer att vara vÀldigt bekvÀmt eftersom det lÄter dig göra det var du Àn Àr och vid den tidpunkt du behöver. För att göra en banköverföring frÄn en mobiltelefon kan du göra det frÄn webblÀsaren eller frÄn den officiella applikationen för din bank, du kan ladda ner den frÄn Play Store, om du har nÄgra problem kan du installera mobilapplikationen pÄ din dator.

NÀr du har laddat ner appenange din Ätkomstkod eller ditt fingeravtryck, gÄ in i avsnittet om banköverföringar och fyll sedan i fÀlten med mottagarens uppgifter; Slutför operationen genom att ange lösenordet eller koordinaterna som tagits emot via SMS och överföringen kommer att lyckas.

För att göra en interbanköverföring onlineDet första du bör göra Àr att inse att du har en bra internetuppkoppling; Det finns mÄnga sÀtt att förbÀttra ditt internet och göra det snabbare nÀr du överför. SÄ hÀr loggar du in pÄ ditt internetkonto.

Efter att ha gĂ„tt in, leta efter alternativ “Överföra pengar”Vid det hĂ€r laget mĂ„ste du vĂ€lja typ av överföring (extern till en annan bank), Ă€ven ange uppgifterna om den person som kommer att ta emot din överföring, för att slutföra infoga det datum dĂ„ du vill skicka pengarna.

Uppgifter som behövs för att göra överföringen

Alla banksidor eller appar kommer att visa de uppgifter du behöver ange för att göra överföringen, det Àr egentligen upp till varje bank men det bör noteras att de mest nödvÀndiga uppgifternadet finns:

FörmÄnstagare (detta Àr namnet pÄ förmÄnstagaren, du mÄste ange deras namn eftersom det Àr registrerat hos deras bank), typ av konto (frÄga förmÄnstagaren om de har ett spar- eller checkkonto).

Han ocksÄ kontonummer eller IBAN (Representeras av siffror eller IBAN), namnet pÄ den bank du ska föra över mottagarens pengar till. Ange slutligen det exakta beloppet du tÀnker skicka; Detta steg Àr mycket viktigt, försök att inte göra misstag, du kan ladda ner kalkylatorn till din enhet för att undvika att göra misstag.

Se till att du lÀser instruktionerna som anger bankens sida, pÄ samma sÀtt sÀtt in alla mottagarens data korrekt; Vi rekommenderar att ha agendan i din mobiltelefon, sÄ att du inte gör misstag och gör alla överföringar korrekt.

0 Shares