Hur man gör eller skapar grÀs-, grÀs- eller grÀsstruktur i Adobe Illustrator

0 Shares

Adobe Illustrator som ett sÀtt att skapa material hög kvalitet Àr ett mÄngsidigt verktyg som kan anvÀndas för olika applikationer. Eftersom det Àr en materialgenerator med ett vektordiagram ger det möjlighet att konvertera en bild till en vektor för att underlÀtta anvÀndarens arbete. Men det kommer inte att vara det enda Adobe Illustrator tillhandahÄller. Du kan skapa eller designa ikoner frÄn dess multimedia. Men det Àr inte begrÀnsat dÀr.

Funktionerna och möjligheter i Adobe Illustrator Àr enorma, men försök att optimera eller snabba upp din dators operativsystem sÄ att alla funktioner fungerar korrekt, frÄn de enklaste, som att skapa former med ett verktyg, till skapa en grÀs- eller grÀsstruktur. Det senare kommer att fungera som ett exempel för att se den stora mÄngsidigheten hos Adobe Illustrator.

AnvÀnd en grÀsborste för att skapa eller skapa en grÀs-, grÀs- eller grÀsstruktur.

I Adobe Illustrator Preludes kan du se en mÀngd olika verktyg som kommer att göra ett bra jobb möjligheten att skapa för vÄra behov eller förfrÄgningar.

Förutom presentera dem med varierande grad av noggrannhet och visualiseringberoende pĂ„ destination. I synnerhet Ă€r det nödvĂ€ndigt att hĂ€nvisa till anvĂ€ndningen av verktyget “grĂ€sborste” för att skapa eller skapa en textur av grĂ€s, grĂ€s eller grĂ€smatta.

Borstarna finns dÀr enkla verktyg mycket anvÀndbara för vÄra krav. Dess produktion Àr enkel. Det börjar med begreppet en variabel eller ett objekt. DÀr det kommer att döljas i form av kloning, genom alla extenders som internetanvÀndaren har i sitt projekt. LÄt oss se hur man gör detta.

Programmeringsprocess för grÀsborste.

Det börjar med pennverktyget dÀr du designar elementet du kommer att ligga till grund för framstÀllningen av örten, sÄvÀl som förmÄgan att ge textur till designen eller det utrymme som krÀvs.

Detta Àr nödvÀndigt frÄn startverktyget, som Àr pennverktyget, skapa en layout som fungerar som en emulator digitalt verkligt objekt. Detta gör att grÀsenhetens utformning Àr bÀst anpassad till grÀsets faktiska eller fysiska form. PÄ sÄ sÀtt, nÀr den kopieras, ser den sÄ tillförlitlig ut som möjligt.

Rekommenderad anvÀndning av det allmÀnna formatet för dessa effektersom som standard kommer att vara en rektangel med en uppskattad storlek pÄ 22 till 318 pixlar.

Detta kommer att vara grundelementet. Men eftersom grÀset Àr skevt, kommer vi att skapa andra modeller som kommer att alternera för att lÀgga till djup och perspektiv.

LÄt oss beskriva det andra elementet som vi kommer att göra med andra egenskaper Àn det första. Prova med formverktyget gör den lÀtt böjd eller konkav.

Det tredje elementet att skapa kommer att skapa detaljer för den slutliga presentationen av grÀset eller grÀsstrukturen. OCHarbeta med en rak bas och en spetsig distal Ànde helst lutad Ät höger eller vÀnster. AnvÀnda Adobe Illustrator-former och verktyg.

Processen för applicering av grÀsborste.

Ta startgrĂ€smönstret. Och tryck pĂ„ den “nya borsten” pĂ„ panelens distala linje. Scatter-verktyget kommer att laddas ner dĂ€r. VĂ€lj basnyanser att anvĂ€nda modell nummer ett och tillĂ€mpa den pĂ„ den angivna platsen.

Det Àr dags för det andra elementet att fungera som mittpunkten för grÀsstrukturen i Adobe Illustrator. Upprepa proceduren för startmodellen. FrÄn borstpanelen. VÀlj pÄ samma sÀtt den mediumnyckel som den första formen ska ha den har en stark eller medelstark fÀrgstrukturför att skilja den frÄn den nya.

Nu, nÀr du Àr vid vÀndningen av den tredje formen, upprepa samma sak som med de föregÄende. Men se till att din valda ton Àr ljusare Àn de andra tvÄ vÀsentliga, sÄ ja ange att grÀset har en textureffekt.

Det kommer inte att vara nödvÀndigt att anvÀnda alla tre designnivÄerna, du kan göra det vÀlj mindre omfattande modellerdÀr texturen Àr endimensionell. Men det kommer att vara designat.

0 Shares