Hur man gör eller skapar en öl eller en fat öl i ARK: Survival Evolved Vad Àr det till för?

0 Shares

ARK Àr ett spel som vet hur man implementerar sin mekanik som det har stor variation av saker du kan göra och anvÀndaHÀr har du möjlighet att brygga öl, denna vÀtska kan vara anvÀndbar i flera saker.

För att göra detta behöver vi ett eller flera fat öl, AnvÀndningen Àr varierad och hÀr kommer vi att fördjupa oss i den, det Àr en förnybar resurs som vi kan producera utan större komplikationer genom hela vÄrt spel, och om vi lÀgger den nÀra grödorna kommer vi att ha fler saker att samla in och lÀttare att överleva.

Bryggning

Först och frÀmst mÄste vi komma ihÄg att pipan och de nödvÀndiga elementen för att göra denna förberedelse inte kommer att vara tillgÀngliga i de första nivÄerna av spelet, nÀmligen vi mÄste vara över nivÄ 35Efter att ha nÄtt denna punkt kan vi göra en fat öl.

Ett fat öl, du behöver din egen infrastruktur, För att den ska fungera korrekt Àr det inte ett billigt föremÄl att producera, eftersom det behöver nÄgra mineraler som Àr lite svÄra att fÄ tag pÄ, vi kommer att behöva följande element för att producera det.

UngefÀr, 500 stycken trÀ, 100 enheter cement, som i sin tur görs genom att blanda sten med kitin, för att utvinna 100 enheter cement, kommer vi att behöva cirka 800 stenar, och hÀlften av det i kitin, och cirka 80 raffinerade jÀrntackor, som utvinns frÄn 150 malm . jÀrn.

Med tunnan redo i ARK: Survival Evolved mÄste vi sÀtta en vattenkÀlla, Till detta gör vi rör och lÀgger dem under, vi kan inte anvÀnda alternativa vattenkÀllor som den vi samlar pÄ kartan, det mÄste vara rör och dessa kommer att ta lite tid för tunnan att bli hydrerad, efter ett tag Àr tunnan klar för anvÀndning.

Ingredienser som behövs för att brygga öl

Efter en lÄng process som kan ta oss att sÀtta ihop allt material som ska tillverkas Ett fat öloch att vi har placerat deras rÀtta vattenintag.

Vi mĂ„ste samla ihop nĂ„gra saker för att lĂ€gga dem i och göra en öl, nĂ€rmare bestĂ€mt behöver vi 40 halm och minst 50 vilda bĂ€r, vi har möjlighet att lĂ€gga flera typer av bĂ€r, nĂ„gra av dem kan vara, blĂ„bĂ€r “Amarberry”som kan hittas över hela ön och kan samlas in av dina domesticerade dinosaurier.

I djungeln kan du hitta ‘Azulberry’, den Ă€r muskulös i storleken och tar cirka tvĂ„ minuter att bryta ner, ett annat alternativ om du bestĂ€mmer dig för att besöka spelets berg Ă€r lila bĂ€rinte sĂ€rskilt bra att Ă€ta i ren form, men för att förbĂ€ttra pĂ„ andra recept som tillagas av en.

Efter att ha samlat ingredienserna fortsÀtter vi att placera dem i en tunna, det rekommenderas inte att lÀgga de exakta mÀngderna, men lÀgg mycket mer bÀr, Eftersom de har egenskapen att sönderfalla Àr det en lÄngsam process, sÄ du mÄste ha tÄlamod, det tar cirka 6 timmar att förbereda en ölenhet.

Vad Àr anvÀndningen av att brygga öl pÄ ARK?

Fil ChalicotheriumDet Àr en extremt anvÀndbar dinosaurie i ARK, den kan anvÀndas för avstÄndsattacker eftersom den har förmÄgan att ta stenar frÄn marken och kasta dem, men eftersom den Àr sÄ anvÀndbar har den ett sÀtt att tÀmja nÄgot komplicerat och svÄrt att uppnÄ, och inte allt oavsett hur dyra komponenterna kan vara att tillverka.

För att tÀmja eller tÀmja denna varelse kommer ölen vi gör pÄ ett fat att vara anvÀndbara för oss till fullo, det snabbaste sÀttet, och om inte, det bÀsta sÀttet har den dinosaurienDet Àr genom öl man bör ta hÀnsyn till att vi, beroende pÄ nivÄn pÄ djuret i naturen, kommer att behöva mer eller mindre mÀngden av denna produkt.

För den lÀgsta nivÄn (nivÄ 1) behöver vi bara 3 enheter öl tÀmja detDetta eskalerar gradvis eftersom över 19 öl behövs pÄ de högsta nivÄerna (120 till 150) pÄ Tamearlo.

Efter lokalisering nÀrmar vi oss hans rygg och matar honom mycket försiktigt, vi mÄste vara försiktiga sÄ att vi inte kommer för nÀra eller för nÀra honom. attackera oss.

0 Shares