Hur man gör eller skapar en video i PowerPoint med foton och musik steg för steg

Nuförtiden finns det olika sätt att skapa filmer, med hjälp av applikationer eller program; Du behöver bara vara kreativ, veta vad du vill göra, ha information och känna till verktygen för att få det. Därför kan du använda PowerPoint för att skapa bilder och presentationer samt video.

Att skapa en video med foton, bilder och bakgrundsmusik i PowerPoint är extremt enkelt, du behöver bara samla all information du vill återspegla i videon och med några enkla steg som vi kommer att peka ut senare kan du skapa vad du vill .

PowerPoint är en av de mest populära programvaran i världen för människor eftersom den är en del av Microsoft-sviten; är en mycket lättanvänd programvara som låter dig skapa presentationer där du kan använda bilder, text, musik och såklart animationer. Du kan också skapa ODP-presentationer och öppna dem i PowerPoint.

Skapa eller skapa en video med foton och musik i PowerPoint

Skapa eller skapa video med foton och musik i PowerPoint sv mycket enkelt, och viktigast av allt, det är gratis; Du behöver bara veta hur du använder programmet, vara kreativ, ha allt innehåll tillgängligt på din dator och följa instruktionerna för att skapa en fantastisk personlig video.

Vem som helst kan skapa eller skapa en video i PowerPoint med foton, bilder, animationer och till och med musik eftersom det är lätt att göra. Du kan också använda Keynote som ett alternativ, PowerPoint för att visa en personlig, dynamisk presentation som uppenbarligen uttrycker din kreativitet med visuell och ljudeffekt för de som ser det.

Hur gör man en video i PowerPoint?

För att skapa en video i PowerPoint Det första du bör ha till hands är innehållet allt du vill uttrycka, t.ex. foton, bilder, berättarröst eller text och musik. Tänk också på hur du vill att dina presentationsanimationer ska se attraktiva och dynamiska ut.

Sedan måste du öppna en ny PowerPoint-fil på din dator så att du kan låta fantasin flöda och börja skapa bilder en efter en som kommer att visa upp allt innehåll som kommer att innehålla videon du vill göra. Det är här du lägger till bilder, sms om du vill och bakgrundsmusik. Så att du kan spara den senare.

Steg för steg för att skapa en video i PowerPoint

Steg 1

Öppna en ny PowerPoint-bild välj den design som bäst passar det du tänker göra genom att klicka på provet till höger. Där skriver du rubriken eller texten du vill uttrycka, genom att klicka på textmönstret kan du få fler alternativ om bokstavsstil, storlek och färg.

Lägg till en effekt i bakgrunden med hjälp av alternativen som visas på höger sida av skärmen. Öppna sedan en annan bild för att bifoga foton och bilder och även redigera bilderna en efter en. Klicka bara där det står “infoga”, välj sedan “foton” och där måste du välja innehållet och skicka in dem en efter en.

Steg 2

För att lägga till musik till en bild, välj bara fliken som säger “infoga” längst upp på skärmen och välj den svarta pilen “ljud”. Klicka sedan på “ljudfil” för att öppna ett nytt låtfönster, och du är klar där du kan välja vilket ljud du vill använda.

Dra sedan ljudikonen till höger för att välja fliken “animationer” högst upp på skärmen och klicka på animationspanelen. Där drar du ljudfilen till toppen klicka på den lilla pilen till höger för att välja “börja med föregående”.

Steg 3

Klicka på filen i det övre vänstra hörnet för att avsluta. Välj var det står “exportera” och sedan “skapa video”. Om du inte kan hitta det här alternativet måste du klicka på “spara som” och sedan på “Windows Media Video”. Du måste vänta tills lagringen är klar för att se om videon ser bra ut. Om du har andra frågor kan du besöka Microsoft Support för mer information.

Relaterade Artiklar

Back to top button