Hur man gör eller gör en tunna i Minecraft? – Fathemligheter (exempel)

0 Shares

Vem vill inte tillverka en tunna i Minecraft efter sÄ lÄng tid att bara lita pÄ lÄdor? Dessa nya lagringsblock de Àr ganska estetiska och mycket bekvÀma att bÀravarje spelare vill ha en för sig sjÀlv.

Om du fortfarande inte kÀnner till det hÀr nya föremÄlet har du kommit till rÀtt stÀlle. HÀr kommer du inte bara lÀra dig hur du skaffar din egen tunna, utan ocksÄ lÀra dig om alla dess intressanta fakta.

Bröstskillnader

Liksom sin Àldre motsvarighet Àr pipan gjord av trÀ och gör det möjligt spara upp till 27 föremÄl. BÄda upptar ett block, men hÀr slutar alla likheter eftersom pipan inte kan kombineras med en annan, sÄ dess utrymme kommer alltid att vara detsamma. Fördelen med lÄdor Àr att de Àr bekvÀmare att bestÀlla.

För att skapa ett fat i Minecraft, det behövs lite mer ved Àn till en stammen inget som Àr för dyrt. PÄ den övre ytan (stÄende vertikalt) visar den ett lock som försvinner efter anvÀndning, och pÄ sidan har det strukturen av trÀpaneler.

Den viktigaste skillnaden Àr att filen saknas GÄngjÀrnslocket den krÀver inte ledigt utrymme för att fungera.

Steg för att tillverka en tunna i Minecraft

Du kan fÄ fat naturligt producerad pÄ landsbygden Att de har en fiskare, men om du har det, lÀmnar du en enkel bonde utan hans medel att arbeta. Om det stör ditt samvete kan du ocksÄ göra din egen Minecraft-tunna genom att följa dessa enkla steg:

Skaffa ved

Skaffa en bra yxa och satsa pÄ trÀ, alla typer fungerar, ju fler desto bÀttre men 3 stockar rÀcker till en tunna.

Gör bitar

NÀr du har dina stockar mÄste du förvandla dem till trÀ, detta uppnÄs genom att helt enkelt placera stocken pÄ hantverksnÀtet. Med denna procedur fÄr du 4 trÀbitar för varje stock, om du gör detta med alla tre fÄr du totalt 12 trÀkuber.

För du behöver trÀplattorsom du fÄr med hjÀlp av kuberna du nyss gjort. För att göra detta, placera 3 stycken trÀ i en horisontell linje pÄ produktionsbordet, detta ger dig 6 trÀplattor, men du behöver bara 2.

Om du anvÀnder Bedrock istÀllet för Java Edition, du mÄste ersÀtta trÀet med trÀpinnar. I sÄ fall ska du bara lÀgga 2 trÀslag pÄ gallret, en ovanför och en strax under för att fÄ 4 pinnar.

Du har redan alla nödvÀndiga element för att skapa ett fat i Minecraft, allt du behöver göra Àr att ha dem och göra dem.

SĂ€tt ihop din tunna.

Nu, med alla element, bör de placeras pÄ produktionsbordet enligt följande. För att underlÀtta lokalisering, visa tillverkningsrutnÀtet genom att tilldela det ett nummer frÄn 1 till 9, frÄn vÀnster till höger och uppifrÄn och ned.

Om du anvÀnder Java Edition mÄste du hitta filen trÀkuber i positionerna 1, 3, 4, 6, 7 och 9. Lugo mÄste du hitta filen trÀskiva i position 2 och 8genom att lÀmna 5 tomma har du redan din tunna.

AnvÀnder en tunna

NÀr du vÀl har gjort ett fat i Minecraft finns det nÄgra coola saker du kan göra med det, hÀr Àr dess hemligheter:

Arbete

FrÄn de senaste uppdateringarna kan byborna ha olika yrken, och du kan ocksÄ byta yrke, inklusive fiskare. Om det inte finns nÄgra fiskare i byn, försök att sÀtta tunnan nÀra vattnet, om byborna inte har nÄgon handel, kan Àgna sig Ät fiske.

Dekor

För till utseendet Àr det ett trÀblock, en tunna den Àr perfekt som dekorationinuti eller utanför. Den kan anvÀndas som golv, tak eller vÀgg, inte bara dess form och struktur förtjÀnar denna mÄngsidighet, utan ocksÄ möjligheten att stÀlla den i olika positioner.

Vakt

Slutligen, kanske den mest intressanta applikationen Àr för lÄdan, för genom att endast krÀva att blocket den upptar ska köras, erbjuder den intressanta alternativ. PÄ det hÀr sÀttet, det kan lÀtt döljas till exempel pÄ golv, tak eller vÀggar.

Minecraft ger dig möjligheten och design alla verktyg din avatar kan behöva, leta bara efter material som trÀ, jÀrn tackor inklusive diamant och om nödvÀndigt hantverksbord som pilar bord eller smedsbord och nÀr du har nÄgot kan du börja skapa.

0 Shares