Hur man gör eller har en sÀkerhets- eller övervakningskamera i Minecraft Det fungerar!

0 Shares

Om du Àr en av dem som Àlskar att spendera sin fritid med att spela Minecraft, hÄller du med om att god sÀkerhet Àr viktigt. Och om du inte redan har Minecraft kan du ladda ner och installera den senaste versionen gratis.

Vi sÀger detta för att det Àr normalt att veta nÀr natten faller det finns monster eller varelser som kan skada oss. Naturligtvis, nÀr natten faller gÄr du bara och lÀgger dig och du behöver inte utsÀtta dig sjÀlv för fara.

NÀr allt kommer omkring Àr det vÀldigt praktiskt att ha sÀkerhetskameror, för Àven om de inte skadar dig för att du sover, Àr det möjligt att de bryter upp din dörr eller förstör dina skördar.

Det hÀr Àr z sÀrskild betydelse eftersom det kan förstöra din huvudsakliga matkÀlla, det vill sÀga att de kan förstöra det du har planterat samt förstöra ditt djurgÄrdar. Vi informerar dig ocksÄ om att du kan bygga en automatisk fiskefarm i Minecraft.

Men om du har en sÀkerhetskamera kommer du att kunna övervaka vad som hÀnder runt ditt hem och dÀrmed kommer du inte bara att vara skyddad utan ocksÄ vad du har skapat för om det nÀrmar sig en ranka kommer den inte att tveka att explodera nÀra dig.

Om du vill veta hur man skapar en sÀkerhetskamera i Minecraft stanna och lÀs den hÀr artikeln dÀr vi visar dig hur. Det Àr viktigt för dig att veta att du mÄste ha en del material för att skapa Mod Security Craft sÄ att du kan köra processen smidigt.

Vilka material behövs för att göra en sÀkerhetskamera?

Process för göra en kamera Det Àr inte svÄrt, du behöver bara ha de nödvÀndiga materialen och veta hur man gör dem. Var sÀrskilt försiktig eftersom vi kommer att lista bÀnkarna pÄ hantverksbordet sÄ att du vet vilket material som finns i var och en av dessa lÄdor.

Det första du behöver Àr glas, och för att göra detta mÄste du hitta sandblock och sÀtta in dem i ugnen för bakning.

Du behöver ocksÄ ett borttagningsverktyg sÄ att du kan ta tag i glaset utan att krossa det, för detta mÄste du lÀgga saxen pÄ pysselbordet. position 4 och position 5 och 6 av jÀrngöt.

Du behöver skapa en laser som Àr vÀldigt enkel att göra, du behöver bara sÀtta den pÄ ett stenbord och lÀmnar endast 5 lediga utrymmen dÀr du ska placera Redstone och 8 utrymmen dÀr du ska placera glaspanelen.

Du behöver ocksÄ ett glashÀrdningsverktyg du kan göra pÄ bordet sÄ hÀr, du mÄste placera 3 glas i mellanrum, 2 och 6 diamantmellanrum, i mellanrum 4 och 8 Redstone, vid 5:e lasern och vid 7:e stickan.

Du behöver ocksÄ en skÀrm eller bildskÀrm som kan skapas genom att fylla utrymmena pÄ hantverksbordet med jÀrngöt och en glaspanel i mitten. Du behöver bara en skÀrm oavsett hur mÄnga kameror du skapar. Och om Minecraft inte fungerar som förvÀntat kan du lÀra dig att optimera och förbÀttra din Minecraft-prestanda

Hur gör man sÀkerhetskameror?

Skapandet av dessa kameror Àr faktiskt ganska enkelt. Det första du bör göra Àr att hÀrda glaset och för detta mÄste du anvÀnda lÀmpligt verktyg som vi förklarade ovan.

Titta bara pÄ glaskuben och hÄll verktyget i handen, hÄll nere Shift-tangenten och hÀrda den, och anvÀnd removern för att lyfta den utan att skada den.

För att göra en kamera mÄste du gÄ till pysselbordet och till mellanslag 1, 2, 3, 6, 7, 8 sÀtta jÀrntackor. I 4 mÄste du lÀgga armerat glas, i 5 rödstensblock och i 9 stick sÄ har du en sÀkerhetskamera.

Du kan anvÀnda den pÄ den hÀr sidan du vill ha och ta bort dem med en remover. Du bör placera dem pÄ strategiska platser i ditt hem för att hÄlla ett öga pÄ din omgivning.

Nu, för att konfigurera sÀkerhetskameran sÄ att du kan se vad som hÀnder, mÄste du ta tag i skÀrmen, titta pÄ kameran och hÄlla ned shift-tangenten och högerklicka och det Àr allt.

För att se vad som hÀnder genom kamerorna behöver du ha skÀrmen i handen, högerklicka och vÀlja den kamera du vill se. Du kan flytta runt den som om du gÄr och du kan zooma in. För att lÀmna mÄste du bara tryck pÄ shift och gÄ du vill gÄ.

En annan sak som hjÀlper dig att hÄlla dig sÀker Àr att kÀnna till din Minecraft-tid och dÀrför hÄlla dig borta frÄn monster.

0 Shares