Hur man gör eller gör en talarstol i Minecraft? – Hantverksskrivbord (exempel)

0 Shares

Sedan uppdatering 1.14, skapa en talarstol Minecraft kan vara en revolution nÀr det gÀller spel. I grund och botten pÄ grund av dess multiplayer-fördelar, men har ocksÄ en betydande inverkan i solospel.

Tack vare skrivbordet kan flera spelare nu lÀsa en bok pÄ den samtidigt, vilket inte skulle vara nödvÀndigt oÀndliga kopior. Dessutom genererar den en redstone-signal som Àndras baserat pÄ antalet sidor som överförs under lÀsning.

Om du vill veta hur du skaffar ditt eget notstÀll har du kommit till rÀtt stÀlle, var bara uppmÀrksam pÄ dessa tips sÄ att du inte blir för komplicerad.

Hitta ett podium i Minecraft

Om, som du kan se, att skapa en talarstol i Minecraft inte Àr det enda sÀttet att fÄ det, kan du hitta det ocksÄ. För att göra detta behöver du bara söka efter byn som skapades efter 1.14-uppdateringen och hitta biblioteket. Om byn har det kommer det definitivt att finnas en stationÀr ocksÄ.

Detta Àr utan tvekan det snabbaste sÀttet om du Àr nÀra staden eftersom förberedelseprocessen kan vara lite trÄkigare. Om du har otur eller föredrar att göra det sjÀlv, hoppa till nÀsta steg.

Skapa en talarstol i Minecraft

Som mÄnga andra föremÄl, talarstolen kan göras pÄ produktionsbordetmen för detta mÄste du skaffa fyra trÀplattor och en hylla. Det Àr inga större komplikationer för skivorna, du kan göra dem av 3 trÀklossar online och du fÄr 6 skivor.

TvĂ€rtom Ă€r tillverkningsprocessen för stĂ€llningar lite mer komplicerad och tidskrĂ€vande. Du kan fĂ„ avsatsen direkt med hjĂ€lp av förtrollningsverktyget “Toppen av siden” och extrahera det frĂ„n biblioteket.

Annars skulle det enda du skulle fÄ vara de tre böckerna som anvÀndes för att sammanstÀlla den. Om du inte har det hÀr verktyget eller inte kan hitta hyllor, böcker och papper, skulle detta vara hela proceduren:

Papper

Skaffa 3 vass (som vanligtvis finns vid flodernas och kuststrÀnderna) och placera dem pÄ hantverksbordet och gör en horisontell linje med 3 föremÄl. Detta ger dig 3 pappersark.

bok

Redan med dina löv du kan göra böcker om du kombinerar det med skinn (som du kan fÄ frÄn djur som kor, hÀstar etc.). FrÄn ditt eget lager kan du göra detta genom att ha ett ark i varje hörn av hantverkssektionen och ett lÀder i det sista. Upprepa denna process 3 gÄnger för att fÄ 3 böcker.

Rack

Nu nÀr du har böckerna mÄste du gÄ till produktionsbordet med nÄgra 6 trÀklossar. Leta reda pÄ de 3 böckerna som bildar en horisontell linje i mitten och 2 trÀlinjer ovanför och under. PÄ sÄ sÀtt fÄr du din bokhylla och du kan nu skapa en talarstol i Minecraft.

Skrivbord

NÀr du har alla föremÄl i din Àgo, lÀgg dem bara som svarar pÄ arbetsbordet. För att göra detta, visualisera rutnÀtet genom att tilldela ett nummer till varje fÀlt frÄn vÀnster till höger och uppifrÄn och ned.

Nu ja, sÀtt trÀplattan i positionerna 1, 2, 3 och 8. Placera hyllan i position 5 och lÀmna alla andra lÄdor tomma.

Och redo! Du lyckades skapa talarstolen in Minecraft. Placera den dÀr den passar dig bÀst, och glöm inte att lÀgga boken ovanpÄ om den Àr bÀttre skriven. Kom ihÄg att alla spelare kan lÀsa den och att du ocksÄ kan anvÀnda den för att aktivera redstone-mekanismerna.

DÀremot med talarstol pÄ biblioteket som inte finns dÀr bibliotekarie, Àr det möjligt att detta Àmbete kommer att övertas av en bonde. MusikstÀll Àr verkligen ett mirakel av fantasi, du vet hur man har dem, nu ÄterstÄr bara för dig att fÄ ut det mesta av det.

Andra element som du kan skapa sjÀlv eller göra i Minecraft Àr jÀrnfat, krukor, hinkar eller hinkar, samt andra element som kommer att göra spelet enklare för dig. Du kan ocksÄ skapa större objekt som en hiss eller en hiss.

0 Shares