Hur man gör eller skapar ett MAGASINOMSLAG i Word – Komplett guide

0 Shares

De kan skapas, Àven om du inte skapar sÀrskilt professionella verk med denna ordbehandlare, innehÄller Word verktyg som, om vi vet hur man anvÀnder dem, kommer att ge oss de resultat vi vill ha. För detta finns det andra specialiserade program som erbjuder oss en professionell finish som vi kommer att lÀra dig hur man gör eller skapar ett tidningsomslag i Word.

Det handlar bara om att lÀra sig anvÀnda och kÀnna till de olika funktionerna den har och lÀra sig hur man anvÀnder dem. LÄt oss börja arbeta och lÀra oss utan ytterligare dröjsmÄl Hur man gör eller skapar ett tidningsomslag i Word.

Hur man gör eller skapar ett tidningsomslag i Word

Det första vi behöver göra Àr att skriva in Word och göra ett klipp i ett tomt dokument, nu mÄste vi sÀtta upp vÄrt dokument, för detta gör vi ett klipp i formatet och sedan i sidinstÀllningarna.

Vi vÀljer storleken pÄ papperet och i vÄrt fall anger vi det A4 som Àr specifikt för vÄrt projekt.

Vi mÄste ocksÄ Àndra marginalparametrarna bÄde upptill och nedtill och höger och vÀnster, vi kan alla stÀlla in dem pÄ 1 och acceptera. Men om vi ska trycka vÄr tidning pÄ en hemmaskrivare mÄste vi sÀtta marginalerna till 2, det mÄste vi vara försiktiga med.

Vi har marginalerna klara, nu lÀgger vi orienteringen i stÄende orientering och vi behöver infoga bilden vi var tvungna att ladda ner i vÄrt bildbibliotek. Vi mÄste ocksÄ se till att bilden Àr i centrum PNG-format. Sedan gör vi clip on insert, bilder, vÀlj vÄr bild och gör clip on insert.

Bilden kommer att dyka upp i kalkylbladet, vi gör ett klipp pĂ„ bilden och det dyker upp cirklar med vilka du kan förstora bilden, rotera den osv. Överst till höger En symbol dyker upp frĂ„n bilden, vi skapar ett klipp och ett fönster dyker upp med projektalternativen som vi vĂ€ljer framför texten.

Det Àr viktigt att förtydliga att bakgrunden pÄ vÄr webbplats kan lÀmna den tom eller Àndra fÀrg. Men nÀr du sÀtter bilden pÄ en fÀrgad bakgrund ser du en gloria eller aura pÄ den, och den kommer inte att se professionell ut.

DÀrför rÄder jag dig att ha din tidningsomslagsbild redan redigerad för att undvika detta problem och vÄrt omslag kommer ut som bÀst.

Ok det Àr förklarat, vi lÀgger vÄr bild och placerar den sÄ att det rektangulÀra tomma utrymmet Àr lÀngst ner. LÄt oss gÄ tillbaka till Införa och vÀlj former, sedan rektangulÀra. Vi gÄr in i ett tomt omrÄde och infogar denna rektangulÀra form i hela omrÄdet sÄ att ingenting lÀmnas tomt.

Skapa ett format för vÄrt lager

Vid det hÀr laget ska vi formatera, ange formkonturen, göra ett klipp utan kontur, ange sedan formfyllningen och vÀlja en fÀrg enligt vÄra preferenser. Nu kan vi infoga lite text vid det hÀr laget som vi kan Àndra eller redigera och sedan gör vi det Införa sedan textrutan och vÀlj.

Texten kommer att dyka upp pÄ bilden, vi formaterar den, gör ett klipp in SkrÀddarsy texten och vÀlj framför texten. Nu, med texten vald, ska vi formatera, forma konturen, vÀlja utan kontur, sedan formfyllning och vÀlja utan fyllning.

Nu lÀgger vi texten lÀngst ner och vi Àr redo att gÄ Redigera text, Àndra den, förstora och Àndra fÀrgen pÄ bokstÀverna.

Om vi ​​vill sĂ€tta annan text pĂ„ en annan del av omslaget behöver vi inte upprepa hela processen. Du behöver bara markera texten genom att trycka pĂ„ kontrolltangenten och utan att sakta ner dra dit du vill ha den, sĂ„ ser du att du fĂ„r en dubblett. Du kan den hĂ€r texten Ändra precis som tidigare och sĂ€tt önskat typsnitt i bokstĂ€veralternativet.

Nu gÄr du till designverktygen, anger formateringen och har alternativ för att Àndra bokstÀverna som deras tjocklek, konturer, effekter etc. Du kan göra detta med all text du vill ha med. Och du vet hur man gör eller skapar ett tidningsomslag i Word.

0 Shares