Hur man gör eller skapar en video i PowerPoint med foton och musik steg för steg

0 Shares

Nuförtiden finns det olika sÀtt att skapa filmer, med hjÀlp av applikationer eller program; Du behöver bara vara kreativ, veta vad du vill göra, ha information och kÀnna till verktygen för att fÄ det. DÀrför kan du anvÀnda PowerPoint för att skapa bilder och presentationer samt video.

Att skapa en video med foton, bilder och bakgrundsmusik i PowerPoint Àr extremt enkelt, du behöver bara samla all information du vill Äterspegla i videon och med nÄgra enkla steg som vi kommer att peka ut senare kan du skapa vad du vill .

PowerPoint Àr en av de mest populÀra programvaran i vÀrlden för mÀnniskor eftersom den Àr en del av Microsoft-sviten; Àr en mycket lÀttanvÀnd programvara som lÄter dig skapa presentationer dÀr du kan anvÀnda bilder, text, musik och sÄklart animationer. Du kan ocksÄ skapa ODP-presentationer och öppna dem i PowerPoint.

Skapa eller skapa en video med foton och musik i PowerPoint

Skapa eller skapa video med foton och musik i PowerPoint sv mycket enkelt, och viktigast av allt, det Àr gratis; Du behöver bara veta hur du anvÀnder programmet, vara kreativ, ha allt innehÄll tillgÀngligt pÄ din dator och följa instruktionerna för att skapa en fantastisk personlig video.

Vem som helst kan skapa eller skapa en video i PowerPoint med foton, bilder, animationer och till och med musik eftersom det Àr lÀtt att göra. Du kan ocksÄ anvÀnda Keynote som ett alternativ, PowerPoint för att visa en personlig, dynamisk presentation som uppenbarligen uttrycker din kreativitet med visuell och ljudeffekt för de som ser det.

Hur gör man en video i PowerPoint?

För att skapa en video i PowerPoint Det första du bör ha till hands Àr innehÄllet allt du vill uttrycka, t.ex. foton, bilder, berÀttarröst eller text och musik. TÀnk ocksÄ pÄ hur du vill att dina presentationsanimationer ska se attraktiva och dynamiska ut.

Sedan mÄste du öppna en ny PowerPoint-fil pÄ din dator sÄ att du kan lÄta fantasin flöda och börja skapa bilder en efter en som kommer att visa upp allt innehÄll som kommer att innehÄlla videon du vill göra. Det Àr hÀr du lÀgger till bilder, sms om du vill och bakgrundsmusik. SÄ att du kan spara den senare.

Steg för steg för att skapa en video i PowerPoint

Steg 1

Öppna en ny PowerPoint-bild vĂ€lj den design som bĂ€st passar det du tĂ€nker göra genom att klicka pĂ„ provet till höger. DĂ€r skriver du rubriken eller texten du vill uttrycka, genom att klicka pĂ„ textmönstret kan du fĂ„ fler alternativ om bokstavsstil, storlek och fĂ€rg.

LĂ€gg till en effekt i bakgrunden med hjĂ€lp av alternativen som visas pĂ„ höger sida av skĂ€rmen. Öppna sedan en annan bild för att bifoga foton och bilder och Ă€ven redigera bilderna en efter en. Klicka bara dĂ€r det stĂ„r “infoga”, vĂ€lj sedan “foton” och dĂ€r mĂ„ste du vĂ€lja innehĂ„llet och skicka in dem en efter en.

Steg 2

För att lĂ€gga till musik till en bild, vĂ€lj bara fliken som sĂ€ger “infoga” lĂ€ngst upp pĂ„ skĂ€rmen och vĂ€lj den svarta pilen “ljud”. Klicka sedan pĂ„ “ljudfil” för att öppna ett nytt lĂ„tfönster, och du Ă€r klar dĂ€r du kan vĂ€lja vilket ljud du vill anvĂ€nda.

Dra sedan ljudikonen till höger för att vĂ€lja fliken “animationer” högst upp pĂ„ skĂ€rmen och klicka pĂ„ animationspanelen. DĂ€r drar du ljudfilen till toppen klicka pĂ„ den lilla pilen till höger för att vĂ€lja “börja med föregĂ„ende”.

Steg 3

Klicka pĂ„ filen i det övre vĂ€nstra hörnet för att avsluta. VĂ€lj var det stĂ„r “exportera” och sedan “skapa video”. Om du inte kan hitta det hĂ€r alternativet mĂ„ste du klicka pĂ„ “spara som” och sedan pĂ„ “Windows Media Video”. Du mĂ„ste vĂ€nta tills lagringen Ă€r klar för att se om videon ser bra ut. Om du har andra frĂ„gor kan du besöka Microsoft Support för mer information.

0 Shares